Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Stripi, Moderators

Sixto vs Vel boy

Vel boy
14
34%
Sixto
18
44%
Jos uvek sam neutralan/neutralna
9
22%
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2388552#p2388552]Buckoslatki napisao:[/url]Sixto, vel boy mi ide na mizantropske nerve :)
'ej, poshto te je Kragi kulturno odbio a vidim da te je i Sunce iskulirao, ne iskaljuj na meni frustracije. :spank:

Kragi, shto ozive ovo sranje? i ne idem ja za sixtom vec on zamnom. pa nema guys? vec sixto?, ako cesh pravo govoriti Kragi. sixto :pokazuje: nema smelosti ni da svoje pa taman tehnichki eto slabo uspele slike postavi a shikanira non stop koga hoce. :jezik:
Korisnikov avatar
By Sunce
Meni je drag Vel boy. :mazi: Ne znam sto ste se okomili na njega. Pise covek kako zeli, i sta sad? Zapravo, ne citam duge eseje i prepiske, pa i nisam bas siguran ko je kakav. :kasalj: Ja Vel boya dozivljavam kao daleku osetljivost.

Sixto zna da bude duhovit. Obojica smo jednom zaradili po opomenu zbog istog moderatora. :lol: Meni se cini da smo se mi zabavili prepiskama, meni je bilo mnogo smesno i sasavo, a moderator je odlepio. :lol: Ne zameram Sikstini zbog nekih komentara, imam utisak da nije los. :hug: Najsmesniji mi je kad gundja stefanu: tipa - aha, dosta si se njihao na kurcu, vreme je da se uci. :lol: Isto tako, meni zna da bude zabavan i stefan. Uopste mi ne smetaju njegove Help teme. Mislim, forum je pun nekih "krem" forumasa koji ne daj Boze da napisu nesto "tako nisko", a verujem da citaju do detalja takve postove. U svakom slucaju, za mene je stefan dete radosti. :)
Korisnikov avatar
By No_Stress
'ej, poshto te je Kragi kulturno odbio a vidim da te je i Sunce iskulirao, ne iskaljuj na meni frustracije. :spank:

posto vidim da si ultra kul objasni mi kako na tebi iskaljujem frustracije? :)
By Kragi
ja klince ne odbijam, nemam pojma o cemu vel prica :smeh:
Korisnikov avatar
By *deni*
Nasa cetrdesetogodisnjakinja ima ozbiljan poremecaj percepcije i rasudjivanja kada su godine i to sopstvene u pitanju. Vela,naime,ume da za muskarce koji su godinu dana mladji od nje kaze da su " shlank tatice ", a kad njoj neko kaze da je garazirana,shlank mamica,onda se naljuti.
Korisnikov avatar
By Madonna
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2388652#p2388652]Sunce napisao:[/url]Meni je drag Vel boy. :mazi: Ne znam sto ste se okomili na njega. Pise covek kako zeli, i sta sad? Zapravo, ne citam duge eseje i prepiske, pa i nisam bas siguran ko je kakav. :kasalj: Ja Vel boya dozivljavam kao daleku osetljivost.

Sixto zna da bude duhovit. Obojica smo jednom zaradili po opomenu zbog istog moderatora. :lol: Meni se cini da smo se mi zabavili prepiskama, meni je bilo mnogo smesno i sasavo, a moderator je odlepio. :lol: Ne zameram Sikstini zbog nekih komentara, imam utisak da nije los. :hug: Najsmesniji mi je kad gundja stefanu: tipa - aha, dosta si se njihao na kurcu, vreme je da se uci. :lol: Isto tako, meni zna da bude zabavan i stefan. Uopste mi ne smetaju njegove Help teme. Mislim, forum je pun nekih "krem" forumasa koji ne daj Boze da napisu nesto "tako nisko", a verujem da citaju do detalja takve postove. U svakom slucaju, za mene je stefan dete radosti. :)
Slika
Korisnikov avatar
By Sunce
Cemu ona slicica, mdna?

Meni nije jasno zasto non-stop vlada diskrimacija na forumu. Neko je drugaciji i odmah je ispljuvan.
Korisnikov avatar
By Madonna
pa mnogo mi je zabavan taj tvoj post.
a meni nije jasno kako to da se ljudi potresaju zbog stvari koje neko koga ne poznaju piše o njima. o njihovim online personalitijima :awesome:
Korisnikov avatar
By Sunce
Drago mi je da ti je zabavan.
Korisnikov avatar
By Madonna
YOU'RE SEXY AND YOU KNOW IT HAHAHA :))))))))))))))))))))))
Korisnikov avatar
By stefan19
Sikstela je bezobrazna i prgava kao zmija. Vel boy na drugu ruku lako uvredljiv i osetljiv pa daje ovom prvom elana da ga i dalje podjebava.
Korisnikov avatar
By stefan19
Najsmesniji mi je kad gundja stefanu: tipa - aha, dosta si se njihao na kurcu, vreme je da se uci. :lol: Isto tako, meni zna da bude zabavan i stefan. Uopste mi ne smetaju njegove Help teme. Mislim, forum je pun nekih "krem" forumasa koji ne daj Boze da napisu nesto "tako nisko", a verujem da citaju do detalja takve postove. U svakom slucaju, za mene je stefan dete radosti. :)
Suncasce... :kiss: :hug: :mazi:
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2390463#p2390463]Vel boy napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2390407#p2390407]stefan19 napisao:[/url] Vel boy na drugu ruku lako uvredljiv i osetljiv pa daje ovom prvom elana da ga i dalje podjebava.
ja samo NE popushtam uvek trolovima.
a sixtov "elan kojeg mu dajem da me podjebava" ce ga odvesti u probleme, ako nastavi. samo polako. :)
Prijavices me moderatorima? :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!