Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by Null
Originally posted by Dante

Otprilike ovako:

colonia boy je postao jedinstven simbiotički organizam za perikom Lady GaGa
forumaška deca su postala forumaški osamljenici
Orlando the Lady je postala Orlando the Grandma
Dante je ostao bez kose
ultraviolet ostariti neće
Renoar balavi dok hramlje uz štap
Null i dalje spamuje
Tungi je postao religiozan, drži seminare na Kolarcu o agapizmu zajedno sa...Jerotićem, koji takođe umreti neće
Popaj i Hans se uzeli
2 kune i Burak se uzeli
Wilhelmina i Stripi se uzeli
blenta, hlevdije i kolorado se uzeli i imaju farmu, na kojoj brinu o Statusu
Kittrie jebe
unic0rn neće da umre
neće ni Ra
nsc je isti

Takođe očekujem i teme tipa:

Srećan 100 rođendan bothways
Help please - Osteoporoza?
Posvetite parcelu forumašici/forumašu
Kosovo je i dalje srce Srbije (Popaju dršću ruke dok ovu temu otvara)
ja necu ovakvu najavu. :durenje:
Korisnikov avatar
By Kittrie
ja Boze,
od toliko pravljenih off-ova na ovoj i drugim temama,
oni izabrali ovo !!

nije fakin off- samo sam se pobunila da necu ovo kittrie jebe'; u kurac.

ko je moderator ovde? hocu da se zalim !!
Korisnikov avatar
By Kittrie
zbog da jedes govna. :smeh:

ont: ali ZAISTA NIJE OFF. kme. :rida:
Korisnikov avatar
By taurus
Objasnite zvezdi da imamo drugachije najave od str8 sajtova!
Korisnikov avatar
By Kittrie
:lol: :smeh: :lol:

ja samo zelim da mi neko pojasni zbog cega je ovo oFF kad se direktno odnosi na post, i nisam davila nista, samo da prokomentarisala.

ovo je diskriminacija nas koji jebemo. :wundy:
Korisnikov avatar
By IriS
a ti jebeš?

:sigh:

ništa onda :maska:
Korisnikov avatar
By Kittrie
volim i da me jebu, nije problem.

samo da mi vratite post u temu- sve za to. :wundy:
Korisnikov avatar
By IriS
uuuuuu :opacupa:

moraš doći do BGa

što pre dođeš, pre će post biti vraćen :wundy:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Kittrie

tačno. a lepo stoji u pravilniku da je zabranjena diskriminacija na osnovu seksualnog opredeljenja.
evo ja, recimo, hardly ikako jebem, a uopšte nemam problem da prihvatim da si ti jebački opredeljena. mislim da bi i moderatorski tim trebao malo da se senzibiliše u tom pravcu.
Korisnikov avatar
By IriS
joj, ja ne mogu da se senzibilišem.

autistična sam. :sigh:

moraće kitt da dođe na jebanje, nema druge. :fuck:
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by IriS

uuuuuu :opacupa:

moraš doći do BGa

što pre dođeš, pre će post biti vraćen :wundy:
jel idete na ovaj zur k.c. grad? :D
pa se dogovorimo. :wundy:
Originally posted by Lepa Krepa

tačno. a lepo stoji u pravilniku da je zabranjena diskriminacija na osnovu seksualnog opredeljenja.
evo ja, recimo, hardly ikako jebem, a uopšte nemam problem da prihvatim da si ti jebački opredeljena. mislim da bi i moderatorski tim trebao malo da se senzibiliše u tom pravcu.
:lol: :smeh: :lol:

eto, kad ja muljam po blatu, moja zena se kao sunce u podne pojavi !! :up:
Korisnikov avatar
By IriS
e, ne mogu... tad imam neke druge planove :smeh:
Korisnikov avatar
By Kittrie
kurac, lazes.
prijavile ste se obe da attendujete.

opet diskriminacija zato sto ja (po danteu) JEBEM. :wundy:
Korisnikov avatar
By erkondisn

Originalan post na koji se pozivas je ovdje, dakle u temi Kafić -> Forum za 40 godina -> http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... pid2115693

Kopija ovog istog posta stavljena je u drugu temu pod nazivom "Nasmesniji postovi 2011.", te, sukladno mišljenju korisnika Null koji ga je tamo ostavio, vezan uz naziv predmeta tog posta.

Korisnica Kittrie je apelirala u temu 'Najsmešniji postovi 2011.' da 'neće ovakvu najavu', stoga, mišljenje je moderatora 'Diskusija o diskusijama' da je korisnica Kittrie trepala replicirati na post u temi Kafić -> Forum za 40 godina, a ne u, za repliku takve tematike neprikladnijoj, temi "Najsmesniji postovi 2011.".

Skraćeno rečeno, molimo repliciranje posta na post u prikladnoj temi "Forum za 40 godina". Ukoliko i dalje misliš da je moderator napravio grešku te nije trebao prebaciti repliciran post, sukladno pravilniku molimo pismeno se obratiti Administratoru foruma.

Slika
Korisnikov avatar
By EYA
:pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha:

Originally posted by erkondisn

Originalan post na koji se pozivas je ovdje, dakle u temi Kafić -> Forum za 40 godina -> http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... pid2115693

Kopija ovog istog posta stavljena je u drugu temu pod nazivom "Nasmesniji postovi 2011.", te, sukladno mišljenju korisnika Null koji ga je tamo ostavio, vezan uz naziv predmeta tog posta.

Korisnica Kittrie je apelirala u temu 'Najsmešniji postovi 2011.' da 'neće ovakvu najavu', stoga, mišljenje je moderatora 'Diskusija o diskusijama' da je korisnica Kittrie trepala replicirati na post u temi Kafić -> Forum za 40 godina, a ne u, za repliku takve tematike neprikladnijoj, temi "Najsmesniji postovi 2011.".

Skraćeno rečeno, molimo repliciranje posta na post u prikladnoj temi "Forum za 40 godina". Ukoliko i dalje misliš da je moderator napravio grešku te nije trebao prebaciti repliciran post, sukladno pravilniku molimo pismeno se obratiti Administratoru foruma.

Slika
Korisnikov avatar
By Kittrie
ok, ok, pa kapiram ja to.
ali sa obzirom na KOLIKO ogromnih OFF-va ima svugde, pa jel moguce da ste okomili na ovaj jedan?
mislim, ja sam pravila foru na to, da kao bude smesno.. al ajd'dobro.
(a i postovala sam u temi forum za 40 god..)

ma i ovde se salim.
nego, aj ako seckate tako, onda seckajte SVE off-ove (i to po 20 postova zaredom) , i svaki post koji nije direkt povezan sa temom, pa svi cete momentalno dati otkaz. a ne ovako random, mozda 1 smesan post, na temi o smesnim postovima. kontam da sam stavila one smehotresne postove pre izjave da ne bi bio off.

kakogod, ja se i ovde prilicno salim.
jel sam sad napravila oFF na oFF-u? :nerd:
Korisnikov avatar
By EYA
ne, ovo sad je vec off od offa na offu :happysmoke:
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by EYA

:pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha:

Originally posted by erkondisn

Slika

:lol: :smeh: :lol: :smeh: :lol: :smeh:

potpuni HIT !! :wundy:

edit: moram ovo raditi cesce !! :eya: :eya: :eya:
it's HOT. :kosa:
Korisnikov avatar
By erkondisn

mislim, ja sam pravila foru na to, da kao bude smesno.. al ajd'dobro.
(a i postovala sam u temi forum za 40 god..)

ma i ovde se salim.
nego, aj ako seckate tako, onda seckajte SVE off-ove (i to po 20 postova zaredom) , i svaki post koji nije direkt povezan sa temom, pa svi cete momentalno dati otkaz. a ne ovako random, mozda 1 smesan post, na temi o smesnim postovima. kontam da sam stavila one smehotresne postove pre izjave da ne bi bio off.

kakogod, ja se i ovde prilicno salim.
jel sam sad napravila oFF na oFF-u? :nerd:
ma opusteno :lol:

nije bas neko striktno pravilo, ali ova tema s najsmesnijim postovima je bila ipak pomalo specificna pa otud (barem po mom skromnom misljenju) malo intenzivnije rezanje... odnosno makar se trudim rezati :)

a s obzirom da si pitala objasnjenje, poradi transparentnosti red je da se i odgovori i obrazlozi, makar i ako se mora uzeti oblik Mice Ubice :lol:

ali sve u svemu, bitno da se mi svi zabavljamo, jel da :dancing:
Korisnikov avatar
By IriS
^ zabavljamo se cico, jašta :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!