Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By antibiotic
a sto ne bi pljuvao po hrvatima? barem da izbacim par frustracija vezanih za skorasnje iskustvo i onda svi decki mirno. es macht spass auch
By Hans
Ne sme se pljuvati po Popeyeu kao što sam rekao, on ima protekciju od strane nedepiliranih adminstratorki koje žele da sunčaju svoje vagine po Splitu i da govore kako je vreme za ljubav dok u Dubrovniku beogradski automobili završavaju u Jadranu.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Sta radi popaj u spltu? nije valjda da je i on dalmatinac?
Letos sam se ja suncao u makarskoj pa mi je preselo.
Chudo da za nekog pomislis da ti je tako blizak, da je sve krasno, a u glavi se gomilaju skrivene predrasude, pa se onda konacno, uz svu dramu, otvori pandorina kutija cim se pomene dalja ili bliska istorija.
Onda nema vise opusteno, i posle primirja raste paranoja da je svaka druga recenica provokacija na nacionalnom novou, nema veze sto smo mi , jelte, liberalni pederi sa dubokim shvatanjima.
Sujeta i malogradjanshtina. Nemojte da nasednete pa da nasednete da vas neko dovede u Makarsku, ili u Split for thata matter - shetacete se u senci franjinog spomenika.

edit: o papi drugi put
Korisnikov avatar
By bern
Originally posted by Drakche

Pa koji k. si išao u HR? Gdje ti je ponos? Pun mi je k. od Srba koji balave za Jadranom (koji nazivaju "srpskim/našim morem"?!) i nakon takvih izjava u zimu, ljeti idu u HR.

Vidiš, nazovi me kako hoćeš, ali ja nemam namjeru da Hrvatskoj ostavljam svoje para od turizma. Kad se budu čitali srpski pisci, kad se na radiju budu čuje pjesme srpskih izvođača (ne svih, npr. nacionaliste Čorbe) možda ću razmisliti o tome da uplatim neki aranžman.
Korisnikov avatar
By Srklet
jel to bolje ili gore od covjek-srbin? :D
By Hans
Jesi li ti završio osnovnu školu?
Korisnikov avatar
By Srklet
nisam, u trecem razredu su nas krenuli uciti cirilicu i ja to jednostavno nisam mogao tolerirati. :bubbles:
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by bern

Pa koji k. si išao u HR? Gdje ti je ponos? Pun mi je k. od Srba koji balave za Jadranom (koji nazivaju "srpskim/našim morem"?!) i nakon takvih izjava u zimu, ljeti idu u HR.

Vidiš, nazovi me kako hoćeš, ali ja nemam namjeru da Hrvatskoj ostavljam svoje para od turizma. Kad se budu čitali srpski pisci, kad se na radiju budu čuje pjesme srpskih izvođača (ne svih, npr. nacionaliste Čorbe) možda ću razmisliti o tome da uplatim neki aranžman.
da,turci,grci ,tunižani,španci se razbiše od naših pesama i knjiga...

i kakve veze ima ponos sa tim...

dodaću posle još nešto,mrzi me sad...:)
Korisnikov avatar
By unic0rn
Al to su ti Srbi. Cak i na temi gde se ocekuje Srbin vs. Hrvat fajt, Srbi na kraju uzmu i pochupaju se medjusobno. :skola:
Korisnikov avatar
By erkondisn

Chudo da za nekog pomislis da ti je tako blizak, da je sve krasno, a u glavi se gomilaju skrivene predrasude, pa se onda konacno, uz svu dramu, otvori pandorina kutija cim se pomene dalja ili bliska istorija.
Onda nema vise opusteno, i posle primirja raste paranoja da je svaka druga recenica provokacija na nacionalnom novou, nema veze sto smo mi , jelte, liberalni pederi sa dubokim shvatanjima.
Sujeta i malogradjanshtina.
naisao si na tetu pedericu croaticu nazionale :krezavi:

a pedera bome ima svakakvih, ne bi ja tu rekao da ih je dosta liberalnih.

a kad si vec bio do makarske mogao si i do Crnih Lokava u tete Bozice i matere joj Zorke :love:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Da te malo zazhare zovinom i ischeraju sotonu iztebe. :wundy:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Ja te hrvatske ćetnike i kurvaćetine nemogu oćma vidit oni se kunu u europu i gle parade a vamo tis ve velike dučane i zemlju prodali i popili sve i nema voše u cijeloj Hrvaskoj crkve da se Bogu pomoliš i svetoj Gospi i namjesto krščanskih vrijednosti te njihove dučane i sisurdaćetine velikes ve sam gol sotona da dragi Bog saćuva meni če moj juko umalo branit i naulicu da iziđžem otih kurvaćetina i sisurdaćetina

:awesome:
Korisnikov avatar
By unic0rn
došla mi je čera sva usuzama da se samužem posvadila jel je htijela sakolegicom ugrad a un se zaželijo sarme da mu skuva i nije joj pustijo da iđže i ćak reknula da oče da se rastane a ja sam joj takovu pljusku priljepila i rekla Dali sam te ja tako gojila muža da neslušaš i dali znadeš šta se rastavljenim ženama događža

:smeh:
Korisnikov avatar
By ChristianTroy
Oni pljuju po nama pa slusaju nas turbo-folk (''cajke'' kako ih oni nazivaju).
Mi pljujemo po njima a opet lepo nam je njihovo more :)
Sve u svemu obe strane imaju neku korist i razlog da se vole, jel tako? ;)
Korisnikov avatar
By lav
ja sam bio u hrvatskoj na moru i sve je ok, ljudima cak bilo drago kad sam rekao da sam iz bga, BRE bez problema :D
Korisnikov avatar
By 2kune
ja sam na hrvatskom moretu stekao gotovo sve životne traume... :hamlet:
Korisnikov avatar
By Vel boy
:smeh: odakle je ono shto Angra i unic0rn izvukoshe? :smeh:

@Drakche, a i ti si se brate seko opoganijo. :lol: shta bi, ko te dirao? nu, nemoj i ti k'o Hans i taurus. :lol:
Korisnikov avatar
By antibiotic
ma jedan kurvar, ajd da je samo shovinista, nego sve sto je hrvatsko definiste tako sto uporedjuje sa srpskim, suvise je kompetitivan, iskompleksiran, egocentrican i drzak!

Nego za hrvate ipak ima jos spasa, oni su wannabe fashisti, dok za ove schwabiće teshko. Njima je fasisticko u krvi ma kojoj se ideologiji ili polit. stranci nalazili. Ovi ultra mega giga liberalni su najgora veganska fashisticka govna.

Onomad sam se isto tako iz cista mira posvadjao sa jednim nemcem iz hamburga oko ratova na balkanu. Njegov bivshi je dalmatinac, moz' mislit', i naslusao se od njegovih najgore franjovske propagande kao sa HRTa '93ce. Osecao sam se ko na opuzenickoj klupi ni kriv ni duzan (ok mozda malo kriv).
Korisnikov avatar
By erkondisn
dalmatinac u njemackoj,to ne moze biti dobro. u prirodnom kamenitom okruzenju daju se naci i diverzificirani primjerci (a opet,ovisi i iz kojeg kraja itd)
Korisnikov avatar
By bern
Originally posted by deran

dodaću posle još nešto,mrzi me sad... :)
Hrvati i Srbi su mngo bliskiji nego Srbi i narodi koji spominješ, tako da mislim da ti ovo gore nije argument. Nema potrebe da nabrajam sličnosti između dva naroda. Nažalost, politička zaostavštona iz devedesetih je učinila svoje.

Rat u Hrvatskoj je bio komplikovana rabota, i ono koji su krivi treba da se kazne, na obe strane.

Srbi su već shvatili svoju grešku, i nema više zanosa na nivou nacije o nekakvoj nebeskoj pravednosti; raspravlja se o mnogim stvarima, pretura se po istoriji. To nije na nivou na kojem bi trebalo da bude, ali se dešava.

U Hrvatskoj se to ne dešava. Još uvijek vlada kolektivno mišljenje o samo jednoj domoljubnoj istini, u koju se ne smije dirati. Sigurno, tu su intelektualci, publicisti, pojedinci i grupe ljudi koji preispituju šta se desilo.

Ali, kolektovno, stvar je drugačija. Pogotovo u Dalmaciji.

I onda Srbi odu na ljetovanje u Hrvatsku. I kradu im tablice, napadaju ih i gledaju ispod oka.

Neko će da tvrdi da to nije pravilo, već izuzetak. Ali, sama činjenica da se neko mora zapitati da li da se kroz HR vozi sa srpskim tablicama, da li da priča ekavicom - nešto znači. Znači da nešto nije kako treba.

Davati pare istim ljudima zbog kojih se takva pitanja postavljaju je idotluk. Da, svako može tvrditi da su takvi ljudi pojedinci, da ih treba ignoristati. Ali takvim ljudima se može to što rade zbog opšte klime u HR, zbog jedne istine koja se ne preispituje.

Pa zaboga, na istoj toj obali cenzurisana je muzika iz zemlje odakle turisti dolaze.

I u takvom okruženju da dajem pare?

I još me pitaš kakve ponos ima veze sa tim?
Korisnikov avatar
By EnRage
Ma to s muzikom baš i nije tako, sve srpske zvijezde, izuzev Cece i Čorbe, ovdje su već pjevale i koncerti su im bili posjećeni. Mediji normalno izvještavaju o svim tim koncertima i još i ugoste te pjevače. Evo nekidan je Balašević prepunio Arenu u Zagrebu, nedavno je bio Bajaga, ove folkuše redovito dolaze i tako.

Znamo također šta se sluša po noćnim klubovima. Jednostavno mi te priče o cenzuri srpske glazbe ne drže vodu.

Istina je da se uglavnom ne pušta na radiju, tv ne računam jer na našim nacionalnim televizijama glazba je zanemariva stavka. No, kao čovjek koji je nekad radio na radiju mogu vam reći da apsolutno nikakve zabrane nema! Svaki urednik procjenjuje što će njegovi slušatelji prihvatiti pa na kraju i oglašivači od kojih živi. Svatko određuje svoj glazbeni smjer i uvijek se gleda lova. Tako su recimo pod etiketom Hit records medijskog moćnika J. Hrvačića u Hrvatsku nedavno ušetali Neda Ukraden i Željko Samardžić i sad se te pjesme normalno puštaju na stanicama koje vrte "domaće".

Donedavno se preko Nove TV mogla kupiti stupidna melodija Zmija i žaba i onaj neki Medo ili kako već. Tako da mislim da je srpska glazbena industrija itekako ovdje prisutna, a ono što se treba povećati su srpska ulaganja u ekonomiju jer tu je bilo velikih problema i sabotaža.
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by bern
Originally posted by deran

dodaću posle još nešto,mrzi me sad... :)
Hrvati i Srbi su mngo bliskiji nego Srbi i narodi koji spominješ, tako da mislim da ti ovo gore nije argument. Nema potrebe da nabrajam sličnosti između dva naroda. Nažalost, politička zaostavštona iz devedesetih je učinila svoje.

Rat u Hrvatskoj je bio komplikovana rabota, i ono koji su krivi treba da se kazne, na obe strane.

Srbi su već shvatili svoju grešku, i nema više zanosa na nivou nacije o nekakvoj nebeskoj pravednosti; raspravlja se o mnogim stvarima, pretura se po istoriji. To nije na nivou na kojem bi trebalo da bude, ali se dešava.

U Hrvatskoj se to ne dešava. Još uvijek vlada kolektivno mišljenje o samo jednoj domoljubnoj istini, u koju se ne smije dirati. Sigurno, tu su intelektualci, publicisti, pojedinci i grupe ljudi koji preispituju šta se desilo.

Ali, kolektovno, stvar je drugačija. Pogotovo u Dalmaciji.

I onda Srbi odu na ljetovanje u Hrvatsku. I kradu im tablice, napadaju ih i gledaju ispod oka.

Neko će da tvrdi da to nije pravilo, već izuzetak. Ali, sama činjenica da se neko mora zapitati da li da se kroz HR vozi sa srpskim tablicama, da li da priča ekavicom - nešto znači. Znači da nešto nije kako treba.

Davati pare istim ljudima zbog kojih se takva pitanja postavljaju je idotluk. Da, svako može tvrditi da su takvi ljudi pojedinci, da ih treba ignoristati. Ali takvim ljudima se može to što rade zbog opšte klime u HR, zbog jedne istine koja se ne preispituje.

Pa zaboga, na istoj toj obali cenzurisana je muzika iz zemlje odakle turisti dolaze.

I u takvom okruženju da dajem pare?

I još me pitaš kakve ponos ima veze sa tim?

mrzi me da seckam,pa ću na malko replicirati,a ti ćeš shvatiti...:

očigledno misliš na nacionalni ponos-ok,recimo da ga nemam,i da ga nikad nisam ni imao,niti patim za njim...

što se tiče srpsko-hrvatskih sukoba,u mnogim temama smo se složili da datiraju mnogo pre devedesetih,i molio bih te da malo prelistaš temu JUGOSLAVIJA-Zašto? i tamo daš odgovor....iskreno me zanima tvoje mišljenje....

nikako se ne slažem da su srbi shvatili svoju grešku-bar ne u meri koja se očekuje-mislim da bi se vrlo neprijatno iznenadio kolko bi mladih ljudi,čak i oni koji nisu bili rođeni u vreme kad je rat počeo krenuli "u boj" (videti neku utakmicu,npr)...

ja na odmor idem da se odmorim,opustim...idem tamo gde mi godi klima,ljudi...

ne opterećujem se mnogo i ne opterećuju me mnogo...

u principu,nijedni domaćini ne vole turiste-gledaju da im uzmu što više mogu novca za što manje cimanja (mislim na masovni turizam)-i grci i crnogorci i svi ostali...

meni je dalmacija sa svojim oblama,ostrvima i morem najlepša-sasvim dovoljan razlog za odmor...

i da završim sa jednim čuđenjem samom sebi-osetio sam iskrenu žalost kada me je mlad svet u toj istoj dalmaciji gledao ravnodušno i hladno,sasvim kao nekog stranca čeha,nemca,mađara...veruj mi da da sam poželeo da me mrze... :lol:

al majke mi...:lood:
Korisnikov avatar
By Vel boy
ukoliko ovaj off pretendira da bude kao eto ozbiljan, samo mogu reci da sve zavisi. sve, sve, sve, sve......... nebrojeno puta SVE ZAVISI od sluchaja do sluchaja. i u pozitivnom i u negativnom i u neutralnom smislu.
kada incidenti se dese, treba se tachno i precizno procesuirati to (rech procesuirati moze, a ne mora, da se shvati neophodno u krivichno-tuziteljsko-sudsko-pravnom smislu, i to zavisi od sluchaja), svaka pojedinost, svaki detalj je vazan i ustrajnost da se dodje do pravednog i poshtenog epiloga.

generalizacije, uopshtavanja, neki naci-shovi mitovi legende- to samo shteti. to treba suzbijati.

i, koliko god nekome izlizana - politichka korektnost jeste alfa i omega savremenih odnosa u svetu i treba ju istinski poshtovati i praktikovati od strane svakoga i prema svakom.

@Drakche, bez preciznih podataka o chem tachno govorish, ne pomazesh ni sebi ni ovom off-u. ja ti verujem da si imao losha iskustva s odredjenim Hrvatom/ima, Nemcem/ima ili kime vec, ali kontpraroduktivno je tome davati generalizujuce dimenzije.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!