Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2789612#p2789612]KorvinOdAmbera napisao:[/url]Ako je side effect protiv koga se ne možeš boriti, tj. nećeš nikada uspeti, čemu onda tolika histerija? Ako je stvarno tako kako je i da ne možeš ništa protiv toga, onda treba da radiš na tome da se pomiriš sa tim i da voliš sebe takav kakav si, u kom slučaju je ovo bila odlična vežba što smo sad uradili.

Ne Vel ja sam došao iz kosmosa iz etra, van teme, bez konteksta ti rekao da si debeo i otišao u noć..

edit: Što više razmišljam i ako uzmemo sve ovo at face value, mislim da ovde ti činimo zapravo uslugu onda. :hmm:
nije moja histerija već zgađenost kako vređate stvari iz životnog ličnog domena, koji nikog ne ugrožava, forumaša u nameri da se izrugate i uvredite čim u nekoj temi ostanete bez argumenata a koji se tiču teme. i to radite sve iz namere da ja kao trebam biti intimidiran tj. zastiđen i da bežim sa foruma (to ste radili Bobanu Stojanoviću, Dušanu Maljkoviću (koji je priča za sebe, ali ipak nije zasluživao da ga se vređa po izgledu), onome Borisu Milićeviću (opet posebna priča; ja sam s njim imao ideološke polemike ali NIKADA ga nisam vređao po izgledu kao što vi radite) itd...itd....) tada biste se vi osećali kao pobednici a ja bih, po vašem, morao da se osećam kao poraženi. a ja samo pružam otpor tome jer je nepravedno i svakoj nepravdi pružam otpor.
što se tiče prihvatanja sebe, meni je najvažnije da ja sebe DUŠEVNO I MENTALNO sasvim prihvatam i prihvatao sam oduvek. određene stvari oko izgleda su druga priča, tu ne mogu prihvatiti bilo šta što me čini ružnijim. u tome mi treba pomoć stručnog personal trainer-a i doktora (množina) da se utvrdi da li ja mogu da smršam i zategnem telo, kakvo sam imao od mojih 20-27 godina. ne trebate se vi baviti ovim stvarima, to je između mene i mojih zdravstvenih brižnika. vi mi samo ne stajte na muku tu!
By Sixto
Tih prosera balkanskih baba se mani i pocni da radis na sebi. Nisi debeo od tablete vec od kalorija koje unosis. Ma kakvi bili propratni efekti lekova neces od njih dobiti treci stomak. Kad sam ja sisao sa 106 mozes i ti.

Sve je u unosu i potrosnji, a fala bogu mlati se po zeljanici, tulumbama i janjetini...
Korisnikov avatar
By Vel boy
ti seratoru neviđeni pojma nemaš o čem pričaš u mom slučaju, a ja se pogotovo tebi neću objašnjavati.
rekao sam korvinu istinu o sebi jer je pitao. sve sam sinoć napisao i to je istina.
ti cinično odvratno govno si notorno bezvredan i slova više.
još jedan takav post i prijavljujem te i tražim da se ovaj korvinov off zaključa i baci u dyr.
ponavljam, ti si ovaj koga faraon mlatne :sixto:
By Sixto
Jao tih samosazaljivih bulsita sam se naslusao, sam ih proizvodio...

Logicno je misliti da ti lekovi proizvode debljinu kad ti se svakodnevica svodi na bazalni metabolizam.
Korisnikov avatar
By Vel boy
ponavljam, ti pojma nemaš o meni (iako sam pisao pre nekoliko godina i tebi o meni, ali tvoj ogavni cinični mozak je učauren u tvojim predrasudama) a sereš iz svog iskustva.
stoga, O D J E B I!
Korisnikov avatar
By DarkPrincess94
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2789631#p2789631]Sixto napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2789588#p2789588]Vel boy napisao:[/url]...kod mene određeni lek usporava metabolizam i s time krupnoća kod mene...
Ovo i ona "imam teske kosti" zajedno sa frekvencijom pominjanja Koeljovog Alhemicara u srpskih pevaljki su najvece lazi koje je civilizacija ikad smislila od nastanka hriscanstva naovamo...

:facepalm:
"Imam teske kosti" mi je omiljena od vremena, pa do sad. :zacepi:
Vel, ako inace nisi sklon gojenju i kazes da ti je to od leka koji pijes, zasto onda ne promenis lek?
P.S. Ne prozivam te, bas me briga da l' imas 50 ili 150 kila...samo pitam. :puzzle:
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2789643#p2789643]DarkPrincess94 napisao: Vel, ako inace nisi sklon gojenju i kazes da ti je to od leka koji pijes, zasto onda ne promenis lek?
P.S. Ne prozivam te, bas me briga da l' imas 50 ili 150 kila...samo pitam. :puzzle:
u potforumu Zdravlje u temi koja se bavi neuropsihijatrijskom zdravlju sam upravo pisao, ali ti nisi čitala, da upravo jesam promenio lek još 2014e. desilo se da sam dobio NAJTEŽU anksioznu krizu u životu koju sam morao na kraju tretirati ECT-om tj. elektrošokovima u Americi i salijevanjem strave kad sam se vratio u BiH. i opet su me još u Americi vratili na isti lek i ovde u BiH doktor mi ga nastavlja.
btw., korisniku sixtu sam detaljno opisao moje životno iskustvo na u2u koji mi je poslao.
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2789644#p2789644]Sixto napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2789641#p2789641]Vel boy napisao:[/url]ponavljam, ti pojma nemaš o meni (iako sam pisao pre nekoliko godina i tebi o meni, ali tvoj ogavni cinični mozak je učauren u tvojim predrasudama) a sereš iz svog iskustva.
stoga, O D J E B I!
Nemas ti nista posebniju biohemiju od svih ostalih... mani se emo bulsita kako si neshvacen...
tebi je poslat detaljan odgovor na tvoj u2u meni. ako shvatiš činjenice iz mog životnog iskustva shvatiš, ako ne --- odjebi zauvek!
Korisnikov avatar
By bern
velboje, imaš li ti vlog? lakše gledati nego čitati.
Korisnikov avatar
By Zvonki
Vel ti si meni kao sunce,kada citam tvoje postove ja se sav ozarim....od smejanja,care imaš izreke za medalju,korvine nemoj više da ga trigeruješ zamišljam da se naduje kao puffer fish kada pobesni ahahahahahahhahahahaa
Slika
By Kragi
Taman jedni prestanu kad eto ih drugi. :volinevoli:
Korisnikov avatar
By Hys.
ovo je off onoliki i vise za zdravlje ali JE cinjenica da anksiolitici i stabilizatori raspolozenja usporavaju metabolizam, neki kurac rade da se gojis. Reko mi psihijatar i upozorio me i ja iskusila na svojoj kozi, nista nisam drukce jela a ugojila se :shrug:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Anksiolitici ne usporavaju metabolizam nego antidepresivi, obično SSRI. Ali u granicama. Ne možeš se 15 kila udebljati zbog toga.
Korisnikov avatar
By Hys.
meni je psihijatar rekao da i jedno i drugo dovodi cesto do debljanja posebno u kombinaciji sa antidepresivima i stabilizatorima raspolozenja. Ako on ne zna, jbg.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!