Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By *STATUS*
nsc, а јел фотке мојих секси момака нису добре и за похвалу? :)
Korisnikov avatar
By nsc
poslednjih par ti je dobro, narocito poslednji i ona ledja sa tetovazom, ranije su vise bili neki skoro maloletnici i mrsaviji, ruznjikavi momci, ja se palim pre svega na medvede, "odvratne dlakave muskarcine" i gimnasticare i bildere, pa i prebildovane tipove, radije bih kiwija nego dukija, stvar ukusa, vise volim da ljulja nego da zulja
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Слажем се, ствар је то укуса, али постоје и неки стандарди :)
Мене пале мршавији клинци :)
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Мени су ови тадијеви момци плави, некако нису лепи у фаци, недовшени физички ;)

За разлику од момака чије сам слике поставио на врху ове стране :)
By dukkehjem
a da ti ne patis od nekog poremecaja opsednutosti paznjom?
Korisnikov avatar
By nsc
Originally posted by *STATUS*

a da prvo posetis oftalmologa, ili bilo kog opticara u gradu, da ti da neko pomagalo da vidis sta je tu fizicki nedovrseno kad se pogledas u ogledalo :smiling:
Korisnikov avatar
By ns.happy
statuse ne seri! razumes? ili da ponovim jos jednom? ne seriiiii!!! :beba:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Моји одговори на прозивке:

dukkehjem - Не капирам о каквој пажњи причаш, тј пишеш! Овде постујем слике секси момака :)
nsc - Повукао сам паралелу између слика које сам поставио ја и корисник Тади, а себе "СТАТУСА" нисам употребио у било ком контесту, тако да је сувишна посета ОФТАМОЛОГУ и потреба да себе гледам у огледалу и тражим сопствене недостатке
ns.happy - Каже се "Не каки", мада ја овде само износим свој ста што сви ми радимо, зар не?

Уосталом, ниједан тип са почетка ове стране нема ниједну замерку на изглед, ако сматрате да има, изволите јавно реците...
Korisnikov avatar
By nsc
Citat: Originally posted by *STATUS*

momci su vise crni i tamno smedji nego plavi, fizicki su vrlo dovrseni, tako da razloga za posetu oftalmologu ima,
o lepoti face ne bih diskutovao, to je stvar ukusa, uostalom, lepota je u oku posmatraca
Korisnikov avatar
By ns.happy

dukkehjem - Не капирам о каквој пажњи причаш, тј пишеш! Овде постујем слике секси момака :)
nsc - Повукао сам паралелу између слика које сам поставио ја и корисник Тади, а себе "СТАТУСА" нисам употребио у било ком контесту, тако да је сувишна посета ОФТАМОЛОГУ и потреба да себе гледам у огледалу и тражим сопствене недостатке
ns.happy - Каже се "Не каки", мада ја овде само износим свој ста што сви ми радимо, зар не?

Уосталом, ниједан тип са почетка ове стране нема ниједну замерку на изглед, ако сматрате да има, изволите јавно реците...
pederu, sto si meni dao ovu purpurnu boju?! sta ti mislis da sam ja? vupi goldberg? :lol:
By dukkehjem

aj obrati paznju na to sta postujes, ja, ja, ja, ja, neko pomene tadija ili bilo koga drugog, ti odmah a ja, a ja, a jaa?

da ilustrujem:
Originally posted by nsc
Originally posted by Tadi

Tadi, imas veeeliki + , momci su vrh

nsc, а јел фотке мојих секси момака нису добре и за похвалу? :)
Originally posted by dukkehjem

tadijevi su vrh :drama:

a zatim i:

(cak i u ovom poslednjem postu sam sebi uskaces u usta)

p.s. kaze se oftaLmolog, kad ces nauciti, mars te je X puta ispravio, ja sam te par puta ispravio, svi zivi ti to napomenu, a ti jednu jedinu rec (maternjeg jezika) izgleda ne mozes da usvojs kako valja.

p.p.s. ali naravno to su greske koje ostavljas za svoje fanove? :scout: onda ne da ti oftalmolog treba nego i psihic (treba on tebi i zbog one patoloske zelje za paznjom doduse)

:evilkiss:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by dukkehjem

p.s. kaze se oftaLmolog, kad ces nauciti, mars te je X puta ispravio, ja sam te par puta ispravio, svi zivi ti to napomenu, a ti jednu jedinu rec (maternjeg jezika) izgleda ne mozes da usvojs kako valja.

ja kad sam u ovakvim dilemama, napisem 'ocni lekar' :-) ne bivam vendi :-)))
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!