Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Slika
Slika
Novi klub u gradu DOT CLUB REVOLUTION
Francuska broj 6

OPENING PARTY

Subota 16. maj

Radno vreme od 00 do 07h

Info i rezervacije na +381 66 222 662 (potvrditi dolazak sms-om)
Prijave za dolazak na OPENING PARTY (subota 16.05.2015.) možete poslati putem SMS-a u formi (ime i prezime ili nadimak i broj osoba koje dolaze). Ukoliko je potrebno rezervisati sto to treba posebno napomenuti.
Za sve ostale informacije možete pisati ili pozvati istaknuti broj

Više informacija na:
http://www.facebook.com/DotClubRevolution" target="_blank
Za najvernije članove kluba "DOT" kao znak zahvalnosti obezbedili smo VIP kartice sa posebnim benefitima.
Slika
Klub:
Slika
Slika
Slika
Korisnikov avatar
By Madonna
A dve tri slike isti deo kluba samo tri razlicite boje osvetljenja
Korisnikov avatar
By RetributioN
jerli li možda od garsonjere? ^^

mene baš zanima šta se tu pušta osim ljudi? :)
Korisnikov avatar
By bothways
Meni nije jasno šta znači najverniji, kada klub nije još ni počeo da radi. Kako se utvrđuje inicijalna vernost?
Korisnikov avatar
By nsc
Nije li se to nekad davno (2 decenije +/- 1 god) zvalo "Soul food"? Bio dobar provod, četvrtkom gay veče, devojke imale besplatan ulaz, jedino moja prijateljica Goca platila jer je prekratko ošišana u dukserici ličila na dečka a bio je blam da pokaze sisiće. Zato su MTF u maminim haljinama suženim zihericama ladno prolazile LOL
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
Gospođe koje su van scene i ne idu po gej klubovi su najveće kritičarke gej klubova, od enterijera pa do muzike!
Korisnikov avatar
By Anhedonie
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2707602#p2707602]nsc napisao:[/url]Nije li se to nekad davno (2 decenije +/- 1) zvalo "Soul food"? Bio dobar provod, cetvrtkom gay vece, devojke imale besplatan ulaz, jedino moja prijateljica Goca platila jer je prekratko osisana u dukserici licila na decka a bio je blam da pokaze sisice. Zato su MTF u maminim haljinama suzenim zihericama ladno prolazile LOL
:hypno:
Korisnikov avatar
By nsc
Prošao danas, jeste bivsi "Soul food", nije "Sobarica", ona je bila 2 kuće dalje. I nije to tako mali prostor (sem ako nešto pregradili).
Na ulazu tabla "Zabranjeno za mladje od 21 god"? Sta će se to tamo dogadjati da zasluzuje to ograničenje? Kockarnice i Sex-party klubovi traze min 18 (godina, ne cm) LOL
By Sixto
Pa na neki teferič kontam...
Korisnikov avatar
By Tungi
Al će dive da paradiraju.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2707771#p2707771]alexandermagic napisao:[/url]A gdje biste Vi, Zvonce ? Na prela i posela ? Kad vec spominjete radnicku klasu, to Vam je onda jedina solucija iz Vase vizure, sta ne ? A ?
Sa obzirom da vas to zanima i pokazujete kao da mene vec poznajete..otkricu vam da bih isao u selo u vikendicu jer vec duze vreme zelim pobeci od ove nervoze koja se uvukla medju ljude,od ove gradske buke..nazalost zbog mnogo posla ne vidim tu soluciju bega u blizoj buducnosti
Radnicka klasa i vikendica.

Zamjecujete li izvjestan nesklad u tom spoju. Nema govora da cu Vas nazvat licemjerom, ma ni slucajno. Ma nema sanse.

Btw, izlazak podrazumijeva izlazak i odlazak na odredjenu lokaciju i komunikaciju sa ljudima, ne hiberniranje u samoci.
Da li vi mislite,cenite da mene uopste zanima ili briga kako vi mene nazivate? To kako vi vidite izlazak to uopste nema veze sa mojim vidjenjem izlaska,svako ima drugacije misljenje o nekoj odredjenoj temi i to je ok ;)
Super mi je ovo,sam mi se javi jer se oseca prozvanim... onda pokusa da nekakvim argumentima pokaze da on ima veci ego od mene ili vec sta god,i kada mu odgovorim on nemajuci nikakav kontra argument...nazove mene smor...dosta nalecem na takve ljude ;) sto na forumu sto u privatnom zivotu
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2707928#p2707928]alexandermagic napisao:[/url]Vi ne mozete znat sto osobno podrazumijevam pod izlaskom, dao sam Vam uopcene odrednice.

@ Sixto, mozemo zakljuciti da ga ne zanima tefericHenje. :ozbiljan:
Pa naizgled ga ne interesira, ali nije svestan da teferichenje vise ide s vikendicom i svezim vazduhom nego s gradskom vrevom, jelte...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!