Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by burak-BLhappens once a month apparently.
ženski izlivi mozga!
Originally posted by Stripi
to su vjerjoatno tvoji glasački istomišljenici
Originally posted by burak-BLE baš ti.
Originally posted by Stripi
to su vjerjoatno tvoji glasački istomišljenici
![]()
Originally posted by *deni*
Originally posted by Popeye
i kak onda da coek ne pizdi na ormaruse?! ovaj egipatski bog doslovno argumentira ovako: meni smeta pride jer me suocava s homofobijom (i najblize) okoline, a ja sam previse jadan da se tome suprotstavim, te ne zelim da me pride s takvim mojim izostankom karaktera suocava.![]()
![]()
Ja više sa takvima ne mogu ni da razgovaram, niti da ih gledam.
Nemam snage. Čak ni da mislim o njima, niti da im objašnjavam više bilo šta.
I emotivno i fizički i mentalno sam se i previše istrošio, pre nego što sam shvatio da nedokazanim ljudima ne vredi mnogo govoriti, niti pokušavati uticati na njihovu plitku svest.
Takvima samo kratko, jasno, a i glasno treba poručiti -
Makni mi se s puta !
i gotovo !
Originally posted by horus.srecom pa je popeye stoka debela pa raznorazne tanane dusice i ostala mamina i tatina uzorna decica koja primaju kitu/lizu picku u tajnosti mogu da se fokusiraju na njegovu nakaznost umesto da se pozabave sopstvenom koja je, rekla bih, mnogo fundamentalnija.
je l' tebi salo ostetilo mozak?![]()
svoje misljenje mozes izneti, ali vredjanje zadrzi za sebe i svoj samoprezir, ma koliko ti ono sto kazem delovalo kao "laprdanje"... meni je tvoja motivacija da se fizicki tako unakazis, bizarna, pa ne idem za tobom po forumu govoreci ti da si stoka debela, a realno jesi...takodje, neverovatno mi je to sto si smrad, pa nisam zalazio u tvoju motivaciju i to da li mozda imas hormonalni poremecaj, pa si zbog toga po ceo dan nadrkan...
sem toga, aktivisto, mogao bi umesto toga sto spavas na ovom forumu i sto novac iz fondova trosis u mekdonaldsu, da se malo vise bavis aktivizmom... tako bi bio produktivniji i manje se izdrkavao okolo...
tuzni stvore, to sto svoj kredibilitet intelektualca gradis pljuvacinom, govori o tvojoj potrebi da nadomestis svoju nakaznost, do koje si se doveo nedisciplinom i nemanjanjem snage da sebi kazes "dosta"...
a ja cu ovde sebi reci dosta...![]()
Originally posted by horus.jel ti sad lakse?
svoje misljenje mozes izneti, ali vredjanje zadrzi za sebe i svoj samoprezir, ma koliko ti ono sto kazem delovalo kao "laprdanje"... meni je tvoja motivacija da se fizicki tako unakazis, bizarna, pa ne idem za tobom po forumu govoreci ti da si stoka debela, a realno jesi...takodje, neverovatno mi je to sto si smrad, pa nisam zalazio u tvoju motivaciju i to da li mozda imas hormonalni poremecaj, pa si zbog toga po ceo dan nadrkan...
sem toga, aktivisto, mogao bi umesto toga sto spavas na ovom forumu i sto novac iz fondova trosis u mekdonaldsu, da se malo vise bavis aktivizmom... tako bi bio produktivniji i manje se izdrkavao okolo...
tuzni stvore, to sto svoj kredibilitet intelektualca gradis pljuvacinom, govori o tvojoj potrebi da nadomestis svoju nakaznost, do koje si se doveo nedisciplinom i nemanjanjem snage da sebi kazes "dosta"...
Originally posted by scout_finch"vish sta ti je navika...navikli samo s' ovim da ih bijem..."
dina cisti, ti si u dip-u![]()
Originally posted by Hys.Kako da nas grupise ...pa verovatno arseways.
Originally posted by scout_finch"vish sta ti je navika...navikli samo s' ovim da ih bijem..."
dina cisti, ti si u dip-u![]()
Da, 'ladno sam zaboravila da ovo nije DIP![]()
@smaug:
Kako da nas grupise Loni?
Ej da....nesto je on neke tabele pravio...o cemu je to bese bilo?
Originally posted by smaugwell, he is gay after all, casti moja devojacka.
Kako da nas grupise ...pa verovatno arseways.
Originally posted by Hys.http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... 347&page=3
Ja samo znam (sad potrazih) za tabelu za zvezdu foruma![]()
Originally posted by bas bleuJa sam v.d. dina
osim ako hys. nije v.d. dina![]()
mislim da ovo ne treba da se cisti, ili barem ne jos.
Originally posted by bas bleu
potpuno je porazavajuci stepen nerazumevanja vaznosti prajda u srpskoj lgbt zajednici. verujem da pored gorepomenutog dizanja svesti ne-lgbt populacije, ovdasnji aktivisti moraju mnogo vise da rade na osvescivanju same lgbt zajednice.
ja cu ici na prajd. i da jebem kevu svakom ko ne ode a posle pokusa da iskoristi bilo koje, makar i najmanje i najbeznacajnije, pravo koje se eventualno bude bilo dobilo paradom.
a sto se tice ovoga:
Originally posted by horus.srecom pa je popeye stoka debela pa raznorazne tanane dusice i ostala mamina i tatina uzorna decica koja primaju kitu/lizu picku u tajnosti mogu da se fokusiraju na njegovu nakaznost umesto da se pozabave sopstvenom koja je, rekla bih, mnogo fundamentalnija.
btw, i ja sam stoka debela. cisto da se zna pri odgovaranju.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!