Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Slika

“Selma me je pitala da joj budem pratilac na tom venčanju i ja sam pristao. Ja tako nešto ne podržavam, ali iz poštovanja prema Selmi išao sam da joj pravim društvo. Ne želim da se pominjem u bilo kom kontekstu tog tipa. Za mene su to gluposti. Te gej varijante meni ne prijaju. Bilo kakav vid javnog eksponiranja meni je užasan. Neka bilo ko radi šta hoće, ali ne transparentno, jer ja to ne volim. Mi smo se samo zezali kad smo se fotografisali u kolima”, poručio je fotograf na kraju.
Korisnikov avatar
By Madonna
Srce mi je ugnjecio ovim recenicama!
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Dva muškarca se venčala - E K S P O N I R A NJ E !!!

Meanwhile, danonoćne seoske svadbe pod šatrom, po 545 zvanica, ozvučenje remeti javni mir i rad satelita.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
A Dejan Milićević je jedo govno gnjecavo, i peder naravno. P.S. Sere o eksponiranju, snimio duet sa JK. Edit2: inače me boli kurac za estradne likove poput njega, al kad već naiđoh na temu da prorantujem.
Korisnikov avatar
By Blady
pa da, zato moze da hara u novom sadu po gay zurkama i hvata mlade gejeve za dupe i kurac.
Interesantno, pre bih rekla SKANDALOZNO.

Kolika jadara mozes da budes i izjavio ovako nesto.
Korisnikov avatar
By Macan86
ja se samo pitam dal se on namerno trudi da zvuči kao retard ili mu je to neki prirodni talenat?
Korisnikov avatar
By Anhedonie
cek cek cek on i dalje pokusava da tvrdi da nije gej? :pucaodsmeha:

ova azdejkoviceva montaza <3
Korisnikov avatar
By gossip
pa ovo je stvarno... :lol:

who's next? bosko jakovljevic? :lol:
DA SHIT GOT REAL! :krezavi:

predrag azdejković je ostao vjeran sebi i sa totalnim srozavanjem srbijanskog LGBT aktivizma je njegov nivo postao - najviši! peđa je bez konkurencije najbolji srbijanski LGBT aktivist. (bez konkurencije :giggle: )
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2714880#p2714880]Srklet napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2714874#p2714874]Blady napisao:[/url]pa da, zato moze da hara u novom sadu po gay zurkama i hvata mlade gejeve za dupe i kurac.
Interesantno, pre bih rekla SKANDALOZNO.

sljedeći put slikati i objaviti fotke na netu. :sudija:
U nacelu nisam za nasilno autovanje, ali kad neko ovoliko sere krajnje homofobne govnarije, onda ga pozelim.

Stvarno ne znam de mu je obraz.
nasilno autanje = istina ^^

vjerojatno nitko ne bi rekao 'načelno nisam za istinu, ali u ovom slučaju je ok'. izgledalo bi jako loše. ali kad kažeš da je u pitanju 'nasilno autanje', onda je u pitanju skroz druga stvar iako je ista stvar.

zanimljivo je kolika je moć paradigme ormara.

da bude jasno, i ja lažem ili prešućujem u ime tuđeg ormara. da ne bih nekoga "nasilno" autao. ali neću još i lagati sebe da ne lažem.

jer patološka ormaruša svojom patologijom inficira sve oko sebe - ne može izdržati bez kurca i bez lgbt kontakta, pa se uputi među lgbt ljude i onda podrazumijeva da svi oni moraju lagati u ime autohomofobne ormaruše kako je ne bi eto prislino autali. sick sick sick. ormaruša ucjenjuje sve ljude svojim ormarom i mi pristajemo na tu ucjenu.
nema solidarnosti s domaćim izdajnicima. :sudija:

btw, ovo je definicija solidarnosti: unity or agreement of feeling or action, especially among individuals with a common interest; mutual support within a group.

kakvu to solidarnost autohomofobna ormaruša pokazuje prema bilo kome? :nerd: najglasniji su samo kad treba pljuvati prajd i kad treba reći za premlaćenog pedera 'izazivao je, piše mu na čelu da je gej'.
Korisnikov avatar
By Macan86
idealista,razumem te,ali gle...Takve izjave od bilo koga da su,zvuče licemerno,i za to ne postoji opravdanje...ja ne znam kakvo opravdanje može da postoji za čoveka koji tvrdi da je eksponiranje najobičnije venčanje i da mu je to gadno samo zato što su u pinjau ljudi istog pola...to je onaj klasičan dupli standard od kog se skoro svima okreće želudac...a tek kad tako nešto izjavi lik za kog se manje više zna da je gay to nije samo da vređa,nego i zvuči kao da opravdava homofobiju...
Predrag Azdejković za SVET: Dejan Milićević osudjuje gej venčanje, a posećuje gej žurke!

Dejan Milićević, modni fotograf i reditelj, izazvao je bes među gej populacijom izjavom u današnjem Kuriru. On je, naime, komentarišući to što je prisustvovao gej venčanju u Beču na kom je Selma Bajrami bila kuma, rekao sledeće: “Selma me je pitala da joj budem pratilac na tom venčanju i ja sam pristao. Ja tako nešto ne podržavam, ali iz poštovanja prema Selmi išao sam da joj pravim društvo. Ne želim da se pominjem u bilo kom kontekstu tog tipa. Za mene su to gluposti. Te gej varijante meni ne prijaju. Bilo kakav vid javnog eksponiranja meni je užasan. Neka bilo ko radi šta hoće, ali ne transparentno, jer ja to ne volim. Mi smo se samo zezali kad smo se fotografisali u kolima.”

Gej aktivista Predrag Azdejković ne smatra da je ovakva izjava poznatog fotografa primerena i za SVET kaže da se Milićević poneo arogantno i skandalozno: ‘Izjava, nemojte to da radite, jer ja to ne volim je pre svega arogantna. To u prevodu znači da na ovom svetu ne treba ništa da se dešava što se Dejanu Milićeviću ne sviđa?! Ono što je skandaloznije jeste da takva izjava dolazi od nekog ko je bio čest gost gej klubova, ko je, kako ste vi već pisali, imao profil na gej sajtovima za upoznavanje… Neka svoje frustracije i nezadovoljstvo leči na drugi način, a ne homofobijom i pljuvanjem po gej populaciji… A ovom prilikom pozivam vlasnike svih gej klubova u Srbiji i organizatore gej žurki da ga izbace kad im se sledeći put pojavi na ulazu.’

Azdejković je na svom Fejsbuk profilu Dejanovu izjavu za Kurir prokomentarisao rečima : ‘Nisu homofobi krivi, mi smo gov*a.’

http://www.svet.rs/nas-svet/dzet-set/pr ... -gej-zurke" target="_blank
By Idealista
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2714924#p2714924]Macan86 napisao:[/url]idealista,razumem te,ali gle...Takve izjave od bilo koga da su,zvuče licemerno,i za to ne postoji opravdanje...ja ne znam kakvo opravdanje može da postoji za čoveka koji tvrdi da je eksponiranje najobičnije venčanje i da mu je to gadno samo zato što su u pinjau ljudi istog pola...ko je onaj klasičan dupli standard od kog se skoro svima okreće želudac...a tek kad tako nešto izjavi lik za kog se manje više zna da je gay to nije samo da vređa,nego i zvuči kao da opravdava homofobiju...
Razumijem sve to ali mi ga ipak žao koliko je patetičan i šta ja znam, jače je od mene jednostavno.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!