Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
:lol:

To sve kobajagi. Nije ona stvarno to bacila.

Inače, a propo....saznah pre neki dan da su ljudi posle filma "Fargo" krenuli da preoravaju one zemljane površine duž puteva države Minnesota ne bi li pronašli pare koje je lik koji tumači Steve Buscemi zakopao.

:D
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by Mars

:lol:

To sve kobajagi. Nije ona stvarno to bacila.

Inače, a propo....saznah pre neki dan da su ljudi posle filma "Fargo" krenuli da preoravaju one zemljane površine duž puteva države Minnesota ne bi li pronašli pare koje je lik koji tumači Steve Buscemi zakopao.

:D
Aman znam da je to kobajagi. Ali ipak, da baci dijamant.
Korisnikov avatar
By Mars
Ama kažem ti da nije, evo ga dijamant na Selini :D

''

Inače mi je na toj dodeli bio najbolji Jack Nicholson kada izlazi da primi svog Oskara, KOMPLETNO IZMRCVAREN Titanikom...i kaže kako cele večeri ima osećaj da će da potonu!

:smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d

Ama kažem ti da nije, evo ga dijamant na Selini :D

''

Inače mi je na toj dodeli bio najbolji Jack Nicholson kada izlazi da primi svog Oskara, KOMPLETNO IZMRCVAREN Titanikom...i kaže kako cele večeri ima osećaj da će da potonu!

:smeh: :smeh:
Ti bas nemas maste. :)

Sta je ovo obukla, bog te mazo. :shocked:
Korisnikov avatar
By Mars
Čarapa 'aljina se to zove (minus ono lepršavo dole).

:B
Korisnikov avatar
By Sunce
Meni se bas dopada. Podseca na monahinja-stil. :opatica:

Svedena sirena. :)
Korisnikov avatar
By Mars
Posebno onaj dijamant doprinosi monahinja-stilu :D

'De si bre, Sunce...
Korisnikov avatar
By Sunce

Posebno onaj dijamant doprinosi monahinja-stilu :D

'De si bre, Sunce...
To je moderna brojanica-dijamant. Tones, i brojis koliko si ziveo.
Korisnikov avatar
By Mars
Meni se ima neka od onih brojanica, ali ne što se nose kao narukvice nego koje vrtiš...i ideš perlu po perlu s jednog kraja na drugi, držiš između palca i kažiprsta i moliš se...

...a ta tvoja ideja sa nekim dragim kamenčićima uopšte nije loša.
Korisnikov avatar
By Mars
Vidiš, ovako, samo od dragog kamenja.

....

Uh, što bi bilo dobro.

Pogledaj indikacije i polje delovanja za ovu:

SELF CONTROL OVER ADDICTION PRAYER BEADS~DRINKING, DRUGS, SMOKING AND OVEREATING

THIS LITTLE PRAYER ONLY TAKES LESS THAN 3 MINUTES TO PRAY AND IS VERY EFFECTIVE IN TIMES OF TEMPTATION WHEN YOU ARE LOSING YOUR SELF CONTROL.

THIS TEMPTATION, SELF CONTROL, PRAYER BEADS, HAS A BROWN WOOD CRUCIFIX, MIRACULOUS MEDAL, A MEDAL OF ST. MICHAEL , ST. BENEDICT AND MATT TALBOT. THE BEADS ARE BROWN WOOD.

YOU SAY THIS LITTLE PRAYER IN TIMES OF STRESS AND TEMPTATION.
Korisnikov avatar
By Sunce
Hm, a mozda su vaginalni dijamanti. Lepo je i kad tonu, i kad izviru. Mislim, nisam probao, nego: kazu. :)

A onda dodje i stavi oko vrata i peva zalopojku neznajuci sta ce sa okovratnim donosiocem radosti.
Korisnikov avatar
By Mars
Ne znam, ja bih od belih i žutih, naizmenično. Mali, do četvrt karata oni sitni, i dva ona malo veća, između karat i dva.
Korisnikov avatar
By Sunce
He, he, mozda u Srbiji sada budu u trendu upravo brojanice. U Rusiji babuske, a kod nas svako zrno sa posebnim likom. Npr. Pavle, Boris, Madona, Ceca, Ljiljana Smajlovic...gde ces vece radosti. Pa onda se zagledas, pa pricas sa njima, pa im se molis, pa te oni savetuju. :lol:

Nije mi jasno zasto Rusi ne patentiraju babuska-dildo. Dildo, pa u njemu manji dildo, pa u njemu jos manji. :)
Korisnikov avatar
By Mars
Verovatno zato što bi svi ti manji samo vatali prašinu...
Korisnikov avatar
By Sunce
Hm, ali babuske ne smeju da se vade. One stoje jedna u drugoj. Imam jednu slatku.
Korisnikov avatar
By Mars
Kako ne smeju da se vade? Zašto ne smeju da se vade?
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by Sunce

He, he, mozda u Srbiji sada budu u trendu upravo brojanice. U Rusiji babuske, a kod nas svako zrno sa posebnim likom. Npr. Pavle, Boris, Madona, Ceca, Ljiljana Smajlovic...gde ces vece radosti. Pa onda se zagledas, pa pricas sa njima, pa im se molis, pa te oni savetuju. :lol:
Vaistinu :lol:
Korisnikov avatar
By Sunce

Kako ne smeju da se vade? Zašto ne smeju da se vade?
Kazu da babuske ne treba drzati odvojeno. Tako sam se ja "tripovao". Bila mi fora da ih postavim odvojeno, desilo mi se nesto ruzno, i onda su mi razdvojene babuske bile krive za sve. Odmah sam ih spakovao.

Smem li da kazem da mi i one lice na monahinje? :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
To je još u rangu manje čudnog šta ti sve ovih dana liči na monahinje...
Korisnikov avatar
By Sunce
:lol: Sta da radim, oslepljen sam. Secam se da sam u gimnaziji dobio jedini peticu na pismenom zadatku upravo kada sam opisivao manastir Ravanicu i monahinje, tacnije neki osecaj. A iz celog Istanbula, po povratku, najvise mi je ostala Bogorodica iz Aja Sofije. Crna i sama, u svetu sarenila.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!