Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
Ulix napisao:
Hys. napisao:Za inace, evo, kada prijavljujete neciji post da znate da ono, moze taj korisnik da dobije opomenu za taj isti post koji je vas uvredio.

A, da, i te opomene se sakupljaju.
Osim ako je u pitanju Racabg!
Odgovorila je Irisica na to. Poenta je da nije bio nas bezobrazluk niti samovolja, cak naprotiv.

Iz perspektive korisnika, isto bih pitanje postavila, inace. Sve kapiram :)

@bb

Naravno.
Korisnikov avatar
By Srklet
ja bih samo htio reci da rijetko kada prijavljujem icije postove, mozda sam to ucinio dva ili maksimalno tri puta. :andjelak:

hansa nisam sto posto prijavljivao otkako se pojavio na novom forumu.
inace sam prilicno zadovoljan s moderacijom ovog foruma, a i svaku svoju opomenu i ban smatram zasluzenim (osim prve opomene koju sam ovdje dobio, kad sam nekome napisao 'just die' ili nesto tako, pa mi je stripi - siguran sam: da se pokaze vecim srbinom od nikole pasica :giggle: - dao opomenu za to :D).

sto se konkretnog hansova slucaja tice, sam pao sam se ubio. toliki esteta, a ne zna se svadjati sa stilom. :shrug:

no, za trajni ban ipak nisam. meni su pojave poput race za to. hans je mlad i moze ga se jos spasiti. :saint: uostalom, na tome sam i radio. :napitak:
Korisnikov avatar
By bas bleu
racina patologija je bar bila manje predvidiva od hansove.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja u životu ovde nisam prijavio niti jedan post.
Prvo, što me mrzi, a najbitnije - što me zabole pizda za tuđa maliciozna piskaranja.
:jezik:
Korisnikov avatar
By *deni*
speedygonsales napisao:Да ми је знати за шта сам ја добио прву опомену.... :eevil:
Upravo zbog učestalosti ovakvih pitanja treba u forumski kazneni postupak i praksu uvesti institut Prigovora, ili Žalbe na Opomenu.
:yes:
Ali onda bi se morali ustanoviti i drugostepeni organi, što bi otežalo forumsku administraciju, ali bi doprinelo većoj pravičnosti u odnosima među korisnicima, moderatorima i administratorima.
S tim u vezi, neophodni su i pravni lekovi protiv kaznene mere banovanja. Pod ban bi se išlo tek kad bi izrečena mera bana bila pravosnažna.
Tako bi se u praksi dešavalo da neko dobije ban, ali da na izdržavanje kazne ide tek mesec do dva dana posle izricanja mere, ako mu sve žalbe budu odbijene itd.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Forum nažalost postaje više naporan no zabavan...
Korisnikov avatar
By speedygonsales
*deni* napisao:
speedygonsales napisao:Да ми је знати за шта сам ја добио прву опомену.... :eevil:
Upravo zbog učestalosti ovakvih pitanja treba u forumski kazneni postupak i praksu uvesti institut Prigovora, ili Žalbe na Opomenu.
:yes:
Ali onda bi se morali ustanoviti i drugostepeni organi, što bi otežalo forumsku administraciju, ali bi doprinelo većoj pravičnosti u odnosima među korisnicima, moderatorima i administratorima.
S tim u vezi, neophodni su i pravni lekovi protiv kaznene mere banovanja. Pod ban bi se išlo tek kad bi izrečena mera bana bila pravosnažna.
Tako bi se u praksi dešavalo da neko dobije ban, ali da na izdržavanje kazne ide tek mesec do dva dana posle izricanja mere, ako mu sve žalbe budu odbijene itd.
Хахахаха... :)
Комплетан казнени апарат! :)

Претпостављам да сам добио због спама опомену, мада знам да је то била толико пристрасна ствар да је било језиво, комично и тужно посматрати је како се одвија. :lol:
Неки људи просто немају желудац за расправе. А када им се да диригентска палица...!
Korisnikov avatar
By *deni*
blenta napisao:ukoliko bi uveli institut prigovora ili pak zalbe na opomenu
to bi bukvalno ovako izgledalo

http://www.worldstarhiphop.com/videos/v ... d94OWf0h8k
Ali bukvalno tako. :yes:
E, ali zato bi se predvidele stroga forma i sadržina za Prigovore i Žalbe, pa bi se odbacivale i odbijale one koje nisu u skladu sa propisima.
Korisnikov avatar
By *deni*
Naravno. Ali u nekim oblastima je birokracija neophodna.
Moraš imati Pravilnik da bi znao šta ne smeš da radiš i na osnovu čega ćeš biti kažnjen, ako se steknu za to uslovi.
Moraš imati moderatorski aparat koji sprovodi i primenjuje Pravilnik.
Da nema birokracije, ne bi znao šta smeš, a šta ne smeš i kad ćeš i za šta biti kažnjen. Ovako tačno znaš i spram toga se ravnaš.
Korisnikov avatar
By speedygonsales
Popeye napisao:forumom treba vladati prosvijeceni apsolutizam a ne birokracija.

Хахаха, ма нееемој?
Овде ваља апсолутизам а у друштву не? :lol:
И то просвећени који, по теби, не постоји!
Korisnikov avatar
By *deni*
E sad samo da Popeye ustvrdi da nikad nije rekao da prosvećeni apsolutizam ne postoji, pa speedy može da pređe na izvođenje dokaza.
:ozbiljan:
Korisnikov avatar
By *deni*
Hahah, a ako prizna da je to rekao, onda ne moraš da prilažeš dokaz, ali bi ti bolje bilo da, za svaki slučaj, odmah kreneš da tražiš po Forumu gde je on nedvosmisleno napisao da prosvećeni apsolutizam ne postoji i da pripremiš link ka toj izjavi.
:)
Korisnikov avatar
By nsc
speedygonsales napisao: Да ми је знати за шта сам ја добио прву опомену.... :eevil:
nema dosta mesta na forumu da bi se tebi odgovorilo
Korisnikov avatar
By nsc
bas bleu napisao: a ionako ce se ponovo pojaviti za par nedelja sa novim nikom
:odlicno:
Korisnikov avatar
By Vel boy
iako su IriS i Hys detaljno opisale problem zvani Hans, ipak ja kao dobri Samaricanin :D bih Hansa banovao na 6 meseci ili tako neshto, a ne trajno. k'o shto reche Popaj ipak je Hans josh uvek premlad i mozda ga se moze spasiti. :)
Korisnikov avatar
By Zoey
Sanja Steppenwolfin napisao:Pravda za Hansa :jerry:

Trajni ban po meni zasluzuju samo osobe koje otkrivaju licne podatke kao npr adrese, brojeve telefona, imena, slike.. drugih osoba.

Ovo je TACNO. I po meni, samo ovo zasluzuje trajni ban.
Korisnikov avatar
By Mars
gee, kakav tektounski pouremećaj banovanjemjedne ousobe...
IriS napisao: i zanimljivo je kako mnogima nije teško da prijavljuju njegove postove u kojima na jako jako ružan način vređa ljude, a onda se sa njim "ližete" na Forumu.
Ja se ovde nađoh prozvanim, pa da (se) tužim sam sebe.

Ja sam jednom prijavio Hansov post - ali to je bilo greškom.

Mislio sam da se bio ostrvio na jednu forumašicu, meni dragu, što i nije bitno: muško, pa makar i peder, može da istrpi i može da se odbrani, al kad neko napadne žensko u mom prisustvu - poudivljam! (bez obzira šta kaže Ivica Dačić) - i ja ga prijavih.

Medjutim par sekundi posle ja vidim da su mi se postovi i citiranja zamantali u glavi, PLUS je pisao u ženskom rodu i ispostavilo se da je našem dragom Popaju rekao KRAVO DEBELA - ili nešto slično a krajnje uobičajeno za njihovu komunikaciju i što ja nikad prijavio ne bih.

Znači greškom.

U delu javnog slizavanja na forumu se ich ne pronalazim, osim što sam mu jednom u postu odgovorio jednim od njanjavih smajlija.

Prijavljivanjem posta od prekjuče nisam hteo da se cimam jer sam znao da će i bez toga ovo sve da se desi.
By Ulix
Hys. napisao:
Ulix napisao:
Hys. napisao:Za inace, evo, kada prijavljujete neciji post da znate da ono, moze taj korisnik da dobije opomenu za taj isti post koji je vas uvredio.

A, da, i te opomene se sakupljaju.
Osim ako je u pitanju Racabg!
Odgovorila je Irisica na to. Poenta je da nije bio nas bezobrazluk niti samovolja, cak naprotiv.

Iz perspektive korisnika, isto bih pitanje postavila, inace. Sve kapiram :)
Pročitao sam njen odgovor, ali si i shvatila zašto sam nastavio s tom pločom. :)
Korisnikov avatar
By Stripi
Meni je drago da se Popeye i Speedy slažu glede svojih opomena i moje pristrasnosti spram njih. Veliki umovi razmišljaju isto :love:
Korisnikov avatar
By constantine
Zoey napisao:
Sanja Steppenwolfin napisao:Pravda za Hansa :jerry:

Trajni ban po meni zasluzuju samo osobe koje otkrivaju licne podatke kao npr adrese, brojeve telefona, imena, slike.. drugih osoba.

Ovo je TACNO. I po meni, samo ovo zasluzuje trajni ban.
:up:
Korisnikov avatar
By unic0rn
nemaju moderatori nista s tim (sem sto je dobio 5 opomena i ban mu je sledio), ja sam upao niotkuda i banovao ga i prvo sto mi je palo na pamet da napisem je trajno, jer je bio banovan vec bas_me_briga_kolko puta. prava rec bi bila dugotrajno, al me u trenutku pisanja toga zabole sedma dlaka u dvanaestom redu kose (ako brojimo od chela pa nagore) pa mi se nije trosilo vreme na te tehnikalije - prosto kad se neko trudi da ga se zbanira ni ne treba da ocekuje da mu papirologija bude uredna. :wundy:

uostalom, kad god da bude odbanovan potrudice se da ponovo bude banovan i tako u krug. gledano na duze staze bice banovan skoro pa trajno. :party:
Korisnikov avatar
By Stripi
jesmo sad sve skontali? More li ovo pod ključ?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!