[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2671195#p2671195]MDNA napisao:[/url]tako ti je teško da razumeš šta piše? ok dakle - bern, zanima me zašto smatraš da sam pukla i da se foliram
ok, govoriću u prvom licu.
ako koristim ženski rod, ili se tome nasmijem, to samo znači da sam sasvim slobodan da "žensku stranu" koristim ne kao uvredu prema ženama, već kao kao pokazatelj da možemo (mogu) biti sve što hoću.
kao kod draga, koketiranje se izražavanjem u ženskom rodu nekad vidim kao šamar u lice homofobiji. površinski, zbog nepostijanja srama da se identifikujem sa rodom koji nije moj, a na nekom dubljem nivou zbog činjenice da su razlike (u rodovima) zbog kojih društvo najviše pjeni zapravo proizvoljne.
uostalom, neki ljudi se identifikuju sa drčnom i emacipovanom ženskom energijom, ne zato što je ženska već što je takva (pa tvoj nick i avatar je Madonna).
meni se učinilo da ti nesvjesno podilaziš nekim forumskim strujama, bez ikakve potrebe. mislim da je to neki skriveni konformizam na koji sam reagovao, a ni kontekst nije bio sasvim fin.
joooj što sam se ispisaaaaala.