Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by KorvinOdAmberaRekao sam da Vojvođani nisu Srbijanci. Možda je to neozbiljno, ali - veruj mi - ni Albanci nisu Srbijanci, ni Makedonci ni Kinezi nisu Srbijanci. A bogme ni Norvežani nisu Srbijanci, a sigurno znam da bar jedan Norvežanin živi u Srbiji i uprkos tome, on je i dalje Norvežanin.
Ali ne: "Vojvodina nije Srbija."
To mi je neozbiljno.![]()
Originally posted by XerYuSČekčekček, dok se ne rešu ova goruća pitanja, nema da se pije kafa!!!
I, na kraju jel ima nekog ko je za druzenje, kafenisanje sa severa Srbije, Vojvodine (kako se kome dopada)?
Originally posted by KorvinOdAmberaTacno tako. Meni je nacionalnost madjarska, drzavljanin sam Srbije, i zivim u Vojvodini koja pripada Srbiji, i ne smeta mi ako mi kazu da sam iz Srbije, niti ako mi kazu da sam iz Vojvodine.
Pa, ja to gledam čisto da razgraničim da li je neko državljanin Srbije, koje god da je nacionalnosti/narodnosti ili šta već.
E, sada, da li je neko Srbin, Hrvat, Makedonac, Norvežanin ili Albanac, to je njegova stvar.
Ne znam odakle uopšte ovo. Znam jako, jako puno Vojvođana, i niko se nije žalio što ubacim da su Srbijanci.![]()
Originally posted by spliff
Originally posted by Ulixpa sad...
Originally posted by KorvinOdAmberaJeste, u Srbiji je. Ali to ne znači da su Vojvođani time preterano zadovoljni.
Pa, Vojvodina je u Srbiji za sve one koji ne žive u nekom svom izmišljenom svetu...
neki su zadovoljni
neki nisu
tako ti je to
Originally posted by Kittrie
mhm.
ja svoj sabac racunam u severozapad srbije.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!