Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by Vel boy

i, izvinite, ali ja konachno zelim biti i direktan ovde (pa, samo nek' me OPET napadnu ovi, prvi put s moje strane konachno prozvani, korisnici, nije nishta novo od njih ionako i ovako):
mislim da bi forum dobio na kvalitetu BEZ prisustva ovih korisnika: Sheytan, 2kune, mythe, Dusan Maljkovic i deran. oko Tungija i burak-bl-a (ovaj drugi tj. burak-bl ima jedini plus shto ipak zna kada prestati iako su mu politichke izjave chesto uzasne) josh vagam. dakle, nishta nuzno lichno s moje strane protiv svih ovih navedenih korisnika :peace: , jedino, njihovi dugogodishnji forumski maniri, ponashanja, nachini komunikacija, diskursi itd..... zaista zapljuskuju ovaj forum nezeljenim efektima.

pa, sad.....
gle ovaj...

dakle,želiš direktnost... :hmm:

ti si velikosrpski nacionalista i (auto)homofob...i usput,imaš par uberžestokih dijagnoza...

žao mi je...:zongler:
Korisnikov avatar
By Vel boy
@derane, slobodno pozovi ostatak tvoje precizno prozvane kompanije i takmichite se ko ce vishe nalagati, wannabe-izvredjati, isklevetati... Vel boy-a. budite shto inventivniji u natezanjima s laznim i uvredljivim-shto-je-babi-milo-to-joj-se-i-snilo izrazima prema meni kao shto se obichno takmichite u tom. samo "napred:..... :bubbles:
By dukkehjem
kad smo kod toga sta mi je prijalo, i ovo je nenadmasivo, dodje mi u potpis da stavim citav post :smeh:
velika again
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by AngraMaina
hocu reci, mnogo se popushta kome ne bi trebalo ovde.
http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... pid1366215 sqq.
gde se samo vidi da je nechijim tehnichkim propustima u moderisanju bilo izostavljeno baciti sav pochetak konfliktne niti na lichnom nivou iniciranu tobom Angra (a shto si bio radio meni onda ima jedno vishe meseci!), dakle sve ono shto je bilo PRETHODILO mom konachnom odbrusivanju tebi . jer na tom linku se vidi da sam ja tebi josh uvek bio isprva kulturno rekao neshto u smislu da se pozabavish sobom, mene okanesh (toga nema u tom dyr-ovom linku jer nije ni zavredilo biti bacheno u djubre), na shto je bio usledio tvoj arogantni, namerno uvredljivi post koji je sadrzavao ovo, citiram te: "...... a da, to je verovatno zato sto odavno vise ne citam te tvoje logoreicne, beskrajno dosadne, besadrzajne postove" (a, kamo srece da nisi :roll: ) na shto sam ja TEK ONDA tebi rekao ono (iznudjeno) da konachno SHVATISH da trebash da me se okanesh. samo u tom cilju sam ti izrekao ono, svakako, vishe kao simbolichki rechnik da PRESTANESH me shikanirati!
i, gle, it did take that to make you stop. sorry, but it looked like you understood finally...... some...... language.

dalje, nisi li ti Angra rekao pre par sedmica da se ignorishemo? chemu ovo tvoje ponovno shikaniranje mene ovde?
By dukkehjem
AM, svaka ti cast sto imas zivaca da uopste citas vel boy-eve odgovore (ukoliko ih citas)...
jbt, kad pogledam prve dve reci koje je napisao, shvatim da nemam zivaca... za svaki post tako.
Korisnikov avatar
By Vel boy
good! don't read! reshen "problem". kogod je anti-Vel boy-ski nastrojen- nek NE CHITA moje postove! odlichno!
ja sam ionako davno rekao da shto pishem je vishe za one (bilo da su to forumashi, prolaznici, shpijuni....kogod) koji chitaju nego za one zajedljive od forumasha koji forumsku "karijeru" izgradishe na atacima na lichnom nivou, podbadanjima, zabadanjima, provociranjima, wannabe-vredjanjima, klanovskim wannabe-urotama anti-nekog, spam i svadje provocirajucim temama, besomuchnim laganjima na mene i izvrtanjima mojih postova..... dakle, uopshte ne patim shto mi takvi nazovi forumashi ne bi chitali postove. zapravo i hocu da mi ne chitaju postove!
samo BEZ PRVOG zabadanja wannabe-uvreda meni i shikanirajucih ataka na moje ljudsko dostojanstvo! e, tu vec dolazi do problema!
By dukkehjem
da pridodam da ne moralisem nista, nego si mi smesan...
kako nigde i nikad ne manjkas u opsesivnom detaljisanju koje udavi :ozbiljan:
pride masis poentu redovno...
:ozbiljan:
a u postu o svrsavanju, mozda si i blizi poenti nego u ovim iznad...
Korisnikov avatar
By Vel boy
ja ne znam shta entitet dukkehjem hoce da kaze s onim. :)

jesam li ja pitao entiteta dukkehjem-a da mi kaze shta on :pokazuje: misli o meni i kako ce da me on :pokazuje: okvalifikuje? :wundy:
By dukkehjem

ja ne znam shta entitet dukkehjem hoce da kaze s onim. :)

jesam li ja pitao entiteta dukkehjem-a da mi kaze shta on :pokazuje: misli o meni i kako ce da me on :pokazuje: okvalifikuje? :wundy:
ajmo, ajmo, nastavi sa opsesijama ^^
(ovaj put emotikoni)

o, pa da, a usput vel'ka nije mogla da propusti da pokaze da je i pride kao pismena... mada je samo iznela sopstvenu nepismenost (iznova).

no, necu o tome...
sve u cilju ocuvanja svakakvih "eta", mogucih i nemogucih, ljudskih i zivotinjskih, koje ti ne zelim ugrozavati... :)

:bouncy:
Korisnikov avatar
By Vel boy
evo :giggle: , chastim dukkehjem-a upisom, zajedno s valovnicom i stau-om, u sad zaista usavrshen krug onih bez kojih mislim da bi forum dobio na kvaliteti. eto :giggle: dukki, neshto si postigao danas. :)

p.s. samo nemoj opet da otvarash one j.....ke teme iz uzrujanosti pa da te moraju "lechiti kurcomicinom":..... :lol:
By dukkehjem
ooo, ajmo sad malo egocentrizma, forum bi bio kvalitetniji da mene nema, jer tebi ne odgovaram... ok
mislim, ako nista, dobro je sto bar mislis da si neki faktor XD :neznam:
By dukkehjem
(uzgred, opsesija se i dalje vidi, iznova emotikoni... aj predji na nesto drugo malo :piski: )
Korisnikov avatar
By Vel boy
ne nuzno shto meni ne odgovaraju/te vec shto je ochevidno da pobrojana desetorica hronichno i sa mnogim drugima te prema Pravilniku se ponashaju destruktivno.
npr. ima ovde josh forumasha/ica koji mi lichno, ako me neko pita, ne odgovaraju, ali nikako ne mogu reci da su hronichno nekorektni bar prema drugima, Pravilniku te meni. :)
Korisnikov avatar
By blabla54380

eventualno josh Sprinter (koji takodje ima nedopustivu naviku iznositi, u bestijalnom ruganju skrnaveci, moje vlastito ime (inache, iznoshenje privatnih podataka shto je najdirektnije pomenuto kao krshenje Pravilnika, podsecam))

izvin'te mi se molim vas, ja nisam iznosio tvoje privatne podatke. ti si javno napisao na forumu kako se zoveš i samim taj podatak više nije privatni, a i u pravilnku nisam pročitao da se kršenjem smatra i raznošenje objavljenih podataka po forumu :smeh:

drugo, promenio sam naviku, vidiš da ti ne pominjem ime više, jer sam skapirao da ti se diže kosa na glavi od toga. a evo, sad sam ukapirao i da je to zbog toga što svoje ime doživljavaš kao ruganje. pa idi brate u opštinu pa ga promeni :smeh: ja da sam na tvom mestu to bi uradio prvi radni dan posle 18. rođendana :smeh:
By dukkehjem

ne nuzno shto meni ne odgovaraju/te vec shto je ochevidno da pobrojana desetorica hronichno i sa mnogim drugima te prema Pravilniku se ponashaju destruktivno.
npr. ima ovde josh forumasha/ica koji mi lichno, ako me neko pita, ne odgovaraju, ali nikako ne mogu reci da su hronichno nekorektni bar prema drugima, Pravilniku te meni. :)
1. Niko te ne pita.
2. Niko te ne pita.
3. Je*o te Pravilnik sa sve velikim "p".
:smeh:
By dukkehjem
Originally posted by Sprinter

eventualno josh Sprinter (koji takodje ima nedopustivu naviku iznositi, u bestijalnom ruganju skrnaveci, moje vlastito ime (inache, iznoshenje privatnih podataka shto je najdirektnije pomenuto kao krshenje Pravilnika, podsecam))

izvin'te mi se molim vas, ja nisam iznosio tvoje privatne podatke. ti si javno napisao na forumu kako se zoveš i samim taj podatak više nije privatni, a i u pravilnku nisam pročitao da se kršenjem smatra i raznošenje objavljenih podataka po forumu :smeh:

drugo, promenio sam naviku, vidiš da ti ne pominjem ime više, jer sam skapirao da ti se diže kosa na glavi od toga. a evo, sad sam ukapirao i da je to zbog toga što svoje ime doživljavaš kao ruganje. pa idi brate u opštinu pa ga promeni :smeh: ja da sam na tvom mestu to bi uradio prvi radni dan posle 18. rođendana :smeh:
jao, a kako se zove???? :sweet: :smeh:
Korisnikov avatar
By Vel boy

Ja sam u denijevoj temi "Kako se zovete" MOJOM VOLJOM odgovorio na pitanje- za tu temu! To NE znachi da sam dao dozvolu da mi kojekakvi trolovi vuku taj moj privatni podatak po celom forumu, pogotovo NE u konfliktnim situacijama!!

NE! Meni i svim razumnim ljudima s kojim sam u kontaktu je moje ime sasvim ok, uopshte ne mrzim, ne dize mi se kosa na glavi (niti narochito volim) (na) moje ime- to je josh jedna tvoja trolovska projekcija Sprinter da je negativno.
ono shto NE dozvoljavam je- trolovima da mi iznose privatne podatke i wannabe-rugaju se u nedostatku im/vam argumenata u konfliktnim situacijama!
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by dukkehjem

1. Niko te ne pita.
2. Niko te ne pita.
3. Je*o te Pravilnik sa sve velikim "p".
:smeh:
1. ovde, citiram te:"ooo, ajmo sad malo egocentrizma, forum bi bio kvalitetniji da mene nema, jer tebi ne odgovaram... ok
mislim, ako nista, dobro je sto bar mislis da si neki faktor XD" (zatvoren citat) si bio izvrnuo moju izjavu o roughly desetorici bez kojih mislim da bi forum dobio na kvaliteti. pa, sam samo odgovorio da to kazem ne nuzno shto meni ne odgovaraju/te, vec to zato shto....- to sam objasnio navishe.
2. praktichno sam pojasnio da nije rech o mom "egoistichkom" procenjivanju ko mi ne odgovara vec da je rech o objektivno ustanovljenim hronichnim generalno neprihvatljivim manirima i pristupima ovom forumu od strane navedene roughly desetorice.
3. za one koji ga krshe i treba biti naglasheno veliko P Pravilnika :D
Korisnikov avatar
By Vel boy
ko je chlan pomenutog roughly desetochlanog antiVel-boy-izma, od mene ne dobiva niti prima ikakvog seksa, sem onog u mozak -zauzvrat. :D :vrcka:
Korisnikov avatar
By blabla54380
Ja sam u denijevoj temi "Kako se zovete" MOJOM VOLJOM odgovorio na pitanje- za tu temu! To NE znachi da sam dao dozvolu da mi kojekakvi trolovi vuku taj moj privatni podatak po celom forumu, pogotovo NE u konfliktnim situacijama!!
ali to nije zabranjeno, jer je tvoje ime postala javna informacija onog trenutka kada si je objavio na forumu, pa samim tim ja ne moram da tražim dozvolu da je koristim. nja nja nja :P
Korisnikov avatar
By Vel boy
Ja to nisam tako shvatio. Treba pitati denija (koji je sada banovan :shrug: ) s kojim je ciljem bio pitao ko se kako zove tj. da li bash u cilju da se prikupi materijal za objavljivanje privatnih podataka i van te teme, ili ne. Josh vishe treba pitati moderatore tog folder-a (mislim da je Kafic, znachi - pitati Dinu i IriS) da li je to tako kako ti Sprintere kazesh ili vishe kako ja kazem ili vec neshto trece. Da, vazna stvar za rashchistiti!

Ili bar, osnove pristojnog kucnog odgoja (ako nishta drugo) bi nalagale tvoje Sprintere pitanje (a shto sigurno nisi uradio, a morao si!) bilo moderatorima bilo MENI da li smesh da vuchesh iznoshenje mog vlastitog imena posvuda po forumu.
U svakom sluchaju ti ja NE bih dozvolio, pogotovo NE u tobom iniciranim napadima na mene te tvojim wannabe-ruganjima mom obichnom vlastitom imenu koje, siguran sam, nije nishta manje ni vishe vredno od tvog :pokazuje: vlastitog imena :pokazuje: za koje me zabole ona stvar :D .
Korisnikov avatar
By blabla54380
kakve veze sad ima cilj denijeve teme, to ne menja činjenicu da je tvoje ime javna informacija, a postala je javna informacija tvojom odlukom. ti pošto znaš pravilnik napamet u pol' noći, izvoli citiraj mi deo u kome piše da je zabranjeno javne informacije sa jedne teme koristiti na drugim temama.

takođe nema osnova da me optužiš da tvoje ime koristim kao ruganje. to je tvoj subjektivni doživljaj.

jedino objektivno ruganje je fejsbuk grupa "zmisli zoveš se ..." :smeh: al to je van pravnog sistema ovog foruma :smeh:
Korisnikov avatar
By Vel boy

kakve veze sad ima cilj denijeve teme, to ne menja činjenicu da je tvoje ime javna informacija, a postala je javna informacija tvojom odlukom. ti pošto znaš pravilnik napamet u pol' noći, izvoli citiraj mi deo u kome piše da je zabranjeno javne informacije sa jedne teme koristiti na drugim temama.
itekako ima veze rashchistiti koji je bio cilj one denijeve teme!
poshto ti Sprintere nisi pitao, a morao si, moderatore da li je to bash tako kao shto ti Sprintere tvrdish, onda cu ja pitati moderatore da li si ti u pravu ili ne. nema problema, ja cu to rashchistiti.
Originally posted by Sprintertakođe nema osnova da me optužiš da tvoje ime koristim kao ruganje. to je tvoj subjektivni doživljaj.

jedino objektivno ruganje je fejsbuk grupa "zmisli zoveš se ..." :smeh: al to je van pravnog sistema ovog foruma :smeh:
nemoj ti mene zajebavati u zdrav mozak. to sachuvaj za nekog drugog ko ce ti to dozvoliti, ja NE!
dakle, svakom je ochito na koji nachin i u kojem cilju si iznosio moje ime po forumskim temama. chisto zbog podjebavanja, ruganja ('aj' bar da imash :pokazuje: chime rugati mi se, no- tvoja Sprintere maliciozna namera i motivi su ochevidni i to je jedan od elemenata varvarshtine i haosa na ovom forumu!) te zbog iznoshenja privatnih podataka- tog cilja radi.

a, ja cu ovo pokushati da rashchistim sa moderatorima! don't worry :D
Korisnikov avatar
By blabla54380

itekako ima veze rashchistiti koji je bio cilj one denijeve teme!
poshto ti Sprintere nisi pitao, a morao si, moderatore da li je to bash tako kao shto ti Sprintere tvrdish, onda cu ja pitati moderatore da li si ti u pravu ili ne. nema problema, ja cu to rashchistiti.

moja tvrdnja nema veze sa moderatorima, to je prosto logično...ima veze samo sa pravilnikom, a ja te opet pitam gde piše da je zabranjeno to što sam ja radio.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!