Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By barni011
Proslo mesec dana, ko da je juce bilo :)

Zasto me je Iris banovala na mesec?
Tri upozorenja poslata u isto vreme zasnovana na nasumice izabranim starijim postovima.Posto su poslata u isto vreme na pp nisam mogao nista, do sada :)

1.http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.p ... 6#p2323186

Uvreda podleže Plavilniku GS Diskusija, i to ovom njenom delu:
Uvredljivi su avatari i postovi koji predstavljaju iznosenje licnih i/ili poverljivih podataka, reci ili izjava koji narusavaju dostojanstvo ucesnika foruma, upucenih konkretnim licima i/ili mogu naneti materijalnu i/ili duhovnu stetu pojedinim licima i organizacijama, ili dovesti u opasnost njihov fizicki integritet i/ili egzistenciju.

2.http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.p ... 7#p2301627

Ovaj post predstavlja kršenje Pravilnika GS Diskusija i to ovo njegovog dela:
Diskriminatorni su avatari i postovi koji zagovaraju i/ili asociraju na diskriminaciju i/ili iznose stavove koji su uvredljivi i/ili direktno ili indirektno zagovaraju mrznju, netoleranciju i/ili sirenje netrpeljivosti na osnovu seksualnog opredeljenja, pola i/ili roda, rase, nacije, pripadnosti etnickoj zajednici, boje koze, jezika, veroispovesti, socijalnog porekla, imovinskog stanja, statusa stecenog rodjenjem ili nekim drugim putem, bracnog stanja, fizickog i/ili mentalnog stanja i politickog ili drugog misljenja (pod uslovom da nije diskriminatorno i uvredljivo po nekom od svih navedenih osnova).

3.http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.p ... 5#p2329995

Ovaj post je kršenje Pravilnika GS Diskusija, i to posebno ovaj deo:

"
To je istina kao dobar dan, to sto ti mislis da si ti obrazovana vredi isto kao obrazovanje Vesne Vukelic Vendi, istom taktikom se sluzi kad joj ponestane mudrosti i istine.Onda se krece sa silovanjem sagovrnika, vredjanjem i na kraju se pokaze pravo lice."

I to ovog dela Pravilnika:
Uvredljivi su avatari i postovi koji predstavljaju iznosenje licnih i/ili poverljivih podataka, reci ili izjava koji narusavaju dostojanstvo ucesnika foruma, upucenih konkretnim licima i/ili mogu naneti materijalnu i/ili duhovnu stetu pojedinim licima i organizacijama, ili dovesti u opasnost njihov fizicki integritet i/ili egzistenciju.

:wundy:

Dakle, netolerancije ima i nije predrasuda da su pederi i lezbejke skloni diskriminaciji i netoleranciji i da se sa neistomisljenicima obracunavaju isto onako kako se sa LGBT populacijom obracunavaju neki drugi.Nema tu razlike, ponekad se zapitam kakvo bi drustvo bilo da 90% istog cine ljudi poput Iris, Popaja i njima slicnih.Ne mogu da se setim sad svih nikova ali ima vas dosta ovde koji bi da imaju muda uzeli palicu u ruke.

Sta je tolerancija?

Izasao sam u gej klub krajem decembra sa drugarom i drugaricom koji su str8, drugar pojma nema da sam ja gej.Znamo se od detinjstva.Bez ikakve predrasude je usao u klub, izigrao se, izljubio sa nekom devojkom obracao paznju nije na momke koji se ljube, igraju.To se drustvo zove tolerancija.A ne ovo sto se ovde propagira od gore navedenih i drugih.

Pozdravio bih tasu, casina, galateju, denija, spidigonzalesa, malog princa, mozda i marsa i sigurno sam nekoga jos zaboravio od ovih mladjanih forumasa, njih sve pozdravljam i nedajte se prevariti !
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!