Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By emo_haos_
Originally posted by Black Lady
kako? - kada si nachisto unisten i slomljen, preostane ti nista drugo nego da move on
i know what i'm talking about...
Soooo patetic...
On:Nema recepta za to... mozes da prolazis kroz razne faze, ili da radis na tome, da ogadis osobu.. doduse meni nije trebalo da ogadim nekog, jel kada sam ga realno sagledala, shvatila sam da je ogavan.. par puta mi se to desilo..
soooooo licemernooooooo

:puke:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by emo_haos_
kako? - kada si nachisto unisten i slomljen, preostane ti nista drugo nego da move on
Soooo patetic...
On:Nema recepta za to... mozes da prolazis kroz razne faze, ili da radis na tome, da ogadis osobu.. doduse meni nije trebalo da ogadim nekog, jel kada sam ga realno sagledala, shvatila sam da je ogavan.. par puta mi se to desilo..
soooooo licemernooooooo

OFF:pucaodsmeha:mislis :pljuje: steta sto ne mogu da nadjem smile onaj koji povraca, to bi bilo idealno da opise kada te vidim, sta mi dodje... soooo istinito, o licemerju mi ti sigurno ne mozes pricati.. well uverila sam se u to.
Nemam nameru da nastavim ovo neslaganje oko misljenja, nisam mogla da odolim, a da ne citiram ovaj post, zbog svoje sadrzine... kao sto rekoh patetic, sve se vraca, sve se placa !
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Soooo patetic...
soooooo licemernooooooo

OFF:pucaodsmeha:mislis :pljuje: steta sto ne mogu da nadjem smile onaj koji povraca, to bi bilo idealno da opise kada te vidim, sta mi dodje... soooo istinito, o licemerju mi ti sigurno ne mozes pricati.. well uverila sam se u to.
Nemam nameru da nastavim ovo neslaganje oko misljenja, nisam mogla da odolim, a da ne citiram ovaj post, zbog svoje sadrzine... kao sto rekoh patetic, sve se vraca, sve se placa !
:seronjo:
Korisnikov avatar
By Blady
Da, pa i lici na tebe :posrani: ... mnogo si jaka virtualno....
Korisnikov avatar
By emo_haos_
mnogo dugo kuliram tvoje ispade, ranije bolesnicke poruke, sada postove

nastavi sa svojim zivotom i tacka
Korisnikov avatar
By Blady
mnogo dugo kuliram tvoje ispade, ranije bolesnicke poruke, sada postove

nastavi sa svojim zivotom i tacka
Ja kuliram tvoje postojanje, ali nekako kao da se stalno nameces... i priznajem dobra si u tome... zalepis se kao pijavica i sisas krv "nenamerno".. Imam prava da citiram i odgovaram na postove, to mi ti neces braniti, i nemoj se gurati tamo gde ti nije mesto...
Hm... ja nisam bolesna da saljem bolesnicke poruke, za razliku od tebe, bolesnice, lazovu... i da ne nastavljam, tvoji postovi me ni malo ne pogadjaju, sazaljevam te... Ja sam svojim zivotom nastavila...a ti??
I don`t think so... ti ni nemas zivot, a volela bih da imas tudj...
Korisnikov avatar
By Blady
Auuuuuuuu... tek sada vidim hm.... neke poruke...
S toga, ne znam ko je zaduzen za ovu temu, ali ja bih volela da se pobrisu neke poruke... koje sam sada videla ovde....
I koji kurac ljudi iskopavaju teme stare sto godina...?
Korisnikov avatar
By tamanoir
Pfffft, ja rekoh dosla si da kazes kako me obozavas..
Korisnikov avatar
By sofia

I koji kurac ljudi iskopavaju teme stare sto godina...?
Ne smeju da napisu novu, ako se nadju u slicnoj problematici, znaju da ces odmah da ih pojuris :njanja:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by tamanoir

Pfffft, ja rekoh dosla si da kazes kako me obozavas..
Maco, volim ja tebe.. videla sam post i kada sam krenula da ga citiram, zabagovala sam se... :lol: ali da, obozavam te svakako :D
Slazem se, ali ne mozes da kazes da je svaki put uspesno, i btw vreme igra ogromnu ulogu u tome... :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!