Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
deran napisao:Molim, bez zamene teza derane..Patty Hewes napisao:jok...
Jer, ja smatram prirodnu selekciju nepogrešivom...
pozivajući se na prirodnu selekciju,nama ne trebaju ni države,ni zakoni,ni lekari-pa nek preživi ko može...
Popeye napisao:Patty Hewes napisao:kako onda objasnjavas sebe?
Jer, ja smatram prirodnu selekciju nepogrešivom
Patty Hewes napisao: ... a kada je ljudska vrsta u pitanju, ona ne postoji zaista predugo.
speedygonsales napisao:moj problem u komunikaciji s tobom jeste taj što najčešće ostaješ nedorečen..
Овде ћу и Дерану да одговорим, мрзи ме да цитирам.
Јесте то, у конвенционалном смислу те речи, лицемерно од мене (то што тврдим да децу са тешким манама треба абортирати) али, колико год то, сада, патетично или, можда, неискрено звучало, мени је њих жао.
Дакле, живе до друге, треће године или живе двадесет година а да не показују знаке интелигентне свести. Они не кусе живот или живе и то мало у агонији.
Мада, то је веома дебатовано етичко питање и моје мишљење је на том пољу врло лабаво. Дакле, можда се и промени са новим знањима, схватањима али из оно мало искуства рада са том децом, што сам извукао то је да они врло ретко имају породицу која им пружа топлину, пажњу и безрезервну љубав а живот им је и без тога веома тежак, да не кажем агоналан.
Не могу о њима да разговарам. Просто, то је врло сива зона етике и, иако сам рекао шта овлаш, о томе, мислим, ипак бих остао, на даље, уздржан по том питању јер се фокусирам на већину - здраву децу.
Patty Hewes napisao:deran napisao:Molim, bez zamene teza derane..Patty Hewes napisao:jok...
Jer, ja smatram prirodnu selekciju nepogrešivom...
pozivajući se na prirodnu selekciju,nama ne trebaju ni države,ni zakoni,ni lekari-pa nek preživi ko može...
deran napisao:Nije, upućuje te da se vratiš unazad, i razmisliš zašto sam ja rekao to što sam rekao, a zašto si ti odgovorio time čime si odgovorio.Patty Hewes napisao:deran napisao: jok...Molim, bez zamene teza derane..
ovo je najgora floskula u bilo kojoj komunikaciji...
ali ipak...kako sam ja to zamenio teze...
deran napisao: ovo je najgora floskula u bilo kojoj komunikaciji...
ali ipak...kako sam ja to zamenio teze...
Patty Hewes napisao: Nije, upućuje te da se vratiš unazad, i razmisliš zašto sam ja rekao to što sam rekao, a zašto si ti odgovorio time čime si odgovorio.Ajde sad, derane, trk...
Hans napisao: ... floskula frigidnih feministkinja koje ionako niko neće jer taman kad pomislite da imate šansu kod njih one kažu kako je njihovo pravo da vrata budu okrečena u žuto, a njihove stavove zastupaju lezbejke koje pritom nemaju veze sa abortusom i feminizirani muškarci-aktivisti koji vaginu u životu nisu videli.Ja se iskreno nadam da ćeš se ti jednog dana stideti ovog što si pisao.
Hans napisao:Vidis, abortus se ne radi kada je plod fetus, nego dok je embrion.
dok su fetus.
Wilhelmina napisao:Zigot, embrion, fetus.Hans napisao:Vidis, abortus se ne radi kada je plod fetus, nego dok je embrion.
dok su fetus.
Pre nego sto se uhvatis deljenja lekcija, otvori knjigu biologije za peti osnovne.
Hans napisao:To sve od snage i brzine. Mnogo si brz i lud.
Zigot, embrion, fetus.
U filmu iz sedamdesetih kojim i dalje truju decu na veronauci možeš svašta videti.
Ne igraj na kartu moje neinformisanosti i neobrazovanja, tu sam isuviše jak i može mi se desiti da u brzini napišem nešto deseto.
No, abortus se vrši i nad fetusom. Hoćeš fotografije možda?[/quote][/quote]
Hans napisao:Vidite, gospodo, vi ovako možete odavde pa do beskonačnosti i na kraju nema poente. Meni je pre svega smešno to kako se svi bez imalo emocije držite te teze koju ste negde usvojili da je to na ženi. Jasno je da je to floskula frigidnih feministkinja koje ionako niko neće jer taman kad pomislite da imate šansu kod njih one kažu kako je njihovo pravo da vrata budu okrečena u žuto, a njihove stavove zastupaju lezbejke koje pritom nemaju veze sa abortusom i feminizirani muškarci-aktivisti koji vaginu u životu nisu videli. I sve to sa ostrašćenom retorikom uvreda i napada na tuđe retoričke sposobnosti. Jednom rečju, koristite ovu temu za lično isticanje toga kako ste vi superiorni u svojim stavovima(?) a sa druge strane da nipodaštavate sve druge.ti si jedna doista jadna budaletina. nema se tu nista vise od toga za reci.
Speedy je u pravu s jedne strane- da je državi stvarno stalo do nataliteta, nešto bi preduzela a ne bi svake godine nestajao jedan Kragujevac. No, državu more isti jadi kao i njene pojedince- najpre su oboje nezreli da bi se decom bavili jer decu bi trebalo da prave mahom zreli ljudi sposobni da ih vaspitaju, prehrane i obrazuju, a pošto za to nije sposoban svako, odlučuju se za 'burgijanje' jer eto, lakše je.
Ne vidim svrhu rađanja dece kao u grčkih bogova ali u isto vreme ne vidim potrebu ni da se bude tako odrešit i da se deca nonšalantno bacaju lavovima i to dok su fetus.
Međutim, užasno me plaši jedna hipotetička situacija, a ja se nadam da to stvarno nije istina. Naime, imam bojazan da ljudi poput nekih domaćih aktivista koji pribegavaju političkim ekstremima i teraju inat državi u fazonu 'Kosovo nije srpsko' kada država to ne želi da čuje a od iste očekuju aminovanje Prajda, u isto vreme imaju sličan stav prema rađanju nastao kao produkt npr. gesla 'Bebe nek se rađaju poruka je severa...' Da li ste vi stvarno toliko ogrezli u tu aktivističku politiku da se bavite suprotstavljanjem državi u pitanjima koja vas se apsolutno ne tiču, već čisto terate inat kao npr. u odrešitom stavu o abortusu samo zato kako biste izrazili revolt protiv konkretno ovog stava da bi deca trebalo da se rađaju jer je natalitet otišao u ....Da li je moguće da vam se revolt i bunt javljaju i povodom politike države da je natalitet ugrožen i da su vam vaše prajd-guzice toliko velike da u njima nema mesta ni za kakva druga razmišljanja pa se inatite samo kako biste bili pobuna, nebitno protiv koga i čega?
Je li moguće da smo dotle došli ili me oko vara?
p.s.
Da li je neko od vas možda uplatio neki novac za inkubatore za decu?
Popeye napisao: ti si jedna doista jadna budaletina. nema se tu nista vise od toga za reci.Najgore gutaš istinu kad te pojedem u 7 rečenica.
Popeye napisao:ti si jedna doista jadna budaletina. nema se tu nista vise od toga za reci.exactly
spliff napisao:smaug mode ONPopeye napisao:ti si jedna doista jadna budaletina. nema se tu nista vise od toga za reci.exactly
Hans napisao: a izgledaš kao da umesto hleba jedeš buniku.such loss, nemam kao ti materijala za objavljivanje svojih dekapitiranih fotki po sajtovima za jebanje.
Wilhelmina napisao: - abortus je operativni zahvat i potencijalno je opasan.Ja bih dodao, ali oper manje opasan nego nekad, kad se "to" radilo pletećim iglama kod babe Milojke.
Popeye napisao:Hans napisao: a izgledaš kao da umesto hleba jedeš buniku.nisi valjda naucio da dobijes stvari u zivotu zato sto si trenutno lijepo formiran komad mesa? kako ces se ti razbiti na realnosti prije ili kasnije.
Popeye napisao:Au, sorry. Nisam mislio na fizički izgled. I kada sam neke korisnike napadao za ćelavost, ona je bila figurativna, u smislu da stres utiče na gubitak kose.Hans napisao: a izgledaš kao da umesto hleba jedeš buniku.such loss, nemam kao ti materijala za objavljivanje svojih dekapitiranih fotki po sajtovima za jebanje.
Wilhelmina napisao:Odakle ti ovo? Mislim da se radi i posle 9 nedelje kada počinje stadijum fetusa.Hans napisao:Vidis, abortus se ne radi kada je plod fetus, nego dok je embrion.
dok su fetus.
Pre nego sto se uhvatis deljenja lekcija, otvori knjigu biologije za peti osnovne.
Popeye napisao:get real, pa ja sam rocket scientist u odnosu na tebe.Absolument, mon garcon.
SnakeCharmer napisao:Dotična je učila iz nekih udžbenika za 5. razred gde se govori o abortusu...Blago njoj!
Nije bitno naravno ali pre nego nekog pošalješ da ponovi biologiju makar budi sigurna
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!