Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by *deni*i ja i ja
Jao, diiiivnooooo...![]()
Ovo me podseća na zlatno doba Foruma. Još da se zagarantovanom vrati nick Ra i sve će biti kao pre.
I love you, boys...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Originally posted by KiWiHa ha ha....pa njega jedino i mozete da cenite. Mislim on vam je sada sva pamet ovog foruma. To ste hteli, to ste i dobili....
.... onda bi forumaški živalj više cenio STATUSa.
Originally posted by *deni*Ok, necu da napadam dezurnog cucavca ispred zamracenih soba. Ima on pametnija posla...
Molim te, zagarantovani, da se uzdržiš od ružnih insinuacija na račun mog usvojenog sina Statusa.
Nemoj posle da bude belaja.
![]()
Drži se svoje omiljene teme - unic0rna i neće biti incidenata, odnosno napada u mračnoj ulici.
![]()
Originally posted by DanteSlusaj dete, ja nisam dzuboks da ti ispunjavam zelje, a jos manje psihijatar da resavam probleme bolesnih ljudi.
Da, vrći se ovam na Unikornusa.
Originally posted by zagarantovaniA ti si, jadan, nereaktivan na čučanje ispred zamračenih soba...
Ok, necu da napadam dezurnog cucavca ispred zamracenih soba....
Originally posted by *deni*Nemoj da mi ugrozavas moj penzionerski klan!
Originally posted by zagarantovaniA ti si, jadan, nereaktivan na čučanje ispred zamračenih soba...
![]()
Ma, `ajde, molim te...
![]()
Originally posted by zagarantovani
Originally posted by *deni*Nemoj da mi ugrozavas moj penzionerski klan!
![]()
Ma, `ajde, molim te...
![]()
![]()
Originally posted by DanteBoba Roso
Mislim da je vreme da se pusti Boba Roso, deni.
Ili Zoka.
Originally posted by zagarantovaniovo je izjava dana ... definitivno
Originally posted by KiWiHa ha ha....pa njega jedino i mozete da cenite. Mislim on vam je sada sva pamet ovog foruma. To ste hteli, to ste i dobili....
.... onda bi forumaški živalj više cenio STATUSa.
Originally posted by *deni*ja sam cuo da moja masta moze svasta, ali tebi deni skidam kapu, sad si i Daliborku zajebao
Status je van konkurencije, pogotovo njegove teme o Kantu i filozofiji, za koje su me pojedinci optuživali da sam ih ja pisao, a on postavljao pod svojim nickom.
To su, naravno, bile gnusne laži i klevete, jer sam ja svojim očima video kako Status čita Kanta u autobusu kragujevačkih registarskih tablica, dok sam ga jednom prilikom čekao na autobuskoj stanici u NS, da pristigne na jednu žurku.![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!