Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Slika

Sadržaj:
Afera “srndać”: Homofobijom do političke diskvalifikacije
Intervju: Bogomir Doringer
Autovanja u 2014.
Suđenje na osnovu izgleda
Transfobija ubija
Gej špijuni
Gej konformizam
Masturbacija: Kako smo se snalazili pre interneta
Intervju: Benedict Cumberbatch
Urbanlook.info
Lifestyle
Intervju: Alan Cumming
Umetnost: Znameniti spomenik Beograda
The Imitation Game
Madona, ti li si?
Pride
Fest 2015.
Please like me
Gotham
Stiven Fraj: Lažljivac
Intervju: Sandra Nasić
LGBT Twitter

Online izdanje:

http://www.optimist.rs/optimist-22-februar-2015/" target="_blank
Korisnikov avatar
By Mars
WOW, kako ste naterali madonu da vam se slika za cover?!
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
Rekli smo joj da ako ne pristane da ćemo staviti Lejdi Gagu na naslovnicu... Pristala odma'
By Sixto
A jeste vi platili autorska prava na fotografiju ili je bilo Click > Save as... :lol:
A jeis li ti pitao izvodjace da li smes da stavis link njihove pesme sa jutjuba na temu o muzici i koji muziku slusate?
Koliko ste vi maliciozni da idete u ekstreme..pa se uvatili naslovne strane i kao madona mora da se pita za sliku u zemlji srbiji i jos da joj se plati...dokon pop i jarice krsti
Korisnikov avatar
By Mars
Nije stvar u autorskim pravima, nego u nepodnošljivoj lakoći posezazanja za najjednostavnijim rešenjima (i to u trenutku kada je i poslednji gay večito inspirisan dotičnom odavno prestao sam sebe kući da umotava u kablove i gajtane i kači slike po društvenim mrežama).
Korisnikov avatar
By antibiotic
meni reklame :D
tu je naravno i vecita inspiracija - vjeran merlinka
mogu da razumem opsednutnost njegovim likom i hm, delom, ali ne potpuno
Korisnikov avatar
By Zvonki
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2689760#p2689760]Mars napisao:[/url]Nije stvar u autorskim pravima, nego u nepodnošljivoj lakoći posezazanja za najjednostavnijim rešenjima (i to u trenutku kada je i poslednji gay večito inspirisan dotičnom odavno prestao sam sebe kući da umotava u kablove i gajtane i kači slike po društvenim mrežama).
Iskerno ovde se salzem sa tobom ali ne znam ni ja kako bih uradio naslovnu stranu gay magazina ja ni ne pratim te gay trendove i ne znam da li ja madonna i dalje gay ikona (nikada nisam shvatio zasto ONA mora da bude nekome ikona po kom reperu je ona ikona i da li je meni kao prosecnom smrtniku potrebna ona kao ikona ili bilo koja poznatra osoba?)

Abortirani da li mozesda mi kazes koliko ljudi ovde (mislim u srbiji) cita casopis?
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
Štampani tiraž je 2000.
Preko novinarnice, issuu, direktnog pdf downloada pređe 10 hiljada, ali to nije samo Srbija.
Korisnikov avatar
By Blady
Dopada mi se kako izgleda !
No, nesto mi logo optimista, hm... ne pase mi.
Lajkovacu stranicu
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!