Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Kratkibusu, tebi je zabranjeno da bilo šta spominješ povodom Kore ikada ikada ikada..
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Mislim da ne bi trebao da vređaš slavljenika u njegovoj sopstvenoj temi. :)

Drugo, ti baš voliš svima da spojluješ serije, zar ne?

Treće, ne postoji ništa u ponašanju nečijem što ga čini očito lezbejkom/pederom.

Četvrto, nije lezbejka, nego bi.

I peto, nisi ni ti skontao, nego si pročitao na netu dok si gledao prvu sezonu. To što ti voliš da spojluješ sebi sve, ne mora da znači da drugi vole.

STOP BEING SO WRONG
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Dakle ladno si rekao da je lezbejka, ja postovao da nije i ti onda izmenio svoj post.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ja više ne smem da se uključujem u razgovore, niti da diskutujem, jer sam moderator, šta? I sada ako slučajno nešto kažem, odmah to znači da ja hoću da opominjem i banujem nekoga? Mislio sam da je ovo tema gde se može malo oftopičkariti i zezati, obzirom da je rođendanska, no dobro...

Okej, neću ti se više obraćati, da ne bi mislio da te neću banovati svakim postom u kome se ne slažem sa tobom...

(a nisam ja reagovao jer sam advokat, nego što sam smisleno Vladu ubedio da nema od toga ništa i hteo sam da bude prijatno iznenađen kao i ja koji je seriju zapravo gledao kako je izlazila svake sedmice, no dobro, ja sam moderator, stoga ne smem da pričam više)

P.S. Izvini, Ptico, pogrešio sam što sam uopšte išta rekao.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!