Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By deželaš
Originally posted by Sprinter

karamela ili aleksandar šapić.
all said. stvarno, i nema drugih bitnih razlika među ljudima u gej-svetu koje mogu da ti padnu na pamet, pored te str8look - fem?

što se mi uopšte bavimo ovde osobom koja kritikuje aktivizam iz perspektive Gay Romeo statusa? :closet:
Korisnikov avatar
By Egmont
Originally posted by Popeye
Originally posted by Egmont

dobro to stoji, ali takav stav valjda ne vazi u NGO i u tom smislu pomenuh taj neki redosled.
Očigledno ne znaš koliko neoutovanih pedera visi po kabinetima Vlade od premijerove do svih ministara, nevladinim organizacijama, donatorskim kućama, marketinškim agencijama, političkim partijama, koji bi ispunili sve tvoje kriterijume za bajne PR agente i glasnogovornike gej pokreta, a koje baš boli kurčić da mrdnu malim prstom kako bi se poboljšao položaj LGBT osoba i zajednice u Srbiji. Tako da, kako da ti kažem, moraćeš da trpiš nas debele ili feminizirane ili anarhokvir štagod još par godina. Dok mi ne stvorimo dovoljno prostora da vi, koji ste "prihvatljivog" izgleda za Srbiju, izvučete muda iz fioka i krenete da radite nešto za sve, a ne samo da kenjate po forumima sakriveni iza svojih nikova. Možda i par decenija, ako se vi budete pitali.
sve receno.
Nadam se da je ovo samo izuzetak koji potvrđuje pravilo da se ti ne slažeš sa kapitalistima.
Korisnikov avatar
By Srklet
napisao si post s kojim se slazem. nije mi jasno u cemu je problem.

raspravlja se o gay aktivizmu, a ne o kapitalizmu. a ja sam gay aktivist, a ne antikapitalisticki aktivist ili queer aktivist ili koju kurac vec. djelujemo u (divljem) kapitalizmu i prema njemu se moramo postaviti, a i iskoristiti ga kad je moguce. da sutra coca-cola zeli sponzorirati zagreb pride, sumnjam da bi odbili. :D
ima dovoljno onih koji se bave antikapitalistickom revolucijom, ja nisam jedan od njih, koliko god mi kapitalizam bio odvratan. jebiga, nema covjek vremena za sve. :shmi:

(iako, opisano ponasanje tih uspjesnih i uspjesno ormariranih PR-ovaca jednim je dijelom i rezultat tipicno kapitalistickog worldviewa. njima je dobro, boli ih kurac za ostale pedere, solidarnost nula. :shrug: )
Korisnikov avatar
By blabla54380

Od tebe sam očekivao da ćeš na ovo reći: "Ako ti imaš kurčić to ne znači da drugi nemaju kurac." :D

Naravno da su generatori homofobije i da ubacuju klipove kad rušimo njihov odbrambeni mehanizam, sjebavamo im sistem. Navikli ljudi da žive u neslobodi, strahu, da se u skladu sa tim ponašaju, te svaki dašak slobode, ma kako on bio slab, doživljavaju kao napad na njihov život. Godinama, decenijama se prilagođavaš uslovima i onda tu dođe tamo neki gej aktivista i menja te uslove. Ne može to tako.
ne mozes mene ovom psihoanalizom da etiketiras a da ne ispadnes da si zapravo frustriran, s obzirom na to na cemu se ista bazira ili jednostavno fabule radi gadjas sprintera necim, bilo cime.
Korisnikov avatar
By Egmont

Od tebe sam očekivao da ćeš na ovo reći: "Ako ti imaš kurčić to ne znači da drugi nemaju kurac." :D

Naravno da su generatori homofobije i da ubacuju klipove kad rušimo njihov odbrambeni mehanizam, sjebavamo im sistem. Navikli ljudi da žive u neslobodi, strahu, da se u skladu sa tim ponašaju, te svaki dašak slobode, ma kako on bio slab, doživljavaju kao napad na njihov život. Godinama, decenijama se prilagođavaš uslovima i onda tu dođe tamo neki gej aktivista i menja te uslove. Ne može to tako.
ne mozes mene ovom psihoanalizom da etiketiras a da ne ispadnes da si zapravo frustriran, s obzirom na to na cemu se ista bazira ili jednostavno fabule radi gadjas sprintera necim, bilo cime.
Otkud sad ti?! Zašto si se osetio prozvanim? Citirao sam Abortiranog Teroristu, on mi je već jednom sekao kurac na svom blogu i ovde pisao da mi je isti mali.
Korisnikov avatar
By blabla54380
dobro misunderstood, ali verujem da i mene stavljas u takvu grupu ljudi. sto je notorna laz. razumes. :D
Korisnikov avatar
By Egmont

dobro misunderstood, ali verujem da i mene stavljas u takvu grupu ljudi. sto je notorna laz. razumes. :D
Ne, tebe stavljam u grupu onih koji trljaju lan da im prođe dan :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!