- 22 Maj 2017, 00:20
što se tiče prihvatanja sebe, meni je najvažnije da ja sebe DUŠEVNO I MENTALNO sasvim prihvatam i prihvatao sam oduvek. određene stvari oko izgleda su druga priča, tu ne mogu prihvatiti bilo šta što me čini ružnijim. u tome mi treba pomoć stručnog personal trainer-a i doktora (množina) da se utvrdi da li ja mogu da smršam i zategnem telo, kakvo sam imao od mojih 20-27 godina. ne trebate se vi baviti ovim stvarima, to je između mene i mojih zdravstvenih brižnika. vi mi samo ne stajte na muku tu!
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2789612#p2789612]KorvinOdAmbera napisao:[/url]Ako je side effect protiv koga se ne možeš boriti, tj. nećeš nikada uspeti, čemu onda tolika histerija? Ako je stvarno tako kako je i da ne možeš ništa protiv toga, onda treba da radiš na tome da se pomiriš sa tim i da voliš sebe takav kakav si, u kom slučaju je ovo bila odlična vežba što smo sad uradili.nije moja histerija već zgađenost kako vređate stvari iz životnog ličnog domena, koji nikog ne ugrožava, forumaša u nameri da se izrugate i uvredite čim u nekoj temi ostanete bez argumenata a koji se tiču teme. i to radite sve iz namere da ja kao trebam biti intimidiran tj. zastiđen i da bežim sa foruma (to ste radili Bobanu Stojanoviću, Dušanu Maljkoviću (koji je priča za sebe, ali ipak nije zasluživao da ga se vređa po izgledu), onome Borisu Milićeviću (opet posebna priča; ja sam s njim imao ideološke polemike ali NIKADA ga nisam vređao po izgledu kao što vi radite) itd...itd....) tada biste se vi osećali kao pobednici a ja bih, po vašem, morao da se osećam kao poraženi. a ja samo pružam otpor tome jer je nepravedno i svakoj nepravdi pružam otpor.
Ne Vel ja sam došao iz kosmosa iz etra, van teme, bez konteksta ti rekao da si debeo i otišao u noć..
edit: Što više razmišljam i ako uzmemo sve ovo at face value, mislim da ovde ti činimo zapravo uslugu onda.
što se tiče prihvatanja sebe, meni je najvažnije da ja sebe DUŠEVNO I MENTALNO sasvim prihvatam i prihvatao sam oduvek. određene stvari oko izgleda su druga priča, tu ne mogu prihvatiti bilo šta što me čini ružnijim. u tome mi treba pomoć stručnog personal trainer-a i doktora (množina) da se utvrdi da li ja mogu da smršam i zategnem telo, kakvo sam imao od mojih 20-27 godina. ne trebate se vi baviti ovim stvarima, to je između mene i mojih zdravstvenih brižnika. vi mi samo ne stajte na muku tu!