Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Deni..."Bela lađa"...

Molim te.

Jel to najgore na tu temu tamo?

Gledaj samo ove momente gerontofobne mizoginije u sprezi sa jakom mizogenom gerontofobijom: Joan Rivers Roast

EDIT: evo odgledah i ja ovo ponovo posle nekoliko godina. I kažem: au...

P: Kad u mizogenoj relaciji stoje dve žene - jel to onda automizoginija? Ili je to kad žena mrzi samu sebe?

I šta ako se žena koja ispoljava mizoginiju deklariše kao queer - da li to pojačava mizoginiju, neutrališe je ili nema uticaja?
Korisnikov avatar
By svejedno
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2361223#p2361223]Mars napisao:[/url]....momente gerontofobne mizoginije u sprezi sa jakom mizogenom gerontofobijom...
:lol:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2361223#p2361223]Mars napisao:[/url]
EDIT: evo odgledah i ja ovo ponovo posle nekoliko godina. I kažem: au...

P: Kad u mizogenoj relaciji stoje dve žene - jel to onda automizoginija? Ili je to kad žena mrzi samu sebe?

I šta ako se žena koja ispoljava mizoginiju deklariše kao queer - da li to pojačava mizoginiju, neutrališe je ili je nema uticaja?
O: to je, verujem, isprani mozak nesvestan svoje nesvesti i cinjenice koliko pojacava duboko ukorenjenu mizoginiju, heteropatrijarhat & all that shit.

nikako komedija, jel.

(btw, ti roast-ovi zaista umeju da budu mucni....ja za primere te vrste vise volim da uzimam south park & family guy etc.) -

..

nego, off ( :lol: ) -
ja zaista mislim da sliku ratka mladica od pre 15 dina ne bih mogao toliko lako da pretvorim u zenu.
Korisnikov avatar
By Mars
Znaš kako me zasvrbelo da ti postavim ovde Putinovu sliku (kako plače i saopštava izbornu pobedu) da to uradiš. Al reko neću, reko si Ratko Mladić - i totalno smo kvit.

Slika

Roastovci jesu mučni jer ne možeš uvek 100% da kažeš dal se smeju iskreno ILI...jer nemaju izbora - a to je najmanja šteta, ako se smeju i prihvate humor. Ali baš zato to i govori ponešto o duhu. Na kraju krajeva: svi PRISTANU da sednu tamo, ti rostovani.

Po South Parku sam prestao da kopam jer sve što hoću da nađem - nema, zabranjeno.

Inače bih postavio epozodu kada Randy Marsh upotrebljava reč "nigger" i kada, da bi se iskupio, nije dovoljno da se izvini, već je od njega zahtevano da poljubi u dupe Jessy Jacksona.

Slika

Slika

Mislio sam da se i nama to ovde sprema.
Korisnikov avatar
By svejedno
joj, ne merem, celu noc se inace jebavam nesto sa fotosopom - muka mi.

a i putin se (pre)dobro drzi za svoje godine - jebeni bivsi kgb-ovac, jbg, kapiram da vezba 48 sati dnevno, lol, i da jede neka cuda i da ce biti ziv & zdrav i za pedeset godina i da ce i tada biti u boljoj formi od mene - odn ne uklapa nam se u tezu o entropiji fizickih tela ,)

(inace bi od njega lako bilo napraviti zenu prosto zbog sitnije vilice)

..

a roast...hm.

ume to da bude zanimljivo kada je neka realno legenda tu. ostatak mi jeste mucan - jer nidje veze sa humorom nit duhom kada nije u pitaju legenda, neg mi je to 'ozivljavanje karijere'; 'priznavanje greske' & 'vanity fair'.

..

mislim, koncept sam po sebi.

na shale umirem, jbg, povrsan sam ,)

edit - south park .)) genijalci.
Korisnikov avatar
By Mars
Znaš šta...svejedno.

Ja uopšte ne moram da zavisim od tebe. Znaš?

Ako je moja mama mogla ne samo da ode i nauči vožnju već i da kupi kola kad ćale jednom prilikom nije hteo da je vozi negde, pa mogu i ja da savladam osnovne elemente PhotoShopa - neće nas da zajebava nijedna muška svinja, znaš?

Gle šta sam napravio:

Slika

Slika

(za zelenu senku i roze karmin sam se odlučio jer to jednostavno nikad ne izlazi iz mode...kad nisi siguran šta da staviš: uzmi tu kombinaciju i sigurno nećeš da pogrešiš)

Jel će da bude nekad Peđica od mene, a? A? A? A?

:B
Korisnikov avatar
By svejedno
:lol:

fenomenalno.

(i mislim da ovom poslednjom slikom svi mogu da budu zadovoljni - i polikorci i dzenderkvirci i tradicionalosti - prvi jer je skroz korektno pustiti suzu kad te udare emocije, drugi jer izgleda i kao neki punk glam rock & treci jer prosto nkada ne izlazi iz mode ,)

genijalno .)
Korisnikov avatar
By Mars
Što bi rekla Dina, legendarna moderatorka "Kafića":

:grouphug:
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2361173#p2361173]blenta napisao:[/url]i btw sad ce opet da se pola covek pola dokolica utripuje da je bitan
no meni je mnogo problematicniji post velov
gde prvo ide pominjanje nekih antidepresiva sto je bljak i da je tacno i da nije
pa posle stipela stripela sto je naj mizoginija koju i videh na ovoj temi preletom
i na kraju (ne)moderator pa (ne)moderator sto je opiranje autoritetu i pobuna
na sta mi ovde nikako ne gledamo blagonaklono :zavera:

edit:
mada sad videh da sam pomenuo dinu i mesenje rezanaca
te sam ja valjda sledeci za miz rehabilitaciju i reedukaciju

pa, nemam se shta utripovati da sam ti i dalje u glavi, ochito je da si sam sebi postavio zadatak, u haiku-ju, naravno, da se trebash javiti wannabe uvredama po lichnoj osnovi meni, lazima kako je ishlo (jer nije ishlo prvo s mojim pominjanjem antidepresiva korisniku marsu vec NAKON njegove prostachke egomanijakalne sujetne eksplozije s salvom uvreda meni, opet, po lichnoj osnovi (shto uvek ide kada neko nema argumenata u polemici.....)), a obracanje u zenskom rodu sam samo poodavno nauchio upravo na ovom forumu od strane onih kojim sam tek pre par dana dao samo malo okusa sopstvenih im devices-a koje obilato rabe godinama, ovaj put, uzvracenih njima, bio to mars, stripi, sixto, dominion, deni, ti..... ma, bilo ko.
ja nikad nisam tvrdio da sam ni Isus koji nudi drugi obraz napadachima a ni bokserska vreca za neprestano izivljavanje tih istih napadacha. i ja sam samo obichno ljudsko bice koje zadrzava pravo samoodbrane i uzvracanja udaraca na nachine za koje nadjen za s hodno. :)

no, poshto je sav ovaj "Offtopic" u stripijevom nadrkavalishtu, pardon, igralishtu zvani Offtopici umesto da je poodavno bachen u DYR, sad zasigurno sledi stripijeva (i ostalih pomenutih koji dwell and can't move on) serija trasharskih javljanja u nedogled...... prijatno. :lol:
Korisnikov avatar
By Stripi
a da li je to politički korektno da na tuđu mizoginiju uzvraćaš vlastitom?
Korisnikov avatar
By Vel boy
a, zar je jednom moderatoru ovog foruma tj. tom "tudjem" uopCe i dozvoljeno da prvi rabi mizogine cake kao shto si ih ti rabio svojevremeno, stripi? da sad ne podsjecam na "tuzakanje k'o babe, da ti prepustim zadnju rijech k'o svakoj zenetini..." i ostale slichne izraze koje si ih on and off godinama slao samo meni, da sad ni ne iznosim sve one drugima koje si bio pisao? zar prilichi jednom moderatoru pogotovo DiP-a, koji bi pozeljno trebao biti primjer moderatorskog tima, takvo ponashanje?

dalje, ja vec rekoh: a obracanje u zenskom rodu sam samo poodavno nauchio upravo na ovom forumu od strane onih kojim sam tek pre par dana dao samo malo okusa sopstvenih im devices-a koje obilato rabe godinama, ovaj put, uzvracenih njima, bio to mars, stripi, sixto, dominion, deni, ti..... ma, bilo ko.
ja nikad nisam tvrdio da sam ni Isus koji nudi drugi obraz napadachima a ni bokserska vreca za neprestano izivljavanje tih istih napadacha. i ja sam samo obichno ljudsko bice koje zadrzava pravo samoodbrane i uzvracanja udaraca na nachine za koje nadjen za s hodno.

- akcenti su na - uzvracanju istim devices-ima, na tom da sam samo jedno obichno ljudsko bice koje zadrzava pravo samoodbrane i uzvracanja udaraca na nachine za koje nadjen za s hodno; nikakve moje mizoginije tu nema!
da su standardi vrishtece dupli u tome shta sve razni korisnici sebi dozvoljavaju na ovom forumu te nasuprot tome kako ja bivam tretiran, jasno je odavno, ali zadrzavam sebi pravo samoodbrane barem kada i kako ja to odluchim jer nechije iluzije da sam kao pristupachna bokserska vreca za izivljavanje- se ili razbijaju ili ce sigurno biti razbijene. :)
Korisnikov avatar
By Stripi
Dakle, jeste, na tuđu mizoginiju se treba uzvraćati vlastitom.
Thx. :kiss:
Korisnikov avatar
By Vel boy
nije. nema mizoginije kod mene.
- akcenti su na - uzvracanju istim devices-ima, na tom da sam samo jedno obichno ljudsko bice koje zadrzava pravo samoodbrane i uzvracanja udaraca na nachine za koje nadjen za s hodno; nikakve moje mizoginije tu nema!
Korisnikov avatar
By Stripi
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2361591#p2361591]Vel boy napisao:[/url]nije. nema mizoginije kod mene.
Potato-poteto.
Kakva je to borba protiv mizoginije ako se kao "device" na mizoginiju uzvraća mizoginijom?
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja bih vas molio da u dogledno vreme završite ovo kapriciozno natezanje, ne bi li ovaj ozloglašeni off završio na đubrištu istorije, gde mu je i mesto.
Neprijatno mi je da ga gledam večito u vrhu, zato što sam naveden kao autor ovog off-a, iako ga nisam ni otvorio, niti sam mu dao ovakav naziv, niti sam odgovoran za mizoginiju.
:ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Stripi
Ma malo se igramo mačke i miša.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ma, znam ja da se vi igrate, nemam ja u principu ništa protiv toga što se vi igrate, ali znaš kako je - nije prijatno...
:njuska:
Korisnikov avatar
By Stripi
Ma smirit će se, vidjet ćeš :kiss:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!