Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by *deni*Dobra ideja! Odoh da tražim milje...
A možete i neku čipkicu, ručni rad, milje da stavite gore na monitor, pa da ivica miljea pada preko logoa, kao slučajno...
![]()
Originally posted by FerdieDa tražiš?! Kakav si ti peder?
A možete i neku čipkicu, ručni rad, milje da stavite gore na monitor, pa da ivica miljea pada preko logoa, kao slučajno...
![]()
Originally posted by BurakPa nije peder, lezba bre!
![]()
Moraš biti dostojan pripadanja uzvišenoj lgbt rasi - odmah igle i konce u ruke pa heklaj monitorski milje!
![]()
![]()
Originally posted by BurakJa nisam peder...
![]()
Moraš biti dostojan pripadanja uzvišenoj lgbt rasi - odmah igle i konce u ruke pa heklaj monitorski milje!
![]()
![]()
Originally posted by FerdieRešenje sa miljeom je dvostruko korisno.
Originally posted by BurakJa nisam peder...
![]()
![]()
![]()
Nisam muško...Ali hvala na brizi...A i ne znam da heklam.
![]()
Originally posted by *deni*Neću da držim milje na monitoru. Za mene ovaj sajt nije nastran.
Ko će još pomisliti da persona koja drži milje na monitoru posećuje nastrane sajtove ?
Niko.
![]()
Originally posted by dharmox
Originally posted by *deni*Neću da držim milje na monitoru. Za mene ovaj sajt nije nastran.
Ko će još pomisliti da persona koja drži milje na monitoru posećuje nastrane sajtove ?
Niko.
![]()
![]()
Originally posted by *deni*Тебра, ја као чистикокрвни Србски навијач и патријота никад не би обратио пажњу на брата који у кафеу вади миље и ставља га на свој рачунар... па јеси ти тетка тебра или стрина јеси то сам хеклао... оћеш ти хеклер у главу, а?
Ali jeste nastran za persone od kojih se krije logo.
Te persone su ovde bitne, zbog njih je i otvoreno ovo pitanje i ova tema.
Pokušavamo da razmišljamo kao te persone, kako bismo im što lakše doskočili.
Tako sam i došao do rešenja sa miljeom.
![]()
Originally posted by *deni*
Niko.
![]()
Ali jeste nastran za persone od kojih se krije logo.
Te persone su ovde bitne, zbog njih je i otvoreno ovo pitanje i ova tema.
Pokušavamo da razmišljamo kao te persone, kako bismo im što lakše doskočili.
Tako sam i došao do rešenja sa miljeom.
![]()
Niko.
![]()
Originally posted by Kittrie
eve ja probala na desktopu:
jel valja, a??
i ne dirajte mi u postmoderno milje !!
osecam da ce ovo biti modni hit sezone.![]()
Originally posted by *deni*more obrišem si senfaru takvim MILJEOM!
E, `ajd`ne zanovetaj, senfare ti.
Ovi neheklani su praktičniji, jer nemaju mnogo rupica kroz koje bi se mogao videti logo.
![]()
Originally posted by Nullali.. pa.. ja to uzeh u tehnomaniji, model MILJE P-CU.02v
zna se šta je milje![]()
Originally posted by bas bleuhaha koji tajming
ali da bi milje fercerao kako treba, logo bi morao da se pomeri na sredinu. i object that![]()
Originally posted by DrakcheStavis milje s leve, ili ga nakrivis
ali kako da se prekrije miljeom kad je logo s leve strane monitora?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!