Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2360206#p2360206]svejedno napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2360197#p2360197]spliff napisao:[/url]pa evo ovako:
ovo je tema o jednoz ZENI, koja je skoro dozivela javni linch u srbiji
onda je jedna druga ZENA uzela tu ZENU u zashtitu
da bi na kraju ta druga ZENA bila izlozena sprdnji od nekolicine forumasha
jel ti sada jasnije?

molim

jeste.

a takodje mi je jasnije da si ti stostruko veci mizogin od mene. ..........
................
svejedno, mislih da ti je bila data shansa da se iskobeljash iz denijevog sumanutog zagrljaja, a ti bash insistirash da si s denikom u budzaku.....

kakva ti je ona pseudo-konstatacija prema spliff-u? ne budali, svejedno. :)
Korisnikov avatar
By bas bleu
svejedno napisao:
jer gde ti vidis ZENE odn. temu sa zenama - ja tu ne obratim paznju na tu cinjenicu, jer smatram da je najnormalnija, odn nebitna.

da je ista situacija bila sa crncima - to bi onda bio rasizam, pretpostavljam?
da, i to iz nehata.
jer da ste se malo potudili, setili biste se da borka pusi lulu sto bi je ucinilo jos dobrocudnijim, simpaticnijim dekicom. jer svi znamo da zene - prave zene - ne puse lulu. ( ;) @smaug)
doduse, ne vidim kako je ubistvo iz nehata manje ubistvo od ubistva sa predumisljajem. a dead body is a dead body.
svejedno napisao:
a ja bih tu, opet, samo video ljudska bica, ne crnce - i ponasao se identicno kao sto bih se ponasao da su u pitanju muskarci, belci, marsovci ili bilo ko.
pa da. lako je to kada si beli strejt muskarac. ;)
wow,stigošmo i do ubistava (uzgred,loša komparacija)...

Ova slika je živi dokaz da stari ljudi totalno gube svoje sekundarne polne karakteristike.
Oduzmite joj kosu, obrišite karmin i skinite minđuše i dobićete dedu.

iz ovoga ste stigli do mizoginije... :nope:
Korisnikov avatar
By svejedno
@vel

:lol:

data mi je sansa. pa hvala ,)

..

lm, nemam ja odakle se iskobeljavam - ili bar smatram da nemam.

gore izneta argumentacija. a nema ni deni.

ako ti smatras da imamo - ukazi na mizoginiju u mojim, ili denijevim postovima. ili marsovim, kad smo vec tu.

nemam ja obicaj da se drzim budzaka sa nekim, inace, ja sve to volim na svoju ruku i na otvorenom.

..

a ovo za spliffa - samo da pokazem koliko je lako okarakterisati nesto kao mizoginiju.

tema sa zenama, ej.

ko da su vanzemaljci.

@bb

nikako da skapiras, jel?

borka nije...bitna. nije predmet istrage. tako da nije bitno ni da li pusi lulu.
ni sta rade te prave zene, kojima je vas nediskriminacioni mozak preopterecen.

..

'predmet istrage' je bila ljudska starost & sexualne karakteristike.

a sto smo uzeli bas sliku zene - jbg, 50 posto sansi je da se to desi, sta ti kazem.

..

i jel stvarno znas mnogo strejt, belih muskaraca koji su bez predrasusa? te zakljucujes da je to lako?

ovo je mnogo lepsi svet nego sto sam ja mislio, onda.

edit - evo deran vam je lepo pokazao odakle je nastala ideja o 'ispitivanju starosti & sex. karakteristika'.
mnogo mrznje prema zenama u toj recenici, sad tek vidim.
Korisnikov avatar
By bas bleu
svejedno napisao: @bb
nikako da skapiras, jel?
i could say the same thing.
svejedno napisao: borka nije...bitna. nije predmet istrage. tako da nije bitno ni da li pusi lulu.
ni sta rade te prave zene, kojih je vas nediskriminacioni mozak preopterecen.
ali jeste borka bitna. i bitan je kontekst. i bitan je diskurs.
svejedno napisao: 'predmet istrage' je bila ljudska starost & sexualne karakteristike.
a sta cemo onda sa andro muskarcima i zenama, feminizanim muskarcima, butch zenama, trans osobama, drag queens i kings?
seksualne karakteristike kako ste ih vi ovde prikazali - kosa, nokti, karmin (jebote, karmin!) - su, u nedostatku boljeg termina, drustveni konstrukti. baka ima, kosu deka nema. glupost.
ono sto je meni problematicno je tri muskarca za koje bi se moglo reci da su inteligentni i osvesceni smatraju da je ovo bas simpaticna igrica. i onda se kikocu kako eto, ova teta lici na ciku. a ne lici.
svejedno napisao:
a sto smo uzeli bas sliku zene - jbg, 50 posto sansi je da se to desi, sta ti kazem.
ali uzeta je slika vrlo konkretne zene kojoj se spocitavaju razne, ali razne, stvari. kontekst, dakle.
svejedno napisao: i jel stvarno znas mnogo strejt, belih muskaraca koji su bez predrasuda? te zakljucujes da je to lako?

ovo je mnogo lepsi svet nego sto sam ja mislio, onda.
naravno da ne. that was pretty much the point.
Korisnikov avatar
By svejedno
aha...kontext.

da.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2359685#p2359685]svejedno napisao:[/url]ali

!!!

koliko je to do starosti a koliko samo do nje?

(odn. do odredjenog procenta populacije - a imas i drugi deo populacije, odn. primere poput sofije loren [ok, ne bas nje, ona je verovatno plasticna al ne mogu se setim nijedne druge], shona konerija etc)

??
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2359686#p2359686]*deni* napisao:[/url]Naravno, naravno, govorimo o starim ljudima netaknutim šminkom, botoksom i sličnim špecijama za ukrašavanje lica.
I Sofija Loren bi, da se ne ukrašava i ne priteže, ličila na dedu u određenim situacijama.
:yes:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2359687#p2359687]svejedno napisao:[/url]sad razmisljam...i da, po starijim ljudima koje poznajem - dakle obicnim, normanim, ni ruznim ni botoxiranim ljudima - da, gube se sekundarne sexualne karakteristike. ladno.

isto ko kod dece, vis.

starost = drugo detinjstvo.

..

pa deni, moram reci da si me prosvetlio u ovom pogledu .)

nikad mi to ranije nije palo na pamet.

jebasmo majku borki, ubismo je, da.

...

e, nedostajala mi je neka ovako suluda tema, dugo je nije bilo, predugo :lol:
Korisnikov avatar
By bas bleu
so there's no context outside a straight, white man and his unquenchable thirst for pseudo-science?
Korisnikov avatar
By svejedno
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2360239#p2360239]bas bleu napisao:[/url]
a sta cemo onda sa andro muskarcima i zenama, feminizanim muskarcima, butch zenama, trans osobama, drag queens i kings?
seksualne karakteristike kako ste ih vi ovde prikazali - kosa, nokti, karmin (jebote, karmin!) - su, u nedostatku boljeg termina, drustveni konstrukti. baka ima, kosu deka nema. glupost.
ono sto je meni problematicno je tri muskarca za koje bi se moglo reci da su inteligentni i osvesceni smatraju da je ovo bas simpaticna igrica. i onda se kikocu kako eto, ova teta lici na ciku. a ne lici.

aj i na ovo:

prvo - nista. nisu obuhvaceni ovom studijom. mozda neki drugi put ,)

drugo - sexualne karakteristike nisu prikazane kao kosa, nokti i sminka - vec je deni nagovestio da se njima prikriva nedostatak istih.

dakle - upravo smo uklonili 'drustvene konstrukte'.

trece - simpaticna...hm. da, izmedju ostalog, i simpaticna igra. koja je slucajno zahvatila bas borku (ne cemu se duboko izvinjavam svim postovaocima & obozavaocima njenog lika & dela, nisam znao da se ne sme uzimati njena fotografija za pseudo-naucno istrazivanje o starosti bez podrobnog uzimanja u obzir sta sve ona predstavlja, majkemi)
imas pravo da ti to bude problematicno, staznam.

cetvrto - lici ,)

..

peto - there is. make your own study ,)
Korisnikov avatar
By smaug
Ne postoje diskursi.
A naravno i da ne postoje podele na bele , crne, zene i muskarce itdosim kad ih spliff napravi.
I naravno da je svet podeljen na 50%zene 50% muskarci.
I naravno da treba biti fleksibilan. Narocito kad izgubis posao zato sto si gej. Ups... Dobro ne tad. Kad ti odbiju bubrege zato sto si gej. Ups... Ne ni tad. Ali evo moze kad je mizoginija u pitanju. Tad ako nisi onda si fasista. Ups-vidi podele , jebote...

Uzas.
Korisnikov avatar
By svejedno
ili mislis na ono spliffovo ZENE?

..

kakokazem...off. dakle - nema veze sa temom.

..

da pokusam da objasnim jos jednom (prvo je bilo zanimljivo al sad vec pocinje da zamara)

deran je stavio sliku borke.

deni je rekao - ova slika je bas dobar dokaz jedne moje teze - ako se uradi 'ovo&ovo' dobijate muskarca.

onda sam ja to uradio.

onda je deni stavio klip vlaste vasiljevica kako glumi babu, kao potvrdu 'sa druge strane'.

...

i to je to.

...mizoginija. diskriminacija. mrznja. uzasni smo, da.
Korisnikov avatar
By svejedno
i tako ljudi, idem ja da spavam
(btw - izmisljanje mizoginije u necijim postupcima je harassment, samo da znate :lol: )

al evo ostavljam vam nesto da imate u cemu da uzivate, verujem da ce vam se svideti:

Slika

q noc .)
Korisnikov avatar
By svejedno
e da, a evo vam i ovo ako moderatori odluce da je ono ipak mizoginija:

Slika

Uploaded with ImageShack.us

pa kontam, oni ce vec to moci da prebace, mislim da meni vise ne radi edit tamo.
Korisnikov avatar
By nsc
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2360240#p2360240]svejedno napisao:[/url] sad razmisljam...i da, po starijim ljudima koje poznajem - dakle obicnim, normanim, ni ruznim ni botoxiranim ljudima - da, gube se sekundarne sexualne karakteristike. ladno.
ne bih se en general slozio sa tim
moj matori ima 86, mama je naravno nesto mladja - mozes im dodavati ili skidati frizuru koliko hoces - sexualne karakteristike im se nece promeniti - on ce i dalje biti deda, ona gospodja u odredjenim godinama (koja se btw nikada nije sminkala - u jako svecanim prilikama stavljala je karmin, ni farbala, niti koristila ikakvu kozmetiku)
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2360224#p2360224]deran napisao:[/url]wow,stigošmo i do ubistava (uzgred,loša komparacija)...

Ova slika je živi dokaz da stari ljudi totalno gube svoje sekundarne polne karakteristike.
Oduzmite joj kosu, obrišite karmin i skinite minđuše i dobićete dedu.

iz ovoga ste stigli do mizoginije... :nope:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2360226#p2360226]svejedno napisao:[/url]
edit - evo deran vam je lepo pokazao odakle je nastala ideja o 'ispitivanju starosti & sex. karakteristika'.
mnogo mrznje prema zenama u toj recenici, sad tek vidim.
I to je svakom ko ima oči i malo mozga dovoljno da uvidi o čemu se ovde radi.
Mogao je, umesto Borke, na tako velikoj slici biti i Jovan Krkobabić, isto bi u tom momentu potaknuo moje razmišljanje na temu starih ljudi, pa bih verovatno napisao :
'' Ovo je živi dokaz da stari ljude totalno gube sekundarne polne karakteristike. Dodajte mu žensku frizuru, minđuše, karmin i lak za nokte i dobićete babu. ''
Korisnikov avatar
By nsc
dodavanjem - skidanjem frizure, sminke itt i mnogi mladi ljudi dobice vizuelne sexualne karakteristike suprotnog pola
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2360239#p2360239]bas bleu napisao:[/url]
...a sta cemo onda sa andro muskarcima i zenama, feminizanim muskarcima, butch zenama, trans osobama, drag queens i kings?
ono sto je meni problematicno je tri muskarca za koje bi se moglo reci da su inteligentni i osvesceni smatraju da je ovo bas simpaticna igrica. i onda se kikocu kako eto, ova teta lici na ciku. a ne lici...
Dobro. I ?
Šta bi, recimo, jedan dobronamerni poštovalac ljudskih prava i polne i rodne ravnopravnosti, koji nije ostrašćeni lovac na mizoginiju, niti je militantna feministkinja, mogao da zaključi iz našeg eksperimenta ?
Mogao bi da zaključi da naš eksperiment govori u prilog tezi da su svi ljudi jednaki i da nije bitno da li je neko baba, ili deda, odnosno da svako može po nahođenju da bude i baba i deda, u zavisnosti od raspoloženja, osećaja i afiniteta. Mogu biti i babe koje se ne šminkaju i dede koje se šminkaju, ćelave baba - Brke i kosmate dede, sve po nahođenju i volji.
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2360290#p2360290]nsc napisao:[/url]Ovo je živi dokaz da stari ljude totalno gube sekundarne polne karakteristike. Dodajte mu žensku frizuru, minđuše, karmin i lak za nokte i dobićete babu.

ne bih se en general slozio sa tim
moj matori ima 86, mama je naravno nesto mladja - mozes im dodavati ili skidati frizuru koliko hoces - sexualne karakteristike im se nece promeniti - on ce i dalje biti deda, ona gospodja u odredjenim godinama (koja se btw nikada nije sminkala - u jako svecanim prilikama stavljala je karmin, ni farbala, niti koristila ikakvu kozmetiku)
Govorimo o prvim zaključcima, koje bi imala većina ljudi.
Većina ljudi bi na prizor stare, našminkane osobe sa minđušama formirala početni zaključak da to mora da je baba. Tek kasnije bi eventualno došlo do korekcije tog početnog zaključka.
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2360217#p2360217]Vel boy napisao:[/url]

svejedno, mislih da ti je bila data shansa da se iskobeljash iz denijevog sumanutog zagrljaja, a ti bash insistirash da si s denikom u budzaku.....

kakva ti je ona pseudo-konstatacija prema spliff-u? ne budali, svejedno. :)
Ma šta ti ovde izigravaš, molim te ? Neku Komisiju za moralno-političku podobnost ?
Podsećam te da nisi valorizovan, zato što te '' Kurir '' nije citirao, prema tome - ćošak je rezervisan za tebe i izvoli u njega.
:njanja:
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2360217#p2360217]Vel boy napisao:[/url]kakva ti je ona pseudo-konstatacija prema spliff-u? ne budali, svejedno. :)

Slusaj, stoko

Ja sam svestan da ti imas potpuno pogresnu sliku o sebi i svojoj pameti, svojoj ulozi u svetu oko sebe, ovom mestu, u kome ti tripijes kome ces sta da dozvolis a kome nesto neces, odredjujes ko je u pravu a ko nije...kao i to da su ljudi ovde u bezbroj situacija bezuspesno pokusavali da ti dokazu i mnogo ociglednije i egzaktnije stvari ranga sabiranja do 10 - ali sve to nije razlog da ti ja ili bilo ko drugi s vremena na vreme ne kaze istinu.

KOME CES TI DA KAZES DA NE BUDALI?!? Decku koji je POJAM pameti, znanja, širine i svake vrste inteligencije za tebe - BUDALETINO JEDNA NENORMALNA.

I to opet tvojim pokvarenim, dzukackim stilom: u sred rasprave koja se lepo vodi izmedju dvoje, troje normalnih ljudi : ti upadnes i bez ijedne normalne suvisle reci tek tako kazes za nekog ko argumentovano brani svoje stavove - da budali?!

VECE BUDALE OD TEBE NA OVOM FORUMU - NEMA, to mora da ti se kaze, pa ma koliko te tvoja sekundarna sumanutost od koje bolujes sprecavala da to prihvatis, i koja bi kao i svaka bolest mogla da bude opravdanje za tvoje ponasanje - samo da nema te dzukacke, dzukacke crte tvog karaktera koja sa tom sumanutoscu nema nikakve veze.

O tome kako deniju kazes da je DOSADAN (ti, smrtno dosadni covece) ili da on drzi nekog u svom "sumanutom zagrljaju" (vidi si dijagnozu, budalo!), da TI nekom dajes sansu da se ogradi od necega, distancira od necega, da se svaki cas nesto smejes deranu (ti?!) Ulixu (ti?!?) sixtu(ti?!), blenti (?!?), kalu, Agri i Danteu one grozote (stoko!) i mnogim drugima...pricas da su loodi, da baljezgaju i sl - necu ni da komentarisem koliko si jadan. A to sto ti ljudi to ovde cesce ne pricaju (da pokusam da ti razbijem i tu zabludu) nije zato sto si ih ti nesto snagom svoje licnosti naterao na to, na takva pravila igre ("Nikad ne daj na sebe - ne, ne, ne!"), nego te ljudi ovde izbegavaju kao sto se izbegava GOVNO NA ULICI, i svako normalan nece da uleti u njega, da se maze, prlja,skace po njemu, da smrdi posle, da se cisti, pere...nego ga samo PRESKOCI ILI ZAOBIDJE - a povrh svega sto se ta kolicina govana kojima se covek prlja imajuci posla sa tobom nekim cudnim defektom mase - samo povecava i raste vremenom i kad se covek konacno iskobelja od toga, stane sa strane i pita se "Sta mi je to trebalo", pa mu ne pada na pamet to vise da radi. Zato.
Korisnikov avatar
By Stripi
Priviđa mi se poduži post sa posebnim osvrtom na svaki pasus, točku i zarez :drama:
Korisnikov avatar
By Stripi
bez molim te da mi se više ne obraćaš i odjebi od mene u skokovima
neće biti ništa.
Korisnikov avatar
By Mars
Molim te. Znaš li ti koja je ovo epizoda već?!
Pa tu se još pre par godina bilo prešlo na lični teren...kakvi skokovi, kakva opšta mesta.
Korisnikov avatar
By Stripi
Ne znam, ne pratim.
Već dugo.
Korisnikov avatar
By Mars
Ajde sec-sec.

Pa da se lepo vratimo na to kako krsenje zakona ne smes da osudis AKO je prekrsilac 1) zesnko, 2) pripadnik "druge Srbije" i 3) jer se u drzavi desavaju mnogo gore stvari.
Korisnikov avatar
By spliff
a koji je to tachno zakon bs prekrshila?
i da...
mizogeni komentari nisu bilo rezervisani iskljuchivo za borku
Korisnikov avatar
By nsc
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2360303#p2360303]Mars napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2360217#p2360217]Vel boy napisao:[/url]kakva ti je ona pseudo-konstatacija prema spliff-u? ne budali, svejedno. :)
Slusaj, stoko
Ja sam svestan da ti imas potpuno pogresnu sliku o sebi i svojoj pameti, svojoj ulozi u svetu oko sebe, ovom mestu, u kome ti tripijes kome ces sta da dozvolis a kome nesto neces, odredjujes ko je u pravu a ko nije...kao i to da su ljudi ovde u bezbroj situacija bezuspesno pokusavali da ti dokazu i mnogo ociglednije i egzaktnije stvari ranga sabiranja do 10 - ali sve to nije razlog da ti ja ili bilo ko drugi s vremena na vreme ne kaze istinu.
KOME CES TI DA KAZES DA NE BUDALI?!? Decku koji je POJAM pameti, znanja, širine i svake vrste inteligencije za tebe - BUDALETINO JEDNA NENORMALNA.
I to opet tvojim pokvarenim, dzukackim stilom: u sred rasprave koja se lepo vodi izmedju dvoje, troje normalnih ljudi : ti upadnes i bez ijedne normalne suvisle reci tek tako kazes za nekog ko argumentovano brani svoje stavove - da budali?!
VECE BUDALE OD TEBE NA OVOM FORUMU - NEMA, to mora da ti se kaze, pa ma koliko te tvoja sekundarna sumanutost od koje bolujes sprecavala da to prihvatis, i koja bi kao i svaka bolest mogla da bude opravdanje za tvoje ponasanje - samo da nema te dzukacke, dzukacke crte tvog karaktera koja sa tom sumanutoscu nema nikakve veze.
O tome kako deniju kazes da je DOSADAN (ti, smrtno dosadni covece) ili da on drzi nekog u svom "sumanutom zagrljaju" (vidi si dijagnozu, budalo!), da TI nekom dajes sansu da se ogradi od necega, distancira od necega, da se svaki cas nesto smejes deranu (ti?!) Ulixu (ti?!?) sixtu(ti?!), blenti (?!?), kalu, Agri i Danteu one grozote (stoko!) i mnogim drugima...pricas da su loodi, da baljezgaju i sl - necu ni da komentarisem koliko si jadan. A to sto ti ljudi to ovde cesce ne pricaju (da pokusam da ti razbijem i tu zabludu) nije zato sto si ih ti nesto snagom svoje licnosti naterao na to, na takva pravila igre ("Nikad ne daj na sebe - ne, ne, ne!"), nego te ljudi ovde izbegavaju kao sto se izbegava GOVNO NA ULICI, i svako normalan nece da uleti u njega, da se maze, prlja,skace po njemu, da smrdi posle, da se cisti, pere...nego ga samo PRESKOCI ILI ZAOBIDJE - a povrh svega sto se ta kolicina govana kojima se covek prlja imajuci posla sa tobom nekim cudnim defektom mase - samo povecava i raste vremenom i kad se covek konacno iskobelja od toga, stane sa strane i pita se "Sta mi je to trebalo", pa mu ne pada na pamet to vise da radi. Zato.
:odlicno:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!