Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Stripi, Moderators

By zagarantovani
Naravno samoreklamirajuce dupence, to je jedino sto mozes da kazes...

Imas jos neku mudrost da podelis sa nama? :sweet:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Slatka je RAjka kao i uvek, neka je josh malo. :wundy:
By zagarantovani
mali off...
Originally posted by unic0rn

Slatka je RAjka kao i uvek, neka je josh malo. :wundy:
Znas Smornikorela, uvek sam se pitao cemu taj lov na vestice, i zasto me godinama banujes i proganjas na forumu.

I onda jednog dana, jedna mala pticica mi je rekla zasto. I ako nastavis da pravis budalu od sebe moracu da ispricam ljudima. Sto je btw. totalno smesno, i nekako jadno. Get over it! Ali ocigledno da cu morati...ne vredi da te tolerisem, ti si malo bolestan u glavu...

:opatica:
Korisnikov avatar
By unic0rn
UUU neki novi trach! Daj da chujemo, shta zadrzavas sve za sebe stoko?? :wundy:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Ne ne neee! Prvo da cujem zasto sam se ja svom silinom okomio na njega neduznog pa onda na pusenje! :lol:
By zagarantovani
Mislim da nije trac. Zapravo, receno je bilo totalni flashback i moje shvatanje svih tih banovanja i tvog zaista bolesnog ponasanja.

Jos nisam odlucio, posto mogu da povredim trecu stranu. Do koje mi je well, vise stalo nego do foruma i tvoje bolesne glave. Tako da, razmislicu....

Ali me stalno izazivas, posto si (kao sto rekoh) malo bolestan u glavu....seek help, you definitely need it...
Korisnikov avatar
By unic0rn
:sigh:

Losa ti je taktika, tako neces ostati duze ovde nego sto je potrebno! :lol:
By zagarantovani
Naprotiv, nije taktika.

Valjda sam ti posle svih ovih godina dokazao da je svaki tvoj pokusaj zapravo samo desperate....

Registrovacu se iznova i iznova i iznova....samo tebi u inat. Prosto, nece mene neki bolesnik da blokira. Tako da je moja tvrdoglavost u ovom slucaju vecna.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Prvo pomislih neka kres kombinacija i povređena sujeta, kad ono neki ljubavni trougao :awesome:

To je tako gaylicious.
Korisnikov avatar
By Tungi
Sa cu ja da kazem lepo ste se poigrali,nasmejali..Poslednjih nekoliko postova u offtopice:lol:

:shamar:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by unic0rn

A sad postujes zabranu pusenja a?

:smeh: :smeh:
Nije da sam se navrteo ovde filmova dok mi je otac bio...čudo, a tek prevoda glupih što sam se nagledao u prolazu tek...

Pa u the Crash ona scena kad Mat Demon šikanira crnca i cnkinju, i obrazlaže im zašto to radi...i tek čujem oca, pita me/pita se naglas: "Nisam znao da je u Kaliforniji zabranjeno pušenje i u kolima..." :lol:

Posle 20 sekundi čujem ga promrmlja: "A, to...."

:smeh:
Korisnikov avatar
By Mars
Cao, Ray! :bye:

Tako bar kažu, da si ti :lol:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by zagarantovani

Mislim da nije trac. Zapravo, receno je bilo totalni flashback i moje shvatanje svih tih banovanja i tvog zaista bolesnog ponasanja.

Jos nisam odlucio, posto mogu da povredim trecu stranu. Do koje mi je well, vise stalo nego do foruma i tvoje bolesne glave. Tako da, razmislicu....

Ali me stalno izazivas, posto si (kao sto rekoh) malo bolestan u glavu....seek help, you definitely need it...
Begone, before somebody drops a house on you, too!

Slika
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!