Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by *STATUS*a da prvo posetis oftalmologa, ili bilo kog opticara u gradu, da ti da neko pomagalo da vidis sta je tu fizicki nedovrseno kad se pogledas u ogledalo
Мени су ови тадијеви момци плави, некако нису лепи у фаци, недовшени физички![]()
За разлику од момака чије сам слике поставио на врху ове стране![]()
Originally posted by *STATUS*pederu, sto si meni dao ovu purpurnu boju?! sta ti mislis da sam ja? vupi goldberg?
Моји одговори на прозивке:
dukkehjem - Не капирам о каквој пажњи причаш, тј пишеш! Овде постујем слике секси момака![]()
nsc - Повукао сам паралелу између слика које сам поставио ја и корисник Тади, а себе "СТАТУСА" нисам употребио у било ком контесту, тако да је сувишна посета ОФТАМОЛОГУ и потреба да себе гледам у огледалу и тражим сопствене недостатке
ns.happy - Каже се "Не каки", мада ја овде само износим свој ста што сви ми радимо, зар не?
Уосталом, ниједан тип са почетка ове стране нема ниједну замерку на изглед, ако сматрате да има, изволите јавно реците...
Originally posted by *STATUS*aj obrati paznju na to sta postujes, ja, ja, ja, ja, neko pomene tadija ili bilo koga drugog, ti odmah a ja, a ja, a jaa?
dukkehjem - Не капирам о каквој пажњи причаш, тј пишеш! Овде постујем слике секси момака![]()
Originally posted by nsc
Originally posted by TadiTadi, imas veeeliki + , momci su vrh
Originally posted by *STATUS*
nsc, а јел фотке мојих секси момака нису добре и за похвалу?![]()
Originally posted by dukkehjem
tadijevi su vrh![]()
Originally posted by *STATUS*a zatim i:
Мени су ови тадијеви момци плави, некако нису лепи у фаци, недовшени физички![]()
За разлику од момака чије сам слике поставио на врху ове стране![]()
Originally posted by *STATUS*(cak i u ovom poslednjem postu sam sebi uskaces u usta)
Моји одговори на прозивке:
nsc - Повукао сам паралелу између слика које сам поставио ја и корисник Тади, а себе "СТАТУСА" нисам употребио у било ком контесту, тако да је сувишна посета ОФТАМОЛОГУ и потреба да себе гледам у огледалу и тражим сопствене недостатке
ns.happy - Каже се "Не каки", мада ја овде само износим свој ста што сви ми радимо, зар не?
Originally posted by dukkehjemja kad sam u ovakvim dilemama, napisem 'ocni lekar' :-) ne bivam vendi :-)))
p.s. kaze se oftaLmolog, kad ces nauciti, mars te je X puta ispravio, ja sam te par puta ispravio, svi zivi ti to napomenu, a ti jednu jedinu rec (maternjeg jezika) izgleda ne mozes da usvojs kako valja.
Originally posted by ns.happy
ja kad sam u ovakvim dilemama, napisem 'ocni lekar' :-) ne bivam vendi :-)))
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!