Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by Zen Chakra

Naravno da smes da das svoje misljenje na bilo koju temu i potpuno si slobodan, medjutim sve to radis na svoju odgovornost, jer posledice mogu biti brutalne.
:lol:
bome, nekima su se lomile i ruke i noge zbog postova, a bilo je i izbijenih zubi. kastraciju da ne spominjem...
postoji i neprovjerena prica da je jedna lezba izgubila slezenu zbog svojih odgovora na forumu. dosla druga lezba i jednostavno joj iscupala organ, ali to samo ako zalutas u estrogen fix podforum.
prijetnje hladnim oruzjem i pucnjave petkom necu ni da spominjem, to je vec tradicija.
Korisnikov avatar
By taurus
Originally posted by Popeye
Originally posted by Zen Chakra

Naravno da smes da das svoje misljenje na bilo koju temu i potpuno si slobodan, medjutim sve to radis na svoju odgovornost, jer posledice mogu biti brutalne.
:lol:
bome, nekima su se lomile i ruke i noge zbog postova, a bilo je i izbijenih zubi. kastraciju da ne spominjem...
postoji i neprovjerena prica da je jedna lezba izgubila slezenu zbog svojih odgovora na forumu. dosla druga lezba i jednostavno joj iscupala organ, ali to samo ako zalutas u estrogen fix podforum.
prijetnje hladnim oruzjem i pucnjave petkom necu ni da spominjem, to je vec tradicija.
kako mali Perica zamislja NY,mislim Beograd.
Korisnikov avatar
By Srklet
:roll:
post koji je opravdao postojanje ovog topica je maknut... :fancyklap:
Korisnikov avatar
By taurus

:roll:
post koji je opravdao postojanje ovog topica je maknut... :fancyklap:
josh tebe da maknu i uplacujem 1000e na rachun gay-serbia ,sa naznakom- za administratore foruma.
Korisnikov avatar
By Srklet
hej, covjece, prestani sa stalkingom.
blesavi modovi mi bezze splitaju postove zbog tebe, samo jer ih ti citiras... :drama:
By Farinelly
Pozdravljam sve, drago mi je sto sam postao clan ovog foruma, ali nisam stekao utisak sigurnosti i slobode koju sam mislio da ima ovaj forum.
Nadam se da ovde ipak postoje pravi istomisljenici i ljudi koji veruju u slobodno sutra?
Korisnikov avatar
By Srklet
@stripi: pa zaradio je sigurno nisam, ali to ne znaci da je necu dobiti, jel.
mozda ti se opet omakne pa spicis dvije opomene odjednom? :lol:
no, lijepo si se potrudio oko splitanja topica, kopiranja i zakljucavanja, vidi se da se isplatilo. :party:
Korisnikov avatar
By taurus

hej, covjece, prestani sa stalkingom.
blesavi modovi mi bezze splitaju postove zbog tebe, samo jer ih ti citiras... :drama:
Mrtva si kokosko!:ubise:
Korisnikov avatar
By Srklet
a gdje je jos jedan post od svejedno? :kopa: ovo je falsifikat! :protest:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!