Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
No-no! :mad:

Seru se govna, a bebe se rađaju.

To što neke od njih kasnije postanu govna u životu - ne menja stvar i molim da se koriste adekvatni izrazi.
Korisnikov avatar
By Stripi
Mars napisao:Kakav je ovo naslov teme, zavisni i nezavisni deo rečenice?!
Ranojutarnji-
Korisnikov avatar
By Mars
Ma nije valjda. On zna šta sam ja do sada znao o abortusu a šta nisam!?
Korisnikov avatar
By bas bleu
hej, okultni naziv za okultno misljenje. methinks it's fitting.
Korisnikov avatar
By Stripi
Mars napisao:Ma nije valjda. On zna šta sam ja do sada znao o abortusu a šta nisam!?
Glasanje za novi naziv threada otovreno od sad pa do sutra ujutro.
Korisnikov avatar
By Mars
Ja tek sad vidim da je ovo offtopic.
Izvinjavam se.

:povez:
Galateja napisao:Znam da se šališ, ali si me sad podsetio na tu nakaradnu 'argumentaciju'. Kako, bre, neko ima prava da u ime nacije zahteva od mene da rađam decu?! Hej! Nije to samo rodiš i kraj. Treba tu biti odgovoran roditelj, menjati planove, priuštiti detetu dostojanstven život... Kad šopingujem po hipermarketima vidim da je najskuplja hrana i oprema za bebe. I onda se neko nađe pamtan i frlja se sintagmom 'bela kuga'. Drugo, ako ja ne želim da rodim to je moja stvar. Potpuno! I nema dalje diskusije. Tačka!
Slažem se, jako je težak i odgovoran posao podizati decu. Ali ne vrvi li ovaj forum od želja aktivista i aktivista u pokušaju da se napreduje u gay zajednici pa da se i jednog dana dođe do usvajanja dece? Nažalost, ljudi koji o tome misle nisu sposobni ni sebe da prevaspitaju a kamoli da budu nečiji roditelji jer su pola života bacili na dokazivanje i hvalisanje i sva njihova misija se završava u tom trenutku kada nijedna glava nije razbijena na Prajdu i onda oni slobodno mogu da se 'urade' jer su 'nešto' postigli.

Meni je samo teško da prihvatim da neko planira kraj nečijeg života i pre njegovog nastanka. Jednostavno, meni 'pamet' koja počiva na 'slobodi žene da odlučuje' apsolutno gubi bitku pred ljudskim osećajem gnušanja prema abortusu.

Toliko ste postali besni u svoj toj količini potrebe za nekakvom slobodom, odlučivanjem, mišljenjem da se čovek stvarno zapita da li vi to stvarno mislite i da li možete biti takve zveri ili to govorite jer NGOs to zahtevaju od vas.

Razumem Tungija, Popeyea, olgu...To su sve osobe zatrovane raznim teorijama, jer danas 'pamet' znači raspolagati isključivo tim znanjima u gay zajednici jer oni žele da nas spakuju tako da svi budemo kao Štrumfovi a neko jednostavno neće da paradira ali oni to ne shvataju. Opterećeni su etiketiranjem ljudi u životu i konstantom potrebom da se ljudi nazovu nekim imenom kako bi se lakše klasifikovali i kako bi se s njima lakše izašlo na kraj, te tako tokom svoje 'borbe' neretko pokazuju koliko su zaista nehumani.

O bilo čemu oni imaju stavove, čak i tamo gde nije bilo ni 'u' od umetnosti kao onda na izložbi prištinskih umetnika u Beogradu oni će reći da je to sloboda. :puzzle: Za ljude koji su HIV pozitivni će reći kako ih ne treba izbegavati i ja se slažem ali će u isto vreme napadati one koji sa takvima ne žele da budu u vezi. :puzzle: Jer to je diskriminacija.
Osećaju ogromnu ostrašćenost prema ljudima koji neće na Pride jer im život ne traje od Pride do Pridea i novog broja magazina o queer teorijama. Uložili su dosta u svoje obrazovanje o tome, neki su čak i studirali rodne teorije i sl. i očekuju indirektno priznanje za sve to. :puzzle: Zašto onda marljivi studenti nemaju pravo da se osećaju dobro jer ne žele da protestuju a vi ih i zbog toga napadate jer to je nesolidarnost. Zašto mi to sve miriše na termin utilitaristička svinja?

Šta hoćete, da srušimo ceo Beogradski univerzitet i uspostavimo sasvim novi sistem studija kako biste vi onda mogli malo duže da duvate i ne radite ono što ste upisali da studirate jer eto 'sistem je loš'? Nope, struktura mora da se menja ali vrlina ostaje i dalje. Ne očekujte da će se iko sažaliti na vaš nemar i lenjost i zbog toga menjati strukturu. Naš problem je KORUPCIJA a ne školarine. Kad se sredi pitanje korpucije, školarine će biti apsolutno manje.

Tržište rada, potreba za zaradom, kvalitet života...kad mislite da počnete da mislite o tome? Da budete večiti student Pravnog i onda da se žalite na vlast?
Mogli smo mi svi tako, mi koji ne tražimo prečice u životu. Ali smo se s vremenom navikli na maksimu 'idi tamo gde je bolje ako ti ovde ne valja'. Ja ne mogu otići preko ako ovde nemam nešto završeno. A to, kakav god sistem bio, nemam nameru da radim sa 29 godina u guzici.

To su mahom ljudi koji su dežurni policajci foruma, čekaju u zasedi, ne interesuje ih vaša prošlost, problemi i slično. Oni su kao wannabe sekta a istovremeno daleko su od elitne masonerije što kane da budu. Kako biste bili njima blizu, neophodno je da rušite pred sobom samo i svojim 'JA'. Ne zanima vas budućnost, sada i u ovom trenutku mora to i to!

Moj vam je savet sledeći: Nemojte koristiti forum za projekcije ličnih profesija i zanimanja kao nešto što mora biti opšteprihvaćeno. Neki ljudi vaših godina znanja i informisanosti objavljuju radove i stiču ugled u toj oblasti. Probajte da budete kao oni. Lako je napasti speedygonsalesa koji dečko govori verovatno iz srca a ne iz brošure nevladine organizacije ali to samo malo teže provlači kroz katalizator 'razumevanja' ,'tolerancije' i 'solidarnosti' koju vi ovde promovišete.

Forum je postao vrlo pogano mesto. Vrrrrrrrlo.
Popeye napisao: ono, važno je posrat bebu iz sebe, šta nakon toga?
1. Tako je prljav taj okrnjeni infinitiv 'posrat' iz tvoje tastature i ide mi opasno na nerve.

2. Odvratno je reći 'posrati bebu iz sebe'.

3. Ko je tebe pitao 'šta nakon toga'? Ti svakako nisi u stanju da gajiš dete niti ćeš ga gajiti, pa ne vidim šta se ti tu pitaš i šta tebe interesuje u životu osim sopstvene guzice.
Korisnikov avatar
By Misfit
što se više gicaš, to ti dublje ulazi. :evil:
Hans napisao:
Napisao sam već gore o etiketiranjima.
pa nije to etiketiranje, to je činjenica.
kako se uopće možeš posvetiti liječenju unutarnje boli jedne osobe i njenoj emancipaciji ako nećeš prvo dijagnosticirati problem? :hug:
jasno je da zelis biti voljen, zasto se toliko opires tome? :rida:
By Hans
The Misfit napisao:što se više gicaš, to ti dublje ulazi. :evil:
Fuck yeah, dude!

Još ćeš me naterati ovako slep kakav sam da pomisliš da si dobro parče? :lol:
Popeye napisao:
Hans napisao:
Popeye napisao:naravno da te vole oni koji te ne znaju. :D
Što najbolje znate ti i tvoja desnica svako jutro, zar ne? :sesir:
tvoje ime mi jednostavno ubija svaku mogucnost erekcije. :(
kao da drkam na nekoga tko se zove jozo. :drama:
Moje forumsko ime? :lol:
Hans napisao:
Galateja napisao:Znam da se šališ, ali si me sad podsetio na tu nakaradnu 'argumentaciju'. Kako, bre, neko ima prava da u ime nacije zahteva od mene da rađam decu?! Hej! Nije to samo rodiš i kraj. Treba tu biti odgovoran roditelj, menjati planove, priuštiti detetu dostojanstven život... Kad šopingujem po hipermarketima vidim da je najskuplja hrana i oprema za bebe. I onda se neko nađe pamtan i frlja se sintagmom 'bela kuga'. Drugo, ako ja ne želim da rodim to je moja stvar. Potpuno! I nema dalje diskusije. Tačka!
Slažem se, jako je težak i odgovoran posao podizati decu. Ali ne vrvi li ovaj forum od želja aktivista i aktivista u pokušaju da se napreduje u gay zajednici pa da se i jednog dana dođe do usvajanja dece? Nažalost, ljudi koji o tome misle nisu sposobni ni sebe da prevaspitaju a kamoli da budu nečiji roditelji jer su pola života bacili na dokazivanje i hvalisanje i sva njihova misija se završava u tom trenutku kada nijedna glava nije razbijena na Prajdu i onda oni slobodno mogu da se 'urade' jer su 'nešto' postigli.

Meni je samo teško da prihvatim da neko planira kraj nečijeg života i pre njegovog nastanka. Jednostavno, meni 'pamet' koja počiva na 'slobodi žene da odlučuje' apsolutno gubi bitku pred ljudskim osećajem gnušanja prema abortusu.

Toliko ste postali besni u svoj toj količini potrebe za nekakvom slobodom, odlučivanjem, mišljenjem da se čovek stvarno zapita da li vi to stvarno mislite i da li možete biti takve zveri ili to govorite jer NGOs to zahtevaju od vas.

Razumem Tungija, Popeyea, olgu...To su sve osobe zatrovane raznim teorijama, jer danas 'pamet' znači raspolagati isključivo tim znanjima u gay zajednici jer oni žele da nas spakuju tako da svi budemo kao Štrumfovi a neko jednostavno neće da paradira ali oni to ne shvataju. Opterećeni su etiketiranjem ljudi u životu i konstantom potrebom da se ljudi nazovu nekim imenom kako bi se lakše klasifikovali i kako bi se s njima lakše izašlo na kraj, te tako tokom svoje 'borbe' neretko pokazuju koliko su zaista nehumani.

O bilo čemu oni imaju stavove, čak i tamo gde nije bilo ni 'u' od umetnosti kao onda na izložbi prištinskih umetnika u Beogradu oni će reći da je to sloboda. :puzzle: Za ljude koji su HIV pozitivni će reći kako ih ne treba izbegavati i ja se slažem ali će u isto vreme napadati one koji sa takvima ne žele da budu u vezi. :puzzle: Jer to je diskriminacija.
Osećaju ogromnu ostrašćenost prema ljudima koji neće na Pride jer im život ne traje od Pride do Pridea i novog broja magazina o queer teorijama. Uložili su dosta u svoje obrazovanje o tome, neki su čak i studirali rodne teorije i sl. i očekuju indirektno priznanje za sve to. :puzzle: Zašto onda marljivi studenti nemaju pravo da se osećaju dobro jer ne žele da protestuju a vi ih i zbog toga napadate jer to je nesolidarnost. Zašto mi to sve miriše na termin utilitaristička svinja?

Šta hoćete, da srušimo ceo Beogradski univerzitet i uspostavimo sasvim novi sistem studija kako biste vi onda mogli malo duže da duvate i ne radite ono što ste upisali da studirate jer eto 'sistem je loš'? Nope, struktura mora da se menja ali vrlina ostaje i dalje. Ne očekujte da će se iko sažaliti na vaš nemar i lenjost i zbog toga menjati strukturu. Naš problem je KORUPCIJA a ne školarine. Kad se sredi pitanje korpucije, školarine će biti apsolutno manje.

Tržište rada, potreba za zaradom, kvalitet života...kad mislite da počnete da mislite o tome? Da budete večiti student Pravnog i onda da se žalite na vlast?
Mogli smo mi svi tako, mi koji ne tražimo prečice u životu. Ali smo se s vremenom navikli na maksimu 'idi tamo gde je bolje ako ti ovde ne valja'. Ja ne mogu otići preko ako ovde nemam nešto završeno. A to, kakav god sistem bio, nemam nameru da radim sa 29 godina u guzici.

To su mahom ljudi koji su dežurni policajci foruma, čekaju u zasedi, ne interesuje ih vaša prošlost, problemi i slično. Oni su kao wannabe sekta a istovremeno daleko su od elitne masonerije što kane da budu. Kako biste bili njima blizu, neophodno je da rušite pred sobom samo i svojim 'JA'. Ne zanima vas budućnost, sada i u ovom trenutku mora to i to!

Moj vam je savet sledeći: Nemojte koristiti forum za projekcije ličnih profesija i zanimanja kao nešto što mora biti opšteprihvaćeno. Neki ljudi vaših godina znanja i informisanosti objavljuju radove i stiču ugled u toj oblasti. Probajte da budete kao oni. Lako je napasti speedygonsalesa koji dečko govori verovatno iz srca a ne iz brošure nevladine organizacije ali to samo malo teže provlači kroz katalizator 'razumevanja' ,'tolerancije' i 'solidarnosti' koju vi ovde promovišete.

Forum je postao vrlo pogano mesto. Vrrrrrrrlo.
Moj drug Bruce ima pet godina i majstor je za razjebavanje onih ciji su argumenti nista drugo do logicke greske.
On samo pogleda prisutne i kaze: This is my favourite...this is "Have you stopped beating your wife?". I onda se baci na razmontiravanje gluposti.
Mi se trudimo da mu skrenemo paznju i na red herring opciju ali njemu se to ne dopada zbog porekla izraza. Osetljiv mali...

Olaksavajuca okolnost u citiranom slucaju je sto Bruce ne zna srpski, a ja sam lenja.
Опет се неко убаци реда ради и не прочита постове.
Написао сам, драги форумаши, да не треба присиљавати било кога да ОДГАЈА дете! То може и држава да одради! То је једна од ретких ствари у које треба само и константно улагати!!!

А о томе колико величина нације значи говори снага Кине као колектива и државе!
Наравно, они су друга крајњост па индивидуално живе бедно али то је друга прича, прича о умерености.

Галатеја, ако кондом пукне узмеш пилулу за дан после. Ако и то заборавиш имаш месец дана да се "решиш" детета а после тога НЕ јер је то сада живо биће и више није само твоја одлука!

Назив теме је кретенски али пошто видим да је Стрипи исекао, све ми је јасно!
speedygonsales napisao:То може и држава да одради!
ma kako će to država, i to još srbija u stanju u kakvom jest, uraditi?!
daj navedi jedan primjer iz suvremene povijest u kojem je država masovno odgajala djecu a da to nije bila nacistička ili staljinistička indoktrinacija najgore vrste? na koje se to pozitivne primjere ti pozivas? :neznam:

edit: you should watch this movie :D

''
Nikako ne bih ograničio abortuse. Svaka žena ima pravo da bira da li će 9 meseci svog života izdvojiti za kreiranje novog. Ako je to cena da SRPSTVO kao takvo postane manjina ... tu cenu treba platiti.

Mislim da u našem slučaju nisu problem ni finansije (ima mnogobrojnijih i drastično siromašnijih naroda) ni samoživost (zemlje koje su ograničile abortuse, samo su ih predale crnom tržištu i otežali ženama taj proces).

Na Tajlandu svaka porodica u proseku ima desetoro dece. Ukoliko porodica ispuni neke uslove (ne znam tačno koje) država će im pomoći u odgajanju te dece (finansijski, godišnje). Problem je u tome što ako jedna porodica na Tajlandu ima desetoro dece, svi članovi te porodice će biti na ivici izgladnjivanja i hrana će im biti luksuz. Ukoliko im država da novac, oni će za par godina izroditi još troje-četvoro dece i opet će svi živeti na ivici izgladnjivanja.

U Srbiji su naše bake imale po četvoro do sedmoro, neke i više dece. Generacija naših roditelja je samim tim odrasla u prodici gde je sitost bila luksuz. Kada su se osamostalili i dobili nas, sledeću generaciju, ograničili su svoje potomstvo kako ne bi načinili istu grešku ... Naša generacija sa druge strane nije imala osnovne uslove za život, pa samim tim ni uslove da stvori novi život.

Npr. u mojoj zgradi ima 40 stanova. Od toga da kažemo da 10 otpada na penzose, samce i stanove koji često menjaju stanare (vlasnici ih iznajmljuju). Dakle, od 30 preostalih stanova živi čak 8 porodica sa samo jednim detetom, a 5 sa više od jednog deteta (ostalo su uglavnom mladi bračni parovi + ima par stanova u kojima ne znam ko živi).
Не позивам се на примере већ на идеале!

Свака држава одгаја децу коју нико неће док им не нађе хранитељску породицу или до пунолетства.

Ја сам само за то да се и ова нежељена деца којој се чак ни шанса не пружа третирају исто.

И нисам за индоктринацију већ за пружање осећаја припадности, љубави, образовања и здравствене заштите јер ће се то, сутра, сигурно исплатити!
А с обзиром да се новац троши на разне глупости (само погледај колико је пара бачено на нови фалусни мост) сигурно се може издвојити и за децу, за будућност!
Уосталом не би то био сад милионски скок становништва са којим не бисмо знали шта ћемо...
kiWi napisao:Ako je to cena da SRPSTVO kao takvo postane manjina ... tu cenu treba platiti.
Чак и да изумре? Само због тога да би неком било дозвољено да убије зато што је то ствар избора? Са овим се никако не слажем!

Твоја зграда није репрезентативни узорак. Чињеница је да ми имамо веома стару нацију и да одумиремо. Породице са једним дететом су већ државу увеле у -1 а оне са два су је оставиле на нули.

Наше баке и деке јесу имали пуно деце али већина те деце је умирала од различитих болести (ако говоримо о селу, које је имало примат у Србији). А они нису били гладни због пуно порода већ због рата и политике!
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!