Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By smaug
@stripi
Vidi, slazem se sa svim osim u tome da ikoga teram da bude aut. I razumem strah. Al stvarno razumem da je nekog strah. Ali to se onda tako kaze. Onda se te stvari ne zakukulje, zamumulje. Mene je strah - necu ici na GAY SERBIA zato sto znam da ce da mi cackaju po kompu/znam da sam zaboravan pa cu da ostavim stranicu/keva ulazi u sobu bez kucanja/moron do mene u net centru se vise bavi mnome nego sobom.... Ici cu kad sam safe. Probacu (ako hocu) da budem aut. Bicu aut, zabole me (nekad i bukvalno!). Sta je tu tesko.

@loni
Nemoj da lupetas. Lepo ti je stripi rekao. A ja jos da dodam da ako je logika da samo vi iz Srbije imate pravo da komentrisete onda nema problema. I ja sam iz Srbije. A ako si hteo da kazes da samo oni koji su u Srbiji mogu da komentrisu GAY SERBIA onda po toj logici ti moras da prestanes da pises onako skroz. Sto, kad bolje razmislim, i nije losa logika.

@all

Deco, ne mogu vise da se igram na ovu temu. Dosadilo mi je. A i rekla sam sta sam imala.
Eto.
Caos.
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by smaug

@stripi
Vidi, slazem se sa svim osim u tome da ikoga teram da bude aut. I razumem strah. Al stvarno razumem da je nekog strah. Ali to se onda tako kaze. Onda se te stvari ne zakukulje, zamumulje. Mene je strah - necu ici na GAY SERBIA zato sto znam da ce da mi cackaju po kompu/znam da sam zaboravan pa cu da ostavim stranicu/keva ulazi u sobu bez kucanja/moron do mene u net centru se vise bavi mnome nego sobom.... Ici cu kad sam safe. Probacu (ako hocu) da budem aut. Bicu aut, zabole me (nekad i bukvalno!). Sta je tu tesko.

Šta ti ga ja znam. Ja neak nikad, ali stvarno nikad nisam problema sa time. Buraz i ja smo dijelili sobu, i tada sam doslovno nisio na gay.com chatu. On se pravio da to ne vidi, jedino mu je bilo jasno da kad zasjednem za komp i vidi plavi ekran (tada je to bila defaultna boja chata) znao je da neću sjašiti, brat bratu, jedno četiri sata :D
Međutim, dok sam bio u NS bio sam prisiljen, pošto niko oko mene nije komp, da odlazim u cyber cafee itamo obavim šta sam trebao na gay-serbiji. I u pravilu je uvijek bio neko pored mene ko je trebao da dzirne šta ja radim i gdje ja to surfam. A poslije onih događaja iz 2001e i onog masakra u Beogradu, stvarno mi nije bilo ugodno kad bi to skužio. A to je kao liberalni Novi Sad.
E sad zamisli kako je sa onima sa juga, iz malih mjesta. Znamo i kakvi su mentalni sklopovi ljudi u tim malim mjestima (da se niko ne naljuti). I sad, za njih jedino normalno mjesto gdje mogu komunicirati sa pripadnicima svoje "vrste" je baš gay-serbia. A oni se tu ne usude jer ih je vuna.
I stvarno bi neko trebao biti ludo hrabar da ko iz pičke bude out. Teško je i još jednom svaka čast Dukkehejmu koji je tako hrabar korak napravio.
Ali nisu svi Duki, Popeye, ti, ja, Deni, Spliff, Lazar...jer jednostavno nisu. I mislim da bi bilo ok da im se naravi taj jedanmali ustupak.
Ali definitivno nikakve promjene imena, maskiranje sitea i ne znam čega sve ne još. To je i retrogradno i retardirano.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
loni, kao i uvek, pogađa samu suštinu problema.
By Kragi
Originally posted by (Hilbert)
Originally posted by Kragi

Pa jbt, jeste tuzan 'primer' outovanja sa 20 navijaca u magacinu! Sto zbog toga sto je nerealan, sto zbog jako loseg izgovora. :)
Dakle ljudi, izbor je na vama, ali vam tvrdim da je bolje outovati se sestri, bratu, caletu, kevi, drugu, drugarici (od kojih krijete logo) nego slusati kojekakve pesimisticne stavove i nerealne komparacije koje nemaju veze sa zivotom. Malo njih se izgleda zapitalo cemu situacija '20 navijaca u magacinu'
Idi bre :odrasti:
Hahaha. Magacini postoje, postoje navijaci, postoje i pederi, te situacija ne moze biti nerealna. Samo je ekstremna. A ako imas principe, budi dosledan njima izmedju dva ekstremuma, od najboljeg do najgoreg. Zato, ako se nadjes u ovoj situaciji, javi mi koliko si bio dosledan svom principu o autovanju.
:shake:
Ako se desi, javljam, ne brini. :kiss:

postavljas ljude u nerealnu situaciju u kojoj je mogucnost izbora svedena na minimum kako bi bio u pravu.
U situaciji da te stave u avion i zaprete da ce te izbaciti napolje sa 4500 m, bez padobrana, ako ne pojedes crva kojeg ti je stjuardesa upravo servirala kao uzinu - da li bi ga pojeo? :hamlet: (situacija izvodljiva a pitanje retoricko) ;)
Ne osudjujem one koji nisu out, niti sam bilo kada osudjivao, ali i ne opravdavam tvoj koncept i komparaciju GaySerbia logo - magacin i navijaci :B
(tema inace nema apsolutno nikakve veze sa outovanjem sto se mene tice) :hvala:
Korisnikov avatar
By Stripi
Fora je u tome da thread skrenuo u smjeru gdje se nepostojanje opcije da se logo ne prikazuje uvjetovanjem svačijeg outa. Što je malo nemoguće.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!