Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Stripi
to su vjerjoatno tvoji glasački istomišljenici
Korisnikov avatar
By horus.
je l' tebi salo ostetilo mozak? :shrug:

svoje misljenje mozes izneti, ali vredjanje zadrzi za sebe i svoj samoprezir, ma koliko ti ono sto kazem delovalo kao "laprdanje"... meni je tvoja motivacija da se fizicki tako unakazis, bizarna, pa ne idem za tobom po forumu govoreci ti da si stoka debela, a realno jesi... :yes: takodje, neverovatno mi je to sto si smrad, pa nisam zalazio u tvoju motivaciju i to da li mozda imas hormonalni poremecaj, pa si zbog toga po ceo dan nadrkan...
sem toga, aktivisto, mogao bi umesto toga sto spavas na ovom forumu i sto novac iz fondova trosis u mekdonaldsu, da se malo vise bavis aktivizmom... tako bi bio produktivniji i manje se izdrkavao okolo...

tuzni stvore, to sto svoj kredibilitet intelektualca gradis pljuvacinom, govori o tvojoj potrebi da nadomestis svoju nakaznost, do koje si se doveo nedisciplinom i nemanjanjem snage da sebi kazes "dosta"...

a ja cu ovde sebi reci dosta... :sesir:
By dukkehjem
Originally posted by *deni*
Originally posted by Popeye
i kak onda da coek ne pizdi na ormaruse?! ovaj egipatski bog doslovno argumentira ovako: meni smeta pride jer me suocava s homofobijom (i najblize) okoline, a ja sam previse jadan da se tome suprotstavim, te ne zelim da me pride s takvim mojim izostankom karaktera suocava. :party:
:up:
Ja više sa takvima ne mogu ni da razgovaram, niti da ih gledam.
Nemam snage. Čak ni da mislim o njima, niti da im objašnjavam više bilo šta.
I emotivno i fizički i mentalno sam se i previše istrošio, pre nego što sam shvatio da nedokazanim ljudima ne vredi mnogo govoriti, niti pokušavati uticati na njihovu plitku svest.
Takvima samo kratko, jasno, a i glasno treba poručiti -
Makni mi se s puta !
i gotovo !
:up:
evo numera za tebe deni (da ne bude da redovno mora mica, cica, meca, seka i sl.):

''
won't you move oveeeer :rock:
By dukkehjem
denikaaaa :trep:

(i naravno :up: i za sve sto ulix napisa. )
Korisnikov avatar
By bas bleu
potpuno je porazavajuci stepen nerazumevanja vaznosti prajda u srpskoj lgbt zajednici. verujem da pored gorepomenutog dizanja svesti ne-lgbt populacije, ovdasnji aktivisti moraju mnogo vise da rade na osvescivanju same lgbt zajednice.

Slika
Slika
Slika

ja cu ici na prajd. i da jebem kevu svakom ko ne ode a posle pokusa da iskoristi bilo koje, makar i najmanje i najbeznacajnije, pravo koje se eventualno bude bilo dobilo paradom.

a sto se tice ovoga:
Originally posted by horus.

svoje misljenje mozes izneti, ali vredjanje zadrzi za sebe i svoj samoprezir, ma koliko ti ono sto kazem delovalo kao "laprdanje"... meni je tvoja motivacija da se fizicki tako unakazis, bizarna, pa ne idem za tobom po forumu govoreci ti da si stoka debela, a realno jesi... :yes: takodje, neverovatno mi je to sto si smrad, pa nisam zalazio u tvoju motivaciju i to da li mozda imas hormonalni poremecaj, pa si zbog toga po ceo dan nadrkan...
sem toga, aktivisto, mogao bi umesto toga sto spavas na ovom forumu i sto novac iz fondova trosis u mekdonaldsu, da se malo vise bavis aktivizmom... tako bi bio produktivniji i manje se izdrkavao okolo...

tuzni stvore, to sto svoj kredibilitet intelektualca gradis pljuvacinom, govori o tvojoj potrebi da nadomestis svoju nakaznost, do koje si se doveo nedisciplinom i nemanjanjem snage da sebi kazes "dosta"...

srecom pa je popeye stoka debela pa raznorazne tanane dusice i ostala mamina i tatina uzorna decica koja primaju kitu/lizu picku u tajnosti mogu da se fokusiraju na njegovu nakaznost umesto da se pozabave sopstvenom koja je, rekla bih, mnogo fundamentalnija.
btw, i ja sam stoka debela. cisto da se zna pri odgovaranju.
Korisnikov avatar
By Srklet

jel ti sad lakse? :lol: vidi se da si dugo nosio ovo u sebi... :mazi:
no, to i dalje ne mijenja nista u vezi tebe i da si beskicmenjak s losim izgovorima. :)
Korisnikov avatar
By Hys.
e do kurca, vidim da cu i ovu temu morati da cistim...
Korisnikov avatar
By bas bleu
osim ako hys. nije v.d. dina :giggle:

mislim da ovo ne treba da se cisti, ili barem ne jos.
Korisnikov avatar
By smaug
Aj jednom da ne cistite jerbo nema smisla da je ovde sve fino a da se na drugim mestima na forumu kenja. Ocu kazem - bez veze je da se bude licemeran.
A i bilo bi dobro da se prebrojimo...jednom onako zvanicno. Evo Loni moze da nas grupise i u ovom izvlacenju.
Uzgred - javlja mi se da mos se desi da cu tada biti u BGD. Te se vidimo na prajdu.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by scout_finch

dina cisti, ti si u dip-u :D
"vish sta ti je navika...navikli samo s' ovim da ih bijem..."

Da, 'ladno sam zaboravila da ovo nije DIP :lol:

@smaug:

Kako da nas grupise Loni :nerd: ?

Ej da....nesto je on neke tabele pravio...o cemu je to bese bilo?
Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by Hys.
Originally posted by scout_finch

dina cisti, ti si u dip-u :D
"vish sta ti je navika...navikli samo s' ovim da ih bijem..."

Da, 'ladno sam zaboravila da ovo nije DIP :lol:

@smaug:

Kako da nas grupise Loni :nerd: ?

Ej da....nesto je on neke tabele pravio...o cemu je to bese bilo?
Kako da nas grupise ...pa verovatno arseways.
Aaaaa... pa ti ne znas sine Katice.......idi vidi.
Ja obecala da cu ove iz 'moje grupe' (poljube nas u dupe (pardon, morala sam)) da vodim u kafance.
I' ocu, casti mi devojacke.
Korisnikov avatar
By bas bleu
ja se izvinjavam ali ovo je sasvim legit post.
Originally posted by bas bleu

potpuno je porazavajuci stepen nerazumevanja vaznosti prajda u srpskoj lgbt zajednici. verujem da pored gorepomenutog dizanja svesti ne-lgbt populacije, ovdasnji aktivisti moraju mnogo vise da rade na osvescivanju same lgbt zajednice.

Slika
Slika
Slika

ja cu ici na prajd. i da jebem kevu svakom ko ne ode a posle pokusa da iskoristi bilo koje, makar i najmanje i najbeznacajnije, pravo koje se eventualno bude bilo dobilo paradom.

a sto se tice ovoga:

srecom pa je popeye stoka debela pa raznorazne tanane dusice i ostala mamina i tatina uzorna decica koja primaju kitu/lizu picku u tajnosti mogu da se fokusiraju na njegovu nakaznost umesto da se pozabave sopstvenom koja je, rekla bih, mnogo fundamentalnija.
btw, i ja sam stoka debela. cisto da se zna pri odgovaranju.
Korisnikov avatar
By Marvin
Jeste, greškom sam ga isekao zbog ovog dela dole... sorry.
Korisnikov avatar
By smaug
Marvine, aj vrati i ostalo sto si cistio. Jerbo nema smisla inace.
Korisnikov avatar
By smaug
A ne draga, cenzura je uvek u vrhu....
Korisnikov avatar
By bas bleu
in that case, i get to say OFF WITH THEIR HEADS!!!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!