Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Stripi, Moderators

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2341358#p2341358]tasa napisao:[/url]gresim cim tebe vidim a tek sto mi se povraca
ah, ne mozes se sada poceti izvlaciti na neuracunjivost! :sudija:
jednostavno si zadrta nacionalistkinja koja stalno laze, ali toliko lose da se sustavno blamira i mora naknadno mijenjati postove. :)
ipak si ti poseban, pripadnik si najgenocidnijeg naroda od kada je sveta i veka
mislis li tu na hrvate ili na srbe? ^^
Korisnikov avatar
By Delete
`bem ti drzavu i onog ko me natera da komentarisem na ovoj temi, pa kad ukucam svoj nik u search izadje bezbroj linkova ka ovoj temi! :rafal:
taso, izvini, ochito je da je moguce da si prozivjela u ratu mnoge strahote od strane hrvatskih naci-fashista, ali je to (ako je to to) u tebi umjesto hrishcanskog pa i ljudskog oprosta i smernosti stvorilo od tebe totalnu srboshovinistichku ludjakinju. bozja zeno, chitash li ti svoje postove i shta pishesh?

takodje, nije mi jasno kako to da ne komentarishesh da su jedini "ugledni zvanci" na toj svechanosti obiljezavanja 20-godishnjice RS-e bili upravo jedni od tih hrvatskih naci-fashista - chelnici HDZ-a- koji su jedni od najkrivljih i najodgovornijih shto Srba u ent. FBiH (pogotovo hrvatskom dijelu tog entiteta) vishe nema.......
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2341553#p2341553]Vel boy napisao:[/url]taso, izvini, ochito je da je moguce da si prozivjela u ratu mnoge strahote od strane hrvatskih naci-fashista, ali je to (ako je to to) u tebi umjesto hrishcanskog pa i ljudskog oprosta i smernosti stvorilo od tebe totalnu srboshovinistichku ludjakinju. bozja zeno, chitash li ti svoje postove i shta pishesh?
jel to pricamo o istom hriscanstvu u kojem hrvatski svestenik blagosilja dzelata pre klanja srba i o prastanju jasenovca npr od strane srba i suzivota u kome su srbi bili jugosloveni a hrvati i dalje hrvati koji su 1971 pokusali ono sto nisu ostvarili od 1941-45 odnosno pokusali da preprave/poprave kraj i ishod tog rata pa kada im tito nije dozvolio da ukrmace njegov velikosvetski i skoro "sveti" lik i brizljiv scenario sistematskog unistavanja srba, odlozili su posao do 1991...
o tom hriscanstvu i prastanju je rec? kada smo kod tih stvari neka sam ja ludjakinja sve je bolje nego da budem nazi dzelat a osecanja kod srba su sitnica kakva su kod mnogih drugih naroda u svetu koji su doziveli cak i manju golgotu
da smo kojim slucajem grci ili sirijci video bi kako izgleda mrznja
ovako tasa, srpkinja i pravoslavka, ne mrzi nego nema pametnija posla do da ganja pravdu po GS forumu na kome se velicaju nazi ideologija i fasisticka NE/dela sto opet nikako nema veze sa normalnoscu pa da ne idem dalje do osecanja i namera ondasnjih nacista i danasnjih neonacista prema gej populaciji... tasa je naucila da ne veruje nicemu sto je katolicko a prastanje ostavljam Bogu od mene jedino svest da su zlo i nikako mrznja jer mi upravo moja vera ne dozvoljava kao i karakter da mrzim pa kako ne mrzim nemam sta ni da prastam nego samo da se secam i budem uvek "budna" obzirom da zivim u blizini izvora zla
takodje, nije mi jasno kako to da ne komentarishesh da su jedini "ugledni zvanci" na toj svechanosti obiljezavanja 20-godishnjice RS-e bili upravo jedni od tih hrvatskih naci-fashista - chelnici HDZ-a- koji su jedni od najkrivljih i najodgovornijih shto Srba u ent. FBiH (pogotovo hrvatskom dijelu tog entiteta) vishe nema.......
jedini ugledni? jedini pa jos i ugledni? hmmm ne kapiram po cemu su ugledni al ajde a njihov dolazak i uopste "saradnja" to je nesto sto je specificno za glupe srbe... dalje ne bih jer mi ide na zivce da se toliko ponavljam o pojmu nacionalne svesti koja nema nikakve veze sa nacionalizmom
jedino mogu dati za primer nacionalne svesti iskustvo iz francuske
na jugu francuske sam dozivela da nema koka-kole niti bilo kakvih americkih proizvoda
jos su mi ocitali bukvicu sto to trazim i ponudili domace i spanske sokove cak imaju citavu lepezu sokova na razredjivanje sto mi je bilo posebno zanimljivo
oni naime amere ne mogu smisliti i zele im da ih neka sila oduva sa zemlje i ne konzumiraju ni americku zvaku ma nista njihovo a politicki eto ako je potrebno zarad zemlje i nacije bice saveznici ali cim okrenu ledja jedni drugima da prostis jebu sve zivo na sve moguce nacine
kod glupih srba je drugacije, oni ce pre kupiti dukatovo mleko nego neko svoje domace
slican je primer sa bombardovanjem srbije
nikako mi nije jasno sta je u tom bombardovanju toliko lose, i kako gradjani srbije mogu sebi dozvoliti da budu totalni srboshovinistichki ludjaci u izjavama i emocijama prema NATO vojnicima i zemljama koje su ih bombardovale; pobogu pa NATO je samo voleo i ljubio bliznje svoje gradjane srbije jednako kao hrvati srbe iz hrvatske :)
dalje me mrzi da kuckam jer ce se opet sve svesti na nacionalizam o kojem ovde malo ko zna bilo sta i kojeg kod mene nema a sve ono sto pripisujete srbima kao ruzno to je tako pahuljasto i bezazleno kako se ponasaju u slicnim situacijama veliki i cenjeni narodi sveta
ovim ne zelim da kazem da trebam da budem budala ako je neko tamo budala niti je ikakvo zlo opravdanje za mrznju nego hocu da kazem da je sasvim normalno ne zaboraviti zlo i zle ljude, narode, dogadjaje jer kako mi se cini istorija se ponavlja, neminovno se ponavlja...
da su moju baku slusali kada je ovo govorila verovatno moji roditelji ne bi pustali korenje u katolickom okruzenju i samim time bi izbegli golgotu koju ona nije bila u mogucnosti da izbegne...
nego ja bi volela da cujem od nasih prepametnih forumasa kako bi se oni ponasali da im se desi istinsko zlo kakvo je zadesilo srbe iz hrvatske
dalje necu u detalje jer na ovom forumu nema postovanja prema apsolutno nicemu pa bi svako razvlacenje zrtava bilo jos vece skrnavljenje

ja sam naucila iz greske mojih predaka ko je ko i ko je kakav, nadam se da niko ovde nece biti u situaciji da uci bilo sta slicno

pozdrav od totalne srboshovinistichke ludjakinje
Korisnikov avatar
By antibiotic
bog, religija i nacionalizam su zlo!

ovde se niko ne guzi neonacistima, oni bi nas sve spalili, ko to kaze zasluzuje ban!

kakav bezobrazluk.
taso,

- ne generalizuj celi hrvatski narod s ustashama jer i mnogi Hrvati antifashisti su bili zrtve ustashkog terora, mnogi Hrvati su dali zivot u borbi protiv ustasha (iako, malo docnije od ustashkih pokolja nad srpskim zivljem u endehaziji, ipak jesu se i mnogi Hrvati bili digli tj. ustali oruzano protiv ustasha), ne izjednachavaj bash sve u maspoku s ustashkim sentimentima, ne izjednachavaj samostalnost Hrvatske s endehazijom, ne izjednachavaj sve katolike s ustashama

- ovo je forum gej populacije prvenstveno i kao svaki takav forum na prostorima zemalja ex-Yu bori se protiv bilo kojih i bilo chijih nacionalistichko-shovinistichkih generalizacija i netrpeljivosti, stoga NE LAZI taso da su ovde, parafraziram tvoje taso idiotluke, "neki srbi pederi koji brane ustashe i naci-fashiste".
ako ti se ne svidja iznad opisani pravi karakter ovog foruma i ostalih gej ex-Yu foruma- slobodno idi na shesheljevske i tomovuchicevsko-dodikovsko-rkaradzicevsko-mladicevske forume i ti i Shejtan!

kakvi Grci, Sirijci, juzni Francuzi, NATO, neNATO....... :facepalm:

i dalje nisi uopshte taso odgovorila na ovo moje pitanje tebi:
takodje, nije mi jasno kako to da ne komentarishesh da su jedini "ugledni zvanci" na toj svechanosti obiljezavanja 20-godishnjice RS-e bili upravo jedni od tih hrvatskih naci-fashista - chelnici HDZ-a- koji su jedni od najkrivljih i najodgovornijih shto Srba u ent. FBiH (pogotovo hrvatskom dijelu tog entiteta) vishe nema.......?

a raspisala si se o svemu i svachemu k'o besna.
stvarno, ja sam josh pre dva meseca bio rekao da je korisnica tasa br. 1 od jedno petero srboshovinistichkih korisnika/ca, i sad se samo to potvrdjuje.

@antibiotic, upravo tako, za prvu rechenicu, kad se ono kombinuje, da :up:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2341600#p2341600]Vel boy napisao:[/url]taso,

- ne generalizuj celi hrvatski narod s ustashama

- ovo je forum gej populacije prvenstveno i kao svaki takav forum na prostorima zemalja ex-Yu bori se protiv bilo kojih i bilo chijih nacionalistichko-shovinistichkih generalizacija i netrpeljivosti, stoga NE LAZI taso da su ovde, parafraziram tvoje taso idiotluke, "neki srbi pederi koji brane ustashe i naci-fashiste".

i dalje nisi uopshte taso odgovorila na ovo moje pitanje tebi:
takodje, nije mi jasno kako to da ne komentarishesh da su jedini "ugledni zvanci" na toj svechanosti obiljezavanja 20-godishnjice RS-e bili upravo jedni od tih hrvatskih naci-fashista - chelnici HDZ-a- koji su jedni od najkrivljih i najodgovornijih shto Srba u ent. FBiH (pogotovo hrvatskom dijelu tog entiteta) vishe nema.......?
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2341268#p2341268]west end napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2341040#p2341040]Wilhelmina napisao:[/url][quote="[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p

A sto koj moj dolazite u moju drzavu?
Hrvati su imali poptpuno pravo sa operacijom oluja :avion: protiv parazitskih populacija koji su ih izrabljivali.bilo bi lepo kad bi napokion Srbi starosedeoci uvideli ko im je najveci neprijatelj shvatili da sa crnogorcima i prekopdrincima nista zajednickog nemaju i sklono tome reagovali kao Hrvati u oluji i oslobodili se okupatora, Srbija bi u kratkom roku postala clan EU,u njoj kriminala i korupcije,diskriminacije ne bi bilo :nokti:
OLUJA JE BILA GENOCID!!!
BRAVO ZA WEST END-a koji nije prvi ovo izjavio, a ovakvih je bisera pun forum
pa brisanje tema http://www.gay-serbia.com/forum/viewtop ... 4#p2341594" target="_blank

na ono zadnje pitanje sam odgovorila, problem naseg naroda i fenomen je da ne citaju napisano, kao kada stanu ispred saltera ili vrata na kojima pise ne radimo :D jbg

a kako bi izgledao profil licnosti za popaja, stripija, westa i kompaniju
i da li iko primecuje da isti forumasi provociraju i upadaju u teme koje nemaju veze sa politikom ok znam da oni brane genocid i zato su omiljeni ali eto bilo bi lepo da neko zaustavi trolove i offtopicare
a evo jos jednog primera kako to izgleda (to sto ti branis)
http://www.gay-serbia.com/forum/surogat ... 37s30.html" target="_blank

dalje ako vec nesto lupas onda prvo procackaj forum pa vidi kako dolazi do mojih idiotluka i sl situacija
naravno bilo bi lepo da budes realan a ne da klevetas i lazes :)

p.s. i ja sam za banovanje neistomisljenika
to je tako GGGGGGGGSSSSSSSSSS-ovski da svrsis od odusevljenja na duh atmosferu politiku i forumaske umove najforuma verovatno u celoj evropi a mozda i u svetu :) :jerry:
Korisnikov avatar
By spliff
@ tasa: drzava u kojoj zivish zove se bosna i hercegovina. ako se ne varam
@ west end: starosedeoche, gde su ti rodjeni roditelji?
iz tase bi se dalo izvuci nekoliko doktorata na psihologiji.

nikad nisam branio nikakav i niciji genocid, to su jednostavno zlobne lazi. za hrvatsku me tek malo vise briga - jer trenutno zivim u njoj - od srbije, inace mi apsolutno isto dodju. kao i svaka druga drzava na svijetu. (RS nije drzava :D)
jednostavno, bilo kakve vrijednosti koje izviru iz povezanosti s konkretnom drzavom ili narodom su mi dosadne, banalne, ogranicavajuce, a cesto vode prema totalnoj moralnoj kompromitaciji. postoje mnogo vaznije stvari od svega toga.

zanimljivo je to nacionalisticko sljepilo koje sprijecava prepoznavanje bilo kakve pozicije izvan mi-vi.
ako je tako a znas da nije
onda prestani dolaziti na svaki topic i zapocinjati upravo to mi/vi i uvek naravno tema ti je velika hrvatska
ne znam kako samo dodje do toga da takvo isto sranje radis na temi o surogat majkama
kakve veze one imaju sa hrvatima i srbima :doh:

bolestan si covece i bolesno bezobrazan
i naravno znas sta si - ono glavno u svemu tome pa ti se moze kako hoces

na temi surogat majka jbt ti o politici i srbima i hrvatima, bolesni stvore :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :facepalm:
fora je saznati neke stvari od tase. recimo, nisam znao da je moj djed hrvat, koji je od 1941. bio u partizanima, zapravo bio u ratu protiv (vecinom) ustasa i nijemaca s ciljem da izvrsi genocid nad srbima.
ja sam dosad uvijek mislio da je imao isti cilj i kao moj drugi djed koji je bio u partizanima, koji je inace bio srbin. silly me. :zid:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2341642#p2341642]KorvinOdAmbera napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2341631#p2341631]Mali-Princ19 napisao:[/url]Nama stvarno nisu potrebni fasisti,Zveri i ostali.
Sami cemo se pobiti medjusobno. :cupakosu:
Ovde ulećeš ponovo u pogrešan pravac razmišljanja.
To što je ona gej, je ne aminuje od toga da priča ovakve gluposti i da se reaguje na to.
Niko ovde ne stavlja seksualnu orijentaciju u prvi plan, nego je poenta-sta je bilo, bilo je, idemo dalje kroz zivot, pametniji od nasih dedova.
Kako pogresan pravac moze da bude moj apel da razmisljamo smirenije i kvalitetnije?
Ovakve teme nemaju nikakvog smisla, jer ce uvek jedna strana u klin, a druga u plocu. Ja se fokusiram na to da se smire strasti jer je vredjanje opet na pomolu i sramota me je da vise citam ovakva sranja. Ovo jeste mesto za razmenu misljenja, ali na ovakvim temama nijedna strana ne popusta, a uvrede lete sa svih strana.
Svi su pravili sranja-Srbi, Hrvati, Muslimani, Crnogorci i nemam vise pojma ko.
Ajde bre bar ovde da se potrudimo da imamo kvalitetnu razmenu misljenja i stavova. A ako se ovakva sranja nastave, bice mi iskreno drago da se ova tema zatvori i obrise.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Moje je mišljenje da ljude koji imaju idiotska fašistička mišljenja treba psihički prcati jer filozofija "da se ne talasa" nas je i dovela do ovih sranja.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!