- 21 Dec 2010, 12:27
a sto ne bi pljuvao po hrvatima? barem da izbacim par frustracija vezanih za skorasnje iskustvo i onda svi decki mirno. es macht spass auch
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by Hanspa eto tebi ide bas ok.
Ne sme se pljuvati po Popeyeu
Originally posted by DrakchePa koji k. si išao u HR? Gdje ti je ponos? Pun mi je k. od Srba koji balave za Jadranom (koji nazivaju "srpskim/našim morem"?!) i nakon takvih izjava u zimu, ljeti idu u HR.
Letos sam se ja suncao u makarskoj pa mi je preselo.
Originally posted by PopeyeTi si i dalje čovek-budala.
Originally posted by Hanspa eto tebi ide bas ok.
Ne sme se pljuvati po Popeyeu
![]()
doduse, time demantiras vlastite tvrdnje, but who cares.![]()
Originally posted by Hanspa možda se briju?
nedepiliranih adminstratorki
Originally posted by bernda,turci,grci ,tunižani,španci se razbiše od naših pesama i knjiga...
Originally posted by DrakchePa koji k. si išao u HR? Gdje ti je ponos? Pun mi je k. od Srba koji balave za Jadranom (koji nazivaju "srpskim/našim morem"?!) i nakon takvih izjava u zimu, ljeti idu u HR.
Letos sam se ja suncao u makarskoj pa mi je preselo.
Vidiš, nazovi me kako hoćeš, ali ja nemam namjeru da Hrvatskoj ostavljam svoje para od turizma. Kad se budu čitali srpski pisci, kad se na radiju budu čuje pjesme srpskih izvođača (ne svih, npr. nacionaliste Čorbe) možda ću razmisliti o tome da uplatim neki aranžman.
Originally posted by Clockwork Orangeja sam druga zdesna showing her ass
Originally posted by Drakchenaisao si na tetu pedericu croaticu nazionale
Chudo da za nekog pomislis da ti je tako blizak, da je sve krasno, a u glavi se gomilaju skrivene predrasude, pa se onda konacno, uz svu dramu, otvori pandorina kutija cim se pomene dalja ili bliska istorija.
Onda nema vise opusteno, i posle primirja raste paranoja da je svaka druga recenica provokacija na nacionalnom novou, nema veze sto smo mi , jelte, liberalni pederi sa dubokim shvatanjima.
Sujeta i malogradjanshtina.
Originally posted by deranHrvati i Srbi su mngo bliskiji nego Srbi i narodi koji spominješ, tako da mislim da ti ovo gore nije argument. Nema potrebe da nabrajam sličnosti između dva naroda. Nažalost, politička zaostavštona iz devedesetih je učinila svoje.
da,turci,grci ,tunižani,španci se razbiše od naših pesama i knjiga...
i kakve veze ima ponos sa tim...
dodaću posle još nešto,mrzi me sad...![]()
Originally posted by bern
Originally posted by deranHrvati i Srbi su mngo bliskiji nego Srbi i narodi koji spominješ, tako da mislim da ti ovo gore nije argument. Nema potrebe da nabrajam sličnosti između dva naroda. Nažalost, politička zaostavštona iz devedesetih je učinila svoje.
da,turci,grci ,tunižani,španci se razbiše od naših pesama i knjiga...
i kakve veze ima ponos sa tim...
dodaću posle još nešto,mrzi me sad...![]()
Rat u Hrvatskoj je bio komplikovana rabota, i ono koji su krivi treba da se kazne, na obe strane.
Srbi su već shvatili svoju grešku, i nema više zanosa na nivou nacije o nekakvoj nebeskoj pravednosti; raspravlja se o mnogim stvarima, pretura se po istoriji. To nije na nivou na kojem bi trebalo da bude, ali se dešava.
U Hrvatskoj se to ne dešava. Još uvijek vlada kolektivno mišljenje o samo jednoj domoljubnoj istini, u koju se ne smije dirati. Sigurno, tu su intelektualci, publicisti, pojedinci i grupe ljudi koji preispituju šta se desilo.
Ali, kolektovno, stvar je drugačija. Pogotovo u Dalmaciji.
I onda Srbi odu na ljetovanje u Hrvatsku. I kradu im tablice, napadaju ih i gledaju ispod oka.
Neko će da tvrdi da to nije pravilo, već izuzetak. Ali, sama činjenica da se neko mora zapitati da li da se kroz HR vozi sa srpskim tablicama, da li da priča ekavicom - nešto znači. Znači da nešto nije kako treba.
Davati pare istim ljudima zbog kojih se takva pitanja postavljaju je idotluk. Da, svako može tvrditi da su takvi ljudi pojedinci, da ih treba ignoristati. Ali takvim ljudima se može to što rade zbog opšte klime u HR, zbog jedne istine koja se ne preispituje.
Pa zaboga, na istoj toj obali cenzurisana je muzika iz zemlje odakle turisti dolaze.
I u takvom okruženju da dajem pare?
I još me pitaš kakve ponos ima veze sa tim?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!