Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Vel boy napisao:Pittsburgh, PA.... pa kaze:blenta napisao:pitcburg pensilvanija?great masters of deception are here. great. a sve kako kome i kako za koga. ti dodji 'vamo pa zivi evo omogucicu ti ja a ti meni omoguci tamo gde jesi.
jel nekom ovo deluje ko umiruci grad bez bilo kakve prilike za zivot i rad?
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... y_pano.jpg
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... ight_1.jpg![]()
s tobom blentose jedino takvom retorikom moze.
btw., proguglaj malo 10 dyeing cities of America pa vidi koji su to.
blenta napisao:pa, sve eto uzmimo da je to istina- kaze li ti neshto to? "more people arrive than leave for first time in almost 20 years " . znachi za Pitsburgh je diiiivna vest shto oko 2010-e PRVI PUT u 20 godina ima manje izlazaka iz grada nego ulazaka u nj. a ja sam ovde od 1997-e. znachi, od 14 godina koliko sam ovde 13 godina sam, ne mojom voljom, u gradu iz kog ljudi vishe izlaze i ne vracaju se nego shto ulaze.Vel boy napisao:Pittsburgh, PA.... pa kaze:blenta napisao:pitcburg pensilvanija?great masters of deception are here. great. a sve kako kome i kako za koga. ti dodji 'vamo pa zivi evo omogucicu ti ja a ti meni omoguci tamo gde jesi.
jel nekom ovo deluje ko umiruci grad bez bilo kakve prilike za zivot i rad?
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... y_pano.jpg
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... ight_1.jpg![]()
s tobom blentose jedino takvom retorikom moze.
btw., proguglaj malo 10 dyeing cities of America pa vidi koji su to.
1-nationally, it is the 22nd-largest urban area in the United States.
izvori:
"Find a County". National Association of Counties. Retrieved 2011-06-07
Bowling, Brian (24 March 2010). "Census: More people arrive than leave for first time in almost 20 years". Pittsburgh Tribune-Review. Retrieved 1 October 2010.
blenta napisao: 2- Downtown Pittsburgh retains substantial economic influence, ranking at 25th in the nation for jobs within the urban core and 6th in job density.
izvori: Miller, Harold (August 3, 2009). "Regional Insights: Pittsburgh is a national player in jobs per square mile but needs more population". Pittsburgh Post-Gazette.
blenta napisao: 3- Pittsburgh faced an economic crisis in the 1980s as the regional steel industry waned, modern Pittsburgh is economically strong. The housing market is relatively stable despite a national subprime mortgage crisis, and Pittsburgh added jobs in 2008 even as the national economy entered a significant jobs recession.e, jedino pittsburgh tribune-review, repukeblicansko glasilo.
izvori:
Streitfeld, David (8 January 2009). "Survival Lesson in Pittsburgh: Shedding an Industrial Past". The New York Times: p. 1. Retrieved 7 September 2010.
Napsha, Joe (August 2, 2009). "Growth of jobs locally bucks nationwide trend". Pittsburgh Tribune-Review. Retrieved August 6, 2008.
blenta napisao: 4-The city is headquarters to major global financial institutionseto, taman za tebe, ekonomisto.
izvori:
morningstar.com financial information on publicly traded companies
blenta napisao: 5-Major publications often note Pittsburgh's high livability compared to other American cities, with the city claiming the top overall spot in the United States in recent "most livable city" lists by Rand McNally (2007), Forbes (2010), and The Economist (2011).yeah, yeah, yeah....... forbes, sure, forbes......
izvori:
Dan Majors (April 26, 2007). "Pittsburgh rated 'most livable' once again". Pittsburgh Post-Gazette.
America's Most Livable Cities – Forbes.com
blenta napisao: Percha, Julie (February 22, 2011). "Move over, Honolulu; Pittsburgh's No. 1 in U.S.". Pittsburgh Post-Gazette (Pittsburgh, PA). Retrieved February 22, 2011.ali, TREBA ZIVETI OVDE i videti koliko su to sve propagandni materijali ulepshavanja a shto bih ja VOLEO SVIM SRCEM da su istiniti. ja ne kazem da je ovde najgore u Americi, svakako da ima daleko gorih lokacija, ali Amerika se toliko pushe i predstavlja u svetu kao number 1 u svemu da je sigurno da necu zmuriti na mnoge lazi i nekonzistentnosti u svemu tome.
6- pise tamo u statistickom zavodu da ima dovoljno jakih kompanija u bukvalno svakom sektoru u tom gradu ali da osobito jebe mater koliko je jak u high technology, such as robotics, health care, nuclear engineering, tourism, biomedical technology, finance, education, natural gas and oil extraction, nonprofit sector and services.
7 - otidjoh jos na neki gej sajt da proverim koliko ima u pitcburgu gej kafica, frendli hotela, teretana etc. vise nego u celom ohaju
e to je to vezano za grad, te rekao bih obzirom da nisi imao sansu da biras di ces i di su te "naterali" jebeno si dobro prosao.
blenta napisao:.....e empatije, neempatije ne znam sta si hteo reci.ma daj, odjebi!
jel to nova rec za ovaj mesec, ili imas i ti dve feministkinje lezbe
koje ti lajkuju statuse na fejsbuku?
blenta napisao:ja tada 1998-e ili 1999-e nisam imao pristupa internetu niti je ta shkola imala internet sajt.
vezano za skolu, bio si glup.
nema sta oni da ti pokazu ili ne pokazu. odes na vebsajt skole i vidis imaju li ili nemaju akreditaciju i koja je. jako jako lako proverivo. u americi je posedovanje odgovarajuce akreditacije jasan znak da je skola validna. i cao. nema tu sta sad da objasnjavamo, niti ti isus nit deva marija, nit covek coveku vuk, nit molder skali nego samo ima akreditaciju/nema akreditaciju. nema?kazes hvala dovidjenja!
blenta napisao:ne ulazi mi u glavu... istinanisi skontao a ja ovako u offtopicima i na forumu ni ne mogu sve i da hocu sve pojedinosti da iznesem.
kako to da nisi uspeo da resis community college koji je nit skup nit treba da budes mozgom obdaren
i svi su ti nesto krivi za to sto nisi sposoban da zagrejes stolicu i organizujes vreme
blenta napisao: naposletku imam ovde u skoli dosta dece koja uce i rade za minimalnu platu 15-30 sati nedeljno i prodju celo skolovanje bez nekog ogromnog zajma ili nikakvog i to ceo college a ne dvogodisnji community college koji je na nizem nivou od nasih visih vokacionih skola
oni zasluzuju solidarnost i empatiju i svaku hvalu
jer demonstriraju posvecenost, radne navike, istrajnost i volju
jos nesto?
blenta napisao:o vel boyko je to tebi pokrio sve te troshkove i kako, de, reci vec jednom, da ja vidim?
dakako sam faktor, inace ni bi svi moji troskovi mimo kafane bili pokriveni
blenta napisao: deca koji rade i uce i postizu rezultate umesto kukanja i patetisanja nisu robovito i ja kazem. i moje radne navike su bile priznavane i nagradjivan sam zbog istih chak i na poslovima koje nisam voleo, tako da jako dobro znam to sve.
no pametni ljudi sa radnim navikama, mozgom i dozvoli, golemim mudima
blenta napisao: niko od njih nije se manuo community college-a koji ne zavrsi samo ko bas bas neceOPET, treba ti vishekratno ponavljati, vidim ja
da bi otisao u neku privatnu kompaniju ffs
blenta napisao: (btw tu je problem i nastao - kad sam rekao practice oriented kurikulumionda, da si tako bistar i pametan kako se predstavljash, to si trebao da znash da o tom govorim. moguce je da se u novije vreme neshto menja tj. poboljshava u vezi edukativnih institucija koje nude practice oriented kurikulume, ali onda tj. 1998-e 1999-e i u ovom gradu nekom kome je recheno da ne mogu dobiti grants za univerzitete jer nisam bio tada ni permanent resident nekmoli citizen, recheno mi je da za moju situaciju bih trebao da idem na te "technical-faster-trainig-business-health-careers-vocational schools" a koje su, kasnije saznadoh, mahom privatne i korumpirane firme tj. scams. i, ne znam, kako to ti nikog ne znash ko se isto bio tako nasukao, ovde u Pgh-u kao regionalnom centru western PA, eastern OH i cele WV (to su sve uglavnom ruralni ili malo-gradjanski depresivni krajevi rust belt-a) ima omladine sa sela i malih varoshi koji bivaju isto tako nasankani ili dovedeni u ochajnu poziciju da rizikuju svoju srecu s ovim "faster-training..." just-sign-the-loans scams-ima. kao i jadna urban slum-squalor omladina koja se grchevito nekako bori da se odupre ringovima kriminala i ubistava po urban slum-ovima i getoima.
mislio sam na prave univerzitete i njihovo menjanje programa,
nisam mislio na community college a jos manje na kojekakve firme
bez akreditacije i ikakvog kredibiliteta, niti znam ikog toliko ignorantnog da im da pare)
blenta napisao: i moja kita nije minornane briga me
ona je faktor za sebe
Хуанита napisao:samo se nadam da ne pokazuje istu i hentai slike felacija obilato po Americi deci koja uce i rade za minimalnu platu 15-30 sati nedeljno i prodju celo skolovanje, deci koja rade i uche i postizu rezultate umesto kukanja i patetisanja koja ne robuju no su pametni ljudi sa radnim navikama, mozgom i dozvoli, golemim mudima....., - jer u Americi se, verovali ili ne, sve prati.blenta napisao: i moja kita nije minornaima sopstvenu gravitaciju
ona je faktor za sebe
blenta napisao:troskove su mi pokrivali dosad
grcka vlada
svedska vlada
americka vlada
dve firme u kojima sam radio praksu
i skole
blenta napisao: onaj opis ptcburga stvarno ne lici nazavisi shta chitash, propagandni sugarcoatings ili iznoshenje chinjenica kakve god da su i ne bash tako slatke.
"ruralni ili malo-gradjanski depresivni krajevi rust belt"
blenta napisao: i ovce su za sisanjedz, da, ayn rand speakin'
blenta napisao:citam cinjenice dostupne mi na univerzitetuja ne znam ko su ti koji naklapaju rekla kazala a community college im je nepremostiva prepreka. iznosio sam materijale o 10 dying cities of America od strane struchnjaka koji su to pisali, materijale istrazivachkog novinarstva pittsburghcitypaper-a, post-gazette-e, neke druge ocene o gradu od strane istog Forbes-a kojeg si prvi pocheo da navodish.....
departmanu za ekonomiju
statistickom institutu
i ekonomsko istorisjkom arhivu
ne oslanjam se na rekla kazala naklapanja
onih za koje je community college nepremostiva prepreka
blenta napisao: ne bih rekao da je sugar coated, jer ako si citao neke ekonomske textove"ekspertske" i ekspertske analize u Americi su pune kontradiktornosti, inache, so.....
pisana od strane ekonomista a ne novinara ono sto ces primetiti
da nijedan od njih nikad nije optimistican, nego ili realan ili pesimistican
blenta napisao: i opet zao mi je zaistasto nisi uspeo da se snadjesopet, znachi tvoja opsesija je da nebrojeno puta ponavljash tvoje zelje kako ja "nisam uspeo da se snadjem". znachi, proizvod sponzorisanja grchkih, shvedskih, americhkih, pichkamaterinskih...vlada, dveju firmi i shkole je da imaju nekog blentu koji po Americi ('ajde malo li je na forumu) shiri dezinformacije i uz to najgore ljudske osobine sujetnog prizeljkivanja neuspeha za nekog drugog i nadmenog prezira kao vrline gospodina wannabe-elitnog uchenjaka i "intelektualca"?? i to sponzorishu shvedske, grchke, americhke vlade te dve firme i shkola? malo cu ja procheshljati to......
ali ja ti se stvarno necu izvinjavati jer nisam jednako nesposoban
blenta napisao:hans to si se ti malo isprojektovao sa svojim zeljamaNe vraćam se na mesto zločina. I obično rušim mostove za sobom.
Hans napisao: Velboy, odakle tebi vreme u životu da se toliko raspravljaš? Zašto jednostavno ne probaš kao Popeye da budeš trećerazredni pisac ili nešto tako? Imperativ je u XXI veku racionalno rasporediti vreme.
Hans napisao: Zašto jednostavno ne probaš kao Popeye da budeš trećerazredni pisac ili nešto tako?reče autor konstantina zeca.
Popeye napisao:Hans napisao: Zašto jednostavno ne probaš kao Popeye da budeš trećerazredni pisac ili nešto tako?reče autor konstantina zeca.
Vel boy napisao:strasno je zivot provoditi ispred ekrana i pluvati nekog po ceo danHans napisao: Velboy, odakle tebi vreme u životu da se toliko raspravljaš? Zašto jednostavno ne probaš kao Popeye da budeš trećerazredni pisac ili nešto tako? Imperativ je u XXI veku racionalno rasporediti vreme.multitaskam. ja sam vec pre bio rekao da ako mi je ovaj window foruma otvoren to ne znachi da nisu drugi windowsi browser-a koji su mi mozda i produktivniji.![]()
Vel boy napisao: p.s. i tako Stripi, sad slobodno mozesh da mi dajesh opomene ili banove, ochito su te svrbili dlani za tim ovih dana. ne bi me chudilo da je ovo blentino provociranje nishta drugo do dio planirane "strategije" kako me isprovocirati do kraja za opomene i banove. lovely!
*deni* napisao:Šta se opće trudiš.
Auuuuuuuuuuuuuu, govno vam pod nos, koliko teksta i to još nepreglednog u ovoj temi !!!!!!
Pa ko će to pročitati ?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!