Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Nemam problema s vlaženjem, od malena sam puštao umilno mirisnu tečnost koja potseća na miris frezije i badema. Što je samo jedan od razloga zašto str8 mladići preferiraju da njuškaju mene a ne ribe, čak mi i sve ribe zavide na mirisu, i kunu sudbinu što one mogu samo da zamirišu na crknutu ribu.
Tečnost obliva i privlači kurac prema tri reda zuba koji su unakrsno poređani. Tečnost je plave boje sa srebrnim zvezdicama koje svetle u mraku. Kada osete kretanje zvezdice proizvode zvuke nalik malim mačićima koji predu. Svaka zvezdica je ispunjena LSD-om koji se ispušta u zavisnosti od ritma i veličine.

Ali kontam da je kod velikog broja mladića tako, i da to nema veze s činjenicom da sam kao dete preživeo otmicu od strane vanzemaljaca koji su vršili testove na meni.

Moram da dodam da zubi u nijednom slučaju nisu smoždili i presekli kurac na dva dela, već oni su tu da se postaraju da nema bežanja dok se posao ne završi...ali automatski otpuštaju ugriz posle 10sati. Kurac izgleda kao nov, dok obično mladić pati od dehidracije, gubitka proteina i elektrolita. Zbog čega sam se izveštio u davanju adrenalina direktno u srce i analne infuzije fiziološkog rastvora.
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Sanja Steppenwolfin

:spliff:

evo ideje zbog spliff-ovog avatara, da vas priupitam :smeh:

jel imate problem da se "skoncentrisete" nakon :spliff: ?

ja sam tu imala problema par puta :lol:
Bez problema, to me jos vise stimulise :joint:
Kada smo vec kod sexa.. popers je odlicna stvar :adictedpopers:
By Speculum Columbae
Ahahahahahahahahahahah...totalno sam zaboravio na tu temu, a bila je mnogo popularna kada sam tek došao. Objasnila je"
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
.... ma na sve strane curi...

nego, uzela sam one durex lubrikante... prvo jedan, pa posle i ostale,
onaj zeleni i crveni...

... po prilicno interesantno iskustvo :) sto se tice osecaja unutar sebe :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!