Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Stripi, Moderators

By Marko83
Mars napisao:Ja to za tvoje dobro.

Ovde jeste da ima par lekara (i par operisanih noseva), ali ces svakako pre da dodjes do odgovora na nekom strucnom sajtu.

To sto si gay ama bas nimalo nije bitno.

Sada jedan smajli za relaksiranje situacije...

:)
Steta je sto znas bas sve osim odgovora na moje pitanje.. da si znao mozda bi mi pomogao.
Korisnikov avatar
By Mars
Marko83 napisao:Steta je sto znas bas sve osim odgovora na moje pitanje.. da si znao mozda bi mi pomogao.
Ti ovde nisi dosao da pitas sta mislimo PRE tvog drkanja.

Ne znam kojom to metafizikom ja ovde ili bilo ko drugi moze da ti povrati izgubljenu energiju.

Fizika, prva lekcija...Energija se ne moze ni stvoriti ni unistiti samo prelazi iz jednog oblika u drugi.

A pravi odgovor na tvoje pitanje izbegavam jer sam dushevan i dobar, da se ne biste uvredili i ti i tvoj decko.

EDIT: eno, Huanito nije kao ja i rekao ti je u drugom delu posta sve.
By Marko83
Mars napisao:
Marko83 napisao:Steta je sto znas bas sve osim odgovora na moje pitanje.. da si znao mozda bi mi pomogao.
Ti ovde nisi dosao da pitas sta mislimo PRE tvog drkanja.

Ne znam kojom to metafizikom ja ovde ili bilo ko drugi moze da ti povrati izgubljenu energiju.

Fizika, prva lekcija...Energija se ne moze ni stvoriti ni unistiti samo prelazi iz jednog oblika u drugi.

A pravi odgovor na tvoje pitanje izbegavam jer sam dushevan i dobar, da se ne biste uvredili i ti i tvoj decko.

EDIT: eno, Huanito nije kao ja i rekao ti je u drugom delu posta sve.
Isuse koji je vas problem?

Nisam ni ocekivao da me izlecite. I nasam trazio da me vadite od operacije, nego samo malu pomoc u argumentima, da dokazem da nije tacno da je opste poznato da je masturbacija losa za oporavak od operacije. Nisam ocekivao ni da ce neko da se posveti problemu (ljudi imaju i pametnija posla?) tako da sam iznenadjen koliko vam je zapravo stalo.
By Marko83
Хуанита napisao:
Marko83 napisao:
Kada umreš na krstu za svačije grehe, ostaneš malo ogorčen.
Bas ti dosadno, a? Ajmo sad i peti edit, mozes ti to i bolje...
By Marko83
Хуанита napisao:
Marko83 napisao:
keleraba
slabo, slabo...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!