Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By deran
Patty Hewes napisao:
Jer, ja smatram prirodnu selekciju nepogrešivom...
jok...

pozivajući se na prirodnu selekciju,nama ne trebaju ni države,ni zakoni,ni lekari-pa nek preživi ko može...
Korisnikov avatar
By Srklet
Patty Hewes napisao:
Jer, ja smatram prirodnu selekciju nepogrešivom
kako onda objasnjavas sebe? :D
Korisnikov avatar
By Synesthesia
deran napisao:
Patty Hewes napisao:
jok...

pozivajući se na prirodnu selekciju,nama ne trebaju ni države,ni zakoni,ni lekari-pa nek preživi ko može...
Molim, bez zamene teza derane.. :alexis:
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Popeye napisao:
Patty Hewes napisao:
Jer, ja smatram prirodnu selekciju nepogrešivom
kako onda objasnjavas sebe? :D
:lol: :kiss:
Patty Hewes napisao: ... a kada je ljudska vrsta u pitanju, ona ne postoji zaista predugo.
:alexis:
speedygonsales napisao:
Овде ћу и Дерану да одговорим, мрзи ме да цитирам.
Јесте то, у конвенционалном смислу те речи, лицемерно од мене (то што тврдим да децу са тешким манама треба абортирати) али, колико год то, сада, патетично или, можда, неискрено звучало, мени је њих жао.
Дакле, живе до друге, треће године или живе двадесет година а да не показују знаке интелигентне свести. Они не кусе живот или живе и то мало у агонији.
Мада, то је веома дебатовано етичко питање и моје мишљење је на том пољу врло лабаво. Дакле, можда се и промени са новим знањима, схватањима али из оно мало искуства рада са том децом, што сам извукао то је да они врло ретко имају породицу која им пружа топлину, пажњу и безрезервну љубав а живот им је и без тога веома тежак, да не кажем агоналан.

Не могу о њима да разговарам. Просто, то је врло сива зона етике и, иако сам рекао шта овлаш, о томе, мислим, ипак бих остао, на даље, уздржан по том питању јер се фокусирам на већину - здраву децу.
moj problem u komunikaciji s tobom jeste taj što najčešće ostaješ nedorečen..

naravno da se mora razgovarati o tim sivim zonama,jer su uravo sive zone (a često i sive ćelije :D) uvek problematične...lako je za većinu,uvek je problem sa onim "manjim"...

i ako diskutuješ ili želiš recimo da nešto poboljšaš/promeniš nekakvim pravilima ili zakonima,uvek se moraju stavljati ograde zbog nekoga ili nečega...

dakle,ako ti smatraš da je ljudski život svetinja,i da decu treba da odgaja država,više ne postoji porodica (na koju se pozivaš koja bi im pružala ljubav, toplinu i pažnju)-to bi trebalo da radi ista ta država...

p.s.-polako sa zapetama,u zadnjoj rečenici ih ima bar 4 viška... :D
Korisnikov avatar
By deran
Patty Hewes napisao:
deran napisao:
Patty Hewes napisao:
jok...

ovo je najgora floskula u bilo kojoj komunikaciji... :lol:

ali ipak...kako sam ja to zamenio teze... :sweet:
Korisnikov avatar
By Synesthesia
deran napisao:
Patty Hewes napisao:
deran napisao: jok...

ovo je najgora floskula u bilo kojoj komunikaciji... :lol:

Nije, upućuje te da se vratiš unazad, i razmisliš zašto sam ja rekao to što sam rekao, a zašto si ti odgovorio time čime si odgovorio.

Kao da ja kažem "Smatram da crvena boja izaziva uzbuđenje kod posmatrača" a ti mi odgovoriš sa "Pa onda znači ne treba da pravimo crvene daske za seckanje, jer bi sve kuvarice izludele.."
Dakle, ja mislim na prirodnu selekciju u kontekstu ove teme (rađanje zdravih, abotriranje bolesnih), čak sam i primerom pojasnio, i ne razumem kako si to konektovao sa društvenim uređenjem? Moja pomisao nije bila "najjači samo opstaju", u tom kontekstu.
A bila floskula ili ne, mislio sam da ću sve ovo moći da ti objasnim tom jednom rečenicom, ali evo, nije uspelo.

:alexis:
Korisnikov avatar
By Mars
deran napisao: ovo je najgora floskula u bilo kojoj komunikaciji... :lol:

Patty Hewes napisao: Nije, upućuje te da se vratiš unazad, i razmisliš zašto sam ja rekao to što sam rekao, a zašto si ti odgovorio time čime si odgovorio.
Ajde sad, derane, trk...
Vidite, gospodo, vi ovako možete odavde pa do beskonačnosti i na kraju nema poente. Meni je pre svega smešno to kako se svi bez imalo emocije držite te teze koju ste negde usvojili da je to na ženi. Jasno je da je to floskula frigidnih feministkinja koje ionako niko neće jer taman kad pomislite da imate šansu kod njih one kažu kako je njihovo pravo da vrata budu okrečena u žuto, a njihove stavove zastupaju lezbejke koje pritom nemaju veze sa abortusom i feminizirani muškarci-aktivisti koji vaginu u životu nisu videli. I sve to sa ostrašćenom retorikom uvreda i napada na tuđe retoričke sposobnosti. Jednom rečju, koristite ovu temu za lično isticanje toga kako ste vi superiorni u svojim stavovima(?) a sa druge strane da nipodaštavate sve druge.

Speedy je u pravu s jedne strane- da je državi stvarno stalo do nataliteta, nešto bi preduzela a ne bi svake godine nestajao jedan Kragujevac. No, državu more isti jadi kao i njene pojedince- najpre su oboje nezreli da bi se decom bavili jer decu bi trebalo da prave mahom zreli ljudi sposobni da ih vaspitaju, prehrane i obrazuju, a pošto za to nije sposoban svako, odlučuju se za 'burgijanje' jer eto, lakše je. :no:

Ne vidim svrhu rađanja dece kao u grčkih bogova ali u isto vreme ne vidim potrebu ni da se bude tako odrešit i da se deca nonšalantno bacaju lavovima i to dok su fetus.

Međutim, užasno me plaši jedna hipotetička situacija, a ja se nadam da to stvarno nije istina. Naime, imam bojazan da ljudi poput nekih domaćih aktivista koji pribegavaju političkim ekstremima i teraju inat državi u fazonu 'Kosovo nije srpsko' kada država to ne želi da čuje a od iste očekuju aminovanje Prajda, u isto vreme imaju sličan stav prema rađanju nastao kao produkt npr. gesla 'Bebe nek se rađaju poruka je severa...' Da li ste vi stvarno toliko ogrezli u tu aktivističku politiku da se bavite suprotstavljanjem državi u pitanjima koja vas se apsolutno ne tiču, već čisto terate inat kao npr. u odrešitom stavu o abortusu samo zato kako biste izrazili revolt protiv konkretno ovog stava da bi deca trebalo da se rađaju jer je natalitet otišao u ....Da li je moguće da vam se revolt i bunt javljaju i povodom politike države da je natalitet ugrožen i da su vam vaše prajd-guzice toliko velike da u njima nema mesta ni za kakva druga razmišljanja pa se inatite samo kako biste bili pobuna, nebitno protiv koga i čega?
Je li moguće da smo dotle došli ili me oko vara?

p.s.

Da li je neko od vas možda uplatio neki novac za inkubatore za decu?
Hans napisao: ... floskula frigidnih feministkinja koje ionako niko neće jer taman kad pomislite da imate šansu kod njih one kažu kako je njihovo pravo da vrata budu okrečena u žuto, a njihove stavove zastupaju lezbejke koje pritom nemaju veze sa abortusom i feminizirani muškarci-aktivisti koji vaginu u životu nisu videli.
Ja se iskreno nadam da ćeš se ti jednog dana stideti ovog što si pisao.
Wilhelmina napisao:
Hans napisao:
dok su fetus.
Vidis, abortus se ne radi kada je plod fetus, nego dok je embrion.
Pre nego sto se uhvatis deljenja lekcija, otvori knjigu biologije za peti osnovne.
Zigot, embrion, fetus.
U filmu iz sedamdesetih kojim i dalje truju decu na veronauci možeš svašta videti.
Ne igraj na kartu moje neinformisanosti i neobrazovanja, tu sam isuviše jak i može mi se desiti da u brzini napišem nešto deseto. ;)

No, abortus se vrši i nad fetusom. Hoćeš fotografije možda?
Hans napisao:

Zigot, embrion, fetus.
U filmu iz sedamdesetih kojim i dalje truju decu na veronauci možeš svašta videti.
Ne igraj na kartu moje neinformisanosti i neobrazovanja, tu sam isuviše jak i može mi se desiti da u brzini napišem nešto deseto. ;)
To sve od snage i brzine. Mnogo si brz i lud.
No, abortus se vrši i nad fetusom. Hoćeš fotografije možda?
[/quote][/quote]

U Srbiji je protivzakonit abrtus ploda starijeg od 12 nedelja (racunajuci od datuma poslednjeg menstrualnog ciklusa zene) osim u slucajevima kada je zdravlje majke dovedeno u pitanje i o tome mora da odlucuje konzilijum lekara.
Pravila variraju od zemlje do zemlje, pa u Majcici Rusiji zene abortiraju do 36. nedelje i vecina tih trovackih snimaka sa veronauke je napravljena tamo. O abortusu ili sa drugom tematikom.
Hans napisao:Vidite, gospodo, vi ovako možete odavde pa do beskonačnosti i na kraju nema poente. Meni je pre svega smešno to kako se svi bez imalo emocije držite te teze koju ste negde usvojili da je to na ženi. Jasno je da je to floskula frigidnih feministkinja koje ionako niko neće jer taman kad pomislite da imate šansu kod njih one kažu kako je njihovo pravo da vrata budu okrečena u žuto, a njihove stavove zastupaju lezbejke koje pritom nemaju veze sa abortusom i feminizirani muškarci-aktivisti koji vaginu u životu nisu videli. I sve to sa ostrašćenom retorikom uvreda i napada na tuđe retoričke sposobnosti. Jednom rečju, koristite ovu temu za lično isticanje toga kako ste vi superiorni u svojim stavovima(?) a sa druge strane da nipodaštavate sve druge.

Speedy je u pravu s jedne strane- da je državi stvarno stalo do nataliteta, nešto bi preduzela a ne bi svake godine nestajao jedan Kragujevac. No, državu more isti jadi kao i njene pojedince- najpre su oboje nezreli da bi se decom bavili jer decu bi trebalo da prave mahom zreli ljudi sposobni da ih vaspitaju, prehrane i obrazuju, a pošto za to nije sposoban svako, odlučuju se za 'burgijanje' jer eto, lakše je. :no:

Ne vidim svrhu rađanja dece kao u grčkih bogova ali u isto vreme ne vidim potrebu ni da se bude tako odrešit i da se deca nonšalantno bacaju lavovima i to dok su fetus.

Međutim, užasno me plaši jedna hipotetička situacija, a ja se nadam da to stvarno nije istina. Naime, imam bojazan da ljudi poput nekih domaćih aktivista koji pribegavaju političkim ekstremima i teraju inat državi u fazonu 'Kosovo nije srpsko' kada država to ne želi da čuje a od iste očekuju aminovanje Prajda, u isto vreme imaju sličan stav prema rađanju nastao kao produkt npr. gesla 'Bebe nek se rađaju poruka je severa...' Da li ste vi stvarno toliko ogrezli u tu aktivističku politiku da se bavite suprotstavljanjem državi u pitanjima koja vas se apsolutno ne tiču, već čisto terate inat kao npr. u odrešitom stavu o abortusu samo zato kako biste izrazili revolt protiv konkretno ovog stava da bi deca trebalo da se rađaju jer je natalitet otišao u ....Da li je moguće da vam se revolt i bunt javljaju i povodom politike države da je natalitet ugrožen i da su vam vaše prajd-guzice toliko velike da u njima nema mesta ni za kakva druga razmišljanja pa se inatite samo kako biste bili pobuna, nebitno protiv koga i čega?
Je li moguće da smo dotle došli ili me oko vara?

p.s.

Da li je neko od vas možda uplatio neki novac za inkubatore za decu?
ti si jedna doista jadna budaletina. nema se tu nista vise od toga za reci.
Popeye napisao: ti si jedna doista jadna budaletina. nema se tu nista vise od toga za reci.
Najgore gutaš istinu kad te pojedem u 7 rečenica. ;)
Tebi je još strašnije jer si pola života uložio u ubeđivanje sebe i drugih u nešto a izgledaš kao da umesto hleba jedeš buniku.
Hans napisao: a izgledaš kao da umesto hleba jedeš buniku.
such loss, nemam kao ti materijala za objavljivanje svojih dekapitiranih fotki po sajtovima za jebanje. :lol:

nisi valjda naucio da dobijes stvari u zivotu zato sto si trenutno lijepo formiran komad mesa? kako ces se ti razbiti na realnosti prije ili kasnije. :party:
Kakve zakljucke izvodimo iz ruskog pro-life postera za 1925. god?
- abortus nije 'tekovina modernog drustva' kakvom ga predstavljaju protivnici istog u Srbiji.
- oduvek su postojale nezeljene trudnoce i tragicno je sto se svest ljudi nije promenila nabolje u odnosu na to vreme i sto ne koriste jebenu kontracepciju, nego uopste dolaze u situaciju da sebe ili svoje bliznje izlazu abortusu i rizicima istog.
- abortus je operativni zahvat i potencijalno je opasan.
Popeye napisao:
nisi valjda naucio da dobijes stvari u zivotu zato sto si trenutno lijepo formiran komad mesa? kako ces se ti razbiti na realnosti prije ili kasnije. :party:
:roflmao:

Sigurno se ta kolizija neće desiti sa 30, kao u nekim slučajevima.
Ali ne, pogrešno me procenjuješ. Volim kad neko napiše nešto ovakvo. Onda jebeno znam koliko sam u pravu kad amebe poput tebe udaraju na ovaj način. :lol:
Popeye napisao:
such loss, nemam kao ti materijala za objavljivanje svojih dekapitiranih fotki po sajtovima za jebanje. :lol:
Au, sorry. Nisam mislio na fizički izgled. I kada sam neke korisnike napadao za ćelavost, ona je bila figurativna, u smislu da stres utiče na gubitak kose.
Tako i sa tobom.

Ti Popeye izgledaš u smislu da si u nekoj vrsti bunila, somnambulizma, učauren u svoj svet duginih boja iz kog imaš etikete za sve i svja. Не обичам.
Wilhelmina napisao:
Hans napisao:
dok su fetus.
Vidis, abortus se ne radi kada je plod fetus, nego dok je embrion.
Pre nego sto se uhvatis deljenja lekcija, otvori knjigu biologije za peti osnovne.
Odakle ti ovo? Mislim da se radi i posle 9 nedelje kada počinje stadijum fetusa.

Nije bitno naravno ali pre nego nekog pošalješ da ponovi biologiju makar budi sigurna :D
Popeye napisao:get real, pa ja sam rocket scientist u odnosu na tebe. ;)
Absolument, mon garcon.
A to je zato što sebe u potpunosti projektuješ na forum i sva svoja interesovanja.
Time se ja ne bavim te ti ne mogu pomoći ali tu nešto ne štima.

U početku mi je bilo simpatično kada čitam neke tvoje postove a onda sam shvatio da je to 94 procenta tebe i onoga čime se u životu baviš i pao mi je mrak na oči.
SnakeCharmer napisao:
Nije bitno naravno ali pre nego nekog pošalješ da ponovi biologiju makar budi sigurna :D
Dotična je učila iz nekih udžbenika za 5. razred gde se govori o abortusu...Blago njoj!
Što ja nisam to imao nego sam učio deobu ćelije i njene faze. :sigh:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!