Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by (Hilbert)

Bas bih voleo nekog autovanog pedera/lezbejku da vidim da li bi i dalje bili autovani da
ih neko stavi u neki magacin zajedno sa jos dvadesetak besnih navijaca. Video bih koliko tada imaju postovanja prema sebi, i samosvesti, da budu autovani i tu.
bas bi volio, jel? :lol:

hm... ja bih volio vidjeti tebe u kavezu s lavovima pa da vidim kako mijaučeš. :bubbles:
Korisnikov avatar
By spliff

Bothways, nije mi potrebno da uklonim natpis, ali stvarno osecam potrebu da kazem hvala. Lepo
od tebe sto si pomogao onima kojima je to potrebno. Pederi i zene kao najdskriminisaniji,
ovde najvise imaju potrebu da diskriminisu, te su im sad svi neautovani krivi za nesto. Autohomofobni, jelte.

Bas bih voleo nekog autovanog pedera/lezbejku da vidim da li bi i dalje bili autovani da
ih neko stavi u neki magacin zajedno sa jos dvadesetak besnih navijaca. Video bih koliko tada imaju postovanja prema sebi, i samosvesti, da budu autovani i tu.

Ili da su u situaciji da jedva imaju sta da jedu i uz neki bedan posao. da placaju i stan, i da su bez ikakve podrske roditelja i prijatelja, bas bih voleo da vidim nekog ko bi se tada autovao poslodavcu.
tuga...
Korisnikov avatar
By (Hilbert)
Originally posted by Popeye

bas bi volio, jel? :lol:

hm... ja bih volio vidjeti tebe u kavezu s lavovima pa da vidim kako mijaučeš. :bubbles:
Bez sumnje, ucinio bih sve da se sto bolje uklopim sa njima :)

Autovan sam svojoj porodici i blizim drugarima i rodbini. Ima jos nekih okruzenja gde bih to voleo da uradim, ali za sad necu, jer ne osecam da je bezbedno. Neko ne oseca da je bezbedno da se autuje u porodici, ili nema zelju uopste, a razloga da ih neko osudjuje zbog toga nema.
Korisnikov avatar
By Mars
Puno logoa treba da bude, ne samo jedan. Kao bordura neka. GAY! GAY! GAY!, osmosmerka, sa svih strana da se vidi, a aktivan prostor samo za dva posta. Sve ostalo da vristi GAY! da nam Popaj bude srecan...

More jedan post, mnogo je dva!
Korisnikov avatar
By Srklet
ne, za srecu ne treba mnogo: jedan logo i izostanak paranoje oko njega je dovoljan. :)
Korisnikov avatar
By bas bleu
Pederi i zene kao najdskriminisaniji, ovde najvise imaju potrebu da diskriminisu, te su im sad svi neautovani krivi za nesto. Autohomofobni, jelte.
w-o-w. a mindblowing remark, just mindblowing.
Korisnikov avatar
By Mars

ne, za srecu ne treba mnogo: jedan logo i izostanak paranoje oko njega je dovoljan. :)
Ti ne shvatas ono otrcano: ako je neko i paranoik to ne znaci da ga niko ne juri.

Da se ova ovde zabava placa ITEKAKO bi se udovoljilo ljudima pa da svako stavi logo ako hoce. Ovako smo kao...sta - prinudno za nase dobro?
Korisnikov avatar
By Tungi
Moze sajt i da se ne posecuje.
Korisnikov avatar
By Srklet
@mars: shvatam da vam argumenti odose u pretjerivanje, jer ne stoje kad nisu napuhani. pa onda imas totalno nerealnu situaciju s magacinom navijaca i da svugdje pise GAY GAY GAY, a nitko rijec o tome rekao nije.

edit: a sto se placanja tice, pa bas ako nitko od nas ne placa nista, a imamo koristi od gay-serbije, onda valjda gay-serbia ima pravo na svoj mali logo.
Korisnikov avatar
By Stripi
PA i ti pretjeruješ sa tom otrcanom pričom o ormurašama pa nikom ništa.
Bogati, ispade još malo pa zanat.
Korisnikov avatar
By Srklet
jel pretjerivanje traziti da se ukloni logo i rijec 'gay' s jednog gay sajta ili je pretjerivanje reci da je to blesavo? :hmm:

ako prvo nije pretjerivanje, onda ok. prihvacam zivot sa svojom otrcanoscu. :drama:
Korisnikov avatar
By Tungi
Sad se setih kakvo je pizdenje nastalo kad su uklonili on/off logo.
Korisnikov avatar
By spliff
kome smeta logo neka ide na neki drugi sajt

:snob:
Korisnikov avatar
By smaug
Jel se to ovde tvrdi da ako si gej ako gledas gej sajt?

Odoh da pogledam u CIA veb sajt iz ovih stopa.

Totalno mi je dosadila arheologija.

Uzgred, kad ste vec krisom pederi, zasto krisom ne gledate gej sajtove? Pod okriljem uzdanice mraka, kad svi odu da lalaju?

Kako meni sve ovo ide na racku.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Aman, pustite ljude da na miru budu pizde bez objasnjavanja i pravdanja ! :wtf:

Ako nekome smeta logo, treba da postoji mogucnost da iskljuci, kome ne smeta neka ga poveca preko celog ekrana i svi srecni ! :komp:
By Kragi
Originally posted by Tungi

Moze sajt i da se ne posecuje.
:up:

ili podrazumeva li poseta ovog sitea pripadnost LGBT populaciji? :tepih:
Ovo, bre, nema veze sa outovanjem, vec sa licnim stavom (uglavnom, ako je verovati anketi '100% str8 acting brate' korisnika) :lol:
Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by Zwezdica

Ako nekome smeta logo, treba da postoji mogucnost da iskljuci, kome ne smeta neka ga poveca preko celog ekrana i svi srecni ! :komp:
Ma nemoj... A zasto mi ne mozemo da na miru pizdimo bez objasnjavanja i pravdanja?

Ako nekom smeta logo nek ide....nek ide negde. U pizdu materinu na primer.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by smaug

Ma nemoj... A zasto mi ne mozemo da na miru pizdimo bez objasnjavanja i pravdanja?

Sto bi moja baba rekla: Evo vam motka, pa se pobiJte ! :lol:
Korisnikov avatar
By Stripi

jel pretjerivanje traziti da se ukloni logo i rijec 'gay' s jednog gay sajta ili je pretjerivanje reci da je to blesavo? :hmm:

ako prvo nije pretjerivanje, onda ok. prihvacam zivot sa svojom otrcanoscu. :drama:
Ovdje se ne traži uklanjanje loga za sve korisnike, nego da se ostavi opcija za korisnika da sam odlučuje hoće li mu se prikazivati ili ne. Dakle, on klikne, njemu se ne prikazuje a ti i dalje vidiš logo.
Tebi je to pretjerano?
Korisnikov avatar
By smaug

A ti ces da nam od babe pozajmis motku, jel da, da imamo cime. Super si ti.
Korisnikov avatar
By bas bleu
Originally posted by Stripi
...da se ostavi opcija za korisnika da sam odlučuje hoće li mu se prikazivati ili ne.
ni na jednom forumu na kom sam registrovana ta opcija ne postoji.
i to "diskretno pakovanje" je zapravo veoma uvredljivo.
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by Stripi

Ovdje se ne traži uklanjanje loga za sve korisnike, nego da se ostavi opcija za korisnika da sam odlučuje hoće li mu se prikazivati ili ne. Dakle, on klikne, njemu se ne prikazuje a ti i dalje vidiš logo.
Tebi je to pretjerano?
da.

evo, rece sve bas bleu. :)

ja odoh, dobit cu opet opomenu. :D
Korisnikov avatar
By Zwezdica

Rado, ali baba je umrla, pa nema vise ni motki, jbg, a dobro bi vam dosla.. :eureka:

Hvala na komplimentu, znam da sam superishka.. :cvece:
Korisnikov avatar
By smaug

Rado, ali baba je umrla, pa nema vise ni motki, jbg, a dobro bi vam dosla.. :eureka:

Hvala na komplimentu, znam da sam superishka.. :cvece:
Odlicno. Milo mi je i za babu i za tebe.
Ajde onda budi superiska negde drugo tamo gde te mnogo vole i gde misle da si pametna a nemoj ovde da prosipas sranja koja ama bas nista ne znace.
Nemas ti pojma ni o cemu a najmanje o tome sta bi nama dobro doslo.
Te tvoje 'demokratske' opcije su sranje. Tvoja ponuda motke kao resenje problema je mnogo vise i strasnije od sranja. Samo jednako smrdi.
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Koliko se secam opcija za uklanjanje je pre postojala, nek se vrati i svi srecni. Ko zeli da menja nek menja, ko ne zeli ne mora. :up:
Korisnikov avatar
By smaug
Ajde bas da se ne vrati. Da se nikad ne vrati.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!