Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Stripi, Moderators

kad bih podlegao, za mene nepostojećem, iskušenju za substance abuse, pa, tek onda bih ličio na one na koje ne bih želeo nikada da ličim a što bi bio kraj moje unutrašnje sreće u životu, nešto čega pisac pitanja sasvim vidljivo nema. tako, samo neka bilo ko misli da je moj život promašen i pustara, joj, tek ga NE bih menjao za piščev pitanja NI određenih drugih, nikada! :smug:

@KoA, kada mi neko minimalno uljudno, razumno i činjenično pokaže i dokaže da sam ja u nečemu pogrešio, prvi bih bio taj da kažem jesam, izvinjavam se (ako ima stvarne potrebe) i "prestao" (šta god podrazumevao pod tim terminom). no, pošto me uhode nadrkani flejmatori i trolovi, lažovi, pervertitori i unose mi se uvek godinama prvi u lice s najgorim uvredama i provokacijama na eksplicite ličnom nivou, protivno Pravilniku, po celom forumu, nesankcionisani uopšte, to me NIKADA neće intimidirati da ih ne ishendlam kako mi je nametnuto. s obzirom da je očito na meni da odradim taj posao, ako i kad modovi i administracija neće.
a sad valjda spremaš kakav još you tube klip ili slikovit flajer, I assume.........
Korisnikov avatar
By blenta
koa, upravo
samo me ne mrzi jer istpikam post bukvalno sa petinom mozga za 20tak sekundi

elem fino baratas latinskim :smeh:
Korisnikov avatar
By *deni*
Vela, zašto nećeš da prihvatiš mogućnost da te pratimo i komentarišemo prosto zato što si smešna žena ?
Nikakve druge misli, primisli, razmišljanja barem ja o tebi nemam, osim što si mi jednostavno smešna žena.
:)
Korisnikov avatar
By *deni*
Jako si mi smešan, fizički, karakterno, kako god hoćeš i ja ne mogu da se ne smejem, Vel i da ne uživam u tvojoj komičnosti, na čemu sam ti najiskrenije zahvalan. :snob:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2561525#p2561525]Srklet napisao:[/url]
da sutra umreš, nitko suzu ne bi pustio za tobom, vjerojatno najmanje oni roditelji kojima se ne smiješ autati a imaš 40 godina.
evo frend me zamolio da ti porucim:
izvrijeđaj ga i za mene. reci da mu ustaša jebe deda u dedovinu
Strašno.

Znala sam da si bezobzirna hijena od čoveka, ali ova količina gadosti je previše čak i za tebe.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!