Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Stripi, Moderators

By Ulix
Originally posted by KorvinOdAmbera

Ali ne: "Vojvodina nije Srbija."

To mi je neozbiljno. :)

Rekao sam da Vojvođani nisu Srbijanci. Možda je to neozbiljno, ali - veruj mi - ni Albanci nisu Srbijanci, ni Makedonci ni Kinezi nisu Srbijanci. A bogme ni Norvežani nisu Srbijanci, a sigurno znam da bar jedan Norvežanin živi u Srbiji i uprkos tome, on je i dalje Norvežanin.
Korisnikov avatar
By Blady
A Srbijanci su zadovoljni sto zive u Srbiji? joj nemojte vise s...
Korisnikov avatar
By mitrandir
Kad to Vojvođani postadoše nacija?
Jutros, juče? :zbunjen:
Korisnikov avatar
By Tungi
Vojvodjani poticu od Laponaca.
By Ulix
A Srbi od čega potiču?
Korisnikov avatar
By XerYuS
I, na kraju jel ima nekog ko je za druzenje, kafenisanje sa severa Srbije, Vojvodine (kako se kome dopada)?
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Pa, ja to gledam čisto da razgraničim da li je neko državljanin Srbije, koje god da je nacionalnosti/narodnosti ili šta već.

E, sada, da li je neko Srbin, Hrvat, Makedonac, Norvežanin ili Albanac, to je njegova stvar.

Ne znam odakle uopšte ovo. Znam jako, jako puno Vojvođana, i niko se nije žalio što ubacim da su Srbijanci. :)
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Originally posted by XerYuS

I, na kraju jel ima nekog ko je za druzenje, kafenisanje sa severa Srbije, Vojvodine (kako se kome dopada)?
Čekčekček, dok se ne rešu ova goruća pitanja, nema da se pije kafa!!!

:rotflmao:

edit: A onaj post sa onim smajlijem je zakasnela reakcija od po pet minuta.
To vam je kada učitava pola sata da ti pošalje poruku.... :/
Korisnikov avatar
By XerYuS
Originally posted by KorvinOdAmbera

Pa, ja to gledam čisto da razgraničim da li je neko državljanin Srbije, koje god da je nacionalnosti/narodnosti ili šta već.

E, sada, da li je neko Srbin, Hrvat, Makedonac, Norvežanin ili Albanac, to je njegova stvar.

Ne znam odakle uopšte ovo. Znam jako, jako puno Vojvođana, i niko se nije žalio što ubacim da su Srbijanci. :)
Tacno tako. Meni je nacionalnost madjarska, drzavljanin sam Srbije, i zivim u Vojvodini koja pripada Srbiji, i ne smeta mi ako mi kazu da sam iz Srbije, niti ako mi kazu da sam iz Vojvodine.
Korisnikov avatar
By nsc
e, dosadni ste sa tim podelama, ja nikad nisam bio srbijanac, rodjen sam kao Jugosloven i zao mi je sto mi drzavu razbucase, pa sam sad Srbin
Korisnikov avatar
By 2kune
Šabac u Hrvatsku a Kikinda u Mađarsku... :zmija:
:uljenavatru:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!