Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by KiWi

Možda je iste povlađivanje homofibiji, ali šta ćemo sa svim onim korisnicima koji su finansijski i stambeno zavisni od svojih ukućana?
potaknuti ih da se osamostale. (hence, moja mantra uci-i-idi-na-faks u svakom topicu u kojem se javi neki klinac da pita za savjet.)
Zar oni koji rođenjem nisu locirani u okruženje istomišljenika nemaju prava da posećuju ovaj forum? On je njima najpotrebniji, jer sa svojim okruženjem ne mogu da podele svoja razmišljanja na temu seksualnih različitosti onako kako mi u velikim gradovima možemo..
joj kiwi kiwi... :sigh:
otkud tebi ideja da su out ljudi rodjeni medju istomisljenicima? otkud tebi ideja da su out ljudi mogli po defaultu pricati sa svojim okruzenjem nehajno sto i kad su htjeli, a da ih je docekao aplauz? otkud tebi ideja da su out ljudi samo iz velikih gradova? otkud tebi ideja da su out ljudi oduvijek financijski i stambeno neovisni? otkud tebi ideja da se out ljudi nisu "izlozili" na poslu iako je to mozda znacilo probleme? itd. :cupakosu:

i otkud tebi ideja da je nemoguce, unatoc svemu tome, biti out?
(doduse, ako te vec u pojam ubije logo gay-serbije, onda bas nista nije moguce. :shrug: )
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Popeye

Možda je iste povlađivanje homofibiji, ali šta ćemo sa svim onim korisnicima koji su finansijski i stambeno zavisni od svojih ukućana?
potaknuti ih da se osamostale. (hence, moja mantra uci-i-idi-na-faks u svakom topicu u kojem se javi neki klinac da pita za savjet.)
Da mi je neko pre samo par dana rekao da ljudi mogu da budu ovako dvodimenzionalni, ne bih verovao. U odnosu na tebe Powerpuff Girls deluju kao trodimenzionalni hologramski prikaz.

Ne znam u kom si ti okruženju rastao, ali u ovom u kojem ja živim, nije baš svako za fakultet. Ima ljudi koji uopšte nisu ni lenji ni sebični, pa su retko u srednjoj dobijali više od trojke. Takođe je mnogo ljudi koji nemaju luksuz da idu na fakultet (jer je npr. penzija njihove bake jedini redovan dohodak u domaćinstvu).

Idi ti lepo završi magistraturu i doktorate, kada misliš da je to pravi put.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Popeye
otkud tebi ideja da su out ljudi rodjeni medju istomisljenicima? otkud tebi ideja da su out ljudi mogli po defaultu pricati sa svojim okruzenjem nehajno sto i kad su htjeli, a da ih je docekao aplauz?
Evo klasičnog izvrtanja reči, kako sam autor voli da kaže - zamene teza.
:uvce:

Ja uopšte nisam komentarisao u kakvom su okruženju rasle osobe koje su outovane. Uostalom, retko ko sa sigurnošću može da predvidi reakciju okoline prilikom outovanja. Outovanje jeste i treba da ostane izbor, a ne obaveza.

Ja ne znam zašto je seksualno opredeljenje toliko značajno za život pojedinca, pa da on mora svoju okolinu da obavesti o njemu.
Korisnikov avatar
By Srklet

Ja ne znam zašto je seksualno opredeljenje toliko značajno za život pojedinca, pa da on mora svoju okolinu da obavesti o njemu.
zato i ne zasluzujes nista bolje.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!