Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Waldorf
...ili idu na "zasluženi odmor na neodređeno". Whatevah. :nesiguran:

Razlog mogu samo da nagađam, ali ako je to na šta sumnjm (gubitak klijentele), ne mogu reći da sam preterano iznenađena. Poslednjih par puta kad sam išla, nije baš bilo prazno, ali daleeeko, daleeeeko je to bilo od onog ranije. Mislim, situacija u BGDu nije kao pre 3 godine, barem što se opcija za izlazak tiče i apsolutno me ne čudi da su ljudi počeli da se okreću alternativama. Možda grešim, ali ne može se pored sve veće konkurencije tražiti od ljudi da plaćaju cene pića i ulaska/garderobe kakve su bile u Apartmanu, a s druge strane ne pružati ništa da se ugođaj mušterija popravi - pritom mislim na najosnovnije stvari kakve su reze na vratima i svetlo ispred wc-a, gajtani na vodokotlićima, te ventilacija celog kluba.

Ali da ne tupim i ja više, jer sve su ovo moja nagađanja. Da će mi biti žao - hoće, jer i pored svih mana, ja to mesto apsolutno i neobjašnjivo volim i sumnjam da će se to promeniti...

Bilo kako bilo, još 4 žurke ovog meseca (ni jedna po mom ukusu) i onda ćao, zdravo. Dok se ne vrate s odmora. :obesen:

Imate li vi neko mišljenje o tome ili ste, kao većina ljudi koje poznajem, odavno raskrstili svoje drugovanje s ovim mestom?
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ja ne pamtim kad sam zadnji put tamo izasla, a najveci problem (meni licno) jesu te zurke, tj. Madona, Riri, Britni, BijonseJ, u krug, u krug, u krug, u krug!

ok, cinjenica jeste da ogroman broj ljudi to slusa, slusam ih i ja, ali nije mi jasno kako u toliko godina ne mogu da naprave drugaciji koncept. Aman, milion vrsta muzike, a tamo sve isto pa isto.
Volela sam stvarno tamo da izlazim i bas imam lepe uspomene, ali zaista bih na prvom mestu menjala muziku, a onda naravno sve sto je waldorf navela oko samog prostora.
Korisnikov avatar
By blenta
ili makar normalna ventilacija i ciscenje kluba
recimo taj koncept bi silno poboljsao stvar
Korisnikov avatar
By Blady
Kad se malo ulozi, sve se moze srediti..

Ne znam sta da kazem.
Volela sam tamo ranije da odlazim, no nisam bila dugo.
Korisnikov avatar
By Waldorf
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2547153#p2547153]Srklet napisao:[/url]šta će sad biti sa stanwikom? :drama:
Davno njega tamo nema. Beše na par onih žurki Heaven kluba u pokušaju i mislim da će biti i na njihovoj Heaven žurci u pokušaju. Ali u Ap ga nema pa bar 2 godine.

Ali upravo se setih da ne znam gde ću sad da slušam Aleca van Staana u takvom nekom okruženju. Mislim, poseban je ugođaj (i ljubav) kad ti na gej žurci puste "Let the Bodies Hit the Floor". :rock:
Korisnikov avatar
By blenta
i closing party je rijana party :D
Korisnikov avatar
By zozefin st
meni se svidja prostor, po izgledu taj klub je bio taman po mom ukusu...
nisam bila dugo...
mnogo mi je bilo lepo tamo kada je sevdah baby nastupala...
ali u wc-u je uvek bila poplava ili nije bilo svwetla itd...
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Žao mi je što se zatvara, mada sam davno odustao od Apartmana... Pre svega zbog nepostojanja ventilacije, ostalo mi i nije toliko smetalno...
Korisnikov avatar
By Neutron
I meni je zao, lepo je bilo. Ako nista drugo zavrsice sa dobrim zurkama. Nadam se da je privremeno. Naravno da ima jos mesta u gradu, ali nekako su mi Apartman i My Way najdrazi. Bilo je gomila tih sitnica sto nerviraju, ali sve im je oposteno. :drama:
Korisnikov avatar
By Delete
Nadam se da je to zatvaranje samo privremeno.
Definitivno je Apartman jedan od onih klubova koji je utabao staze drugim klubovima da otvore svoja vrata LGBT klijenteli.
Korisnikov avatar
By IriS
pamtiću Apartman po dobrim provodima kojima sam prisustvovala i koji su isključivo zavisili od društva u kom sam bila.
da sam se oslanjala na ugodjaj koji bi mi oni pružili, mislim da bi me to toliko razbesnelo da bi im polupala ono malo normalnog inventara što imaju.

ili nek srede onaj prostor (WC da li sam negde napisala WC) ili nek nikad više ne otvaraju.
Korisnikov avatar
By ManToy
Vlasnici Apartmana bi mogli malo da se uozbilje i da uloze neke pare u taj klub. Najvise mislim na ventilaciju i klimu jebenu! Naravno u onaj wc nikada nisam usao jer sam se plasio da necu zdrav iz njega izaci. Ima dosta mana ali je generalno fina rupa. Bilo bi mi krivo da zauvek nestanu ali ako ce ovaj "odmor" znaciti renoviranje/unapredjenje kluba onda mi je drago sto idu na odmor.
Korisnikov avatar
By bothways
Apartman zauvek u srcu. :'D

Ali da, žao mi je što se zatvara, iako nisam bio tamo od oktobra (a ni nigde drugde).
Korisnikov avatar
By Tungi
Za očekivati bilo.. Profitabilno je samo tamo gde su Jeca, Ceca, Seka & co.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
...gledajmo na Apartmane i tome slicno kao na nužnu etapnu fazu u prosvetiteljskom pokretu pedera i lezbejki of the Republic of Serbia.

i krenimo dalje,... :zmija:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ako je tačno da duh mesta čine ljudi, onda je jasno što je deo življa gajio kult okupljališta zvanog '' Apartman ''. Ja ne znam nikoga, tačnije nikoga ne znam dovoljno dobro, tako da je to mesto za mene bilo samo jedno od tisuću drugih koja sam posetio, korektno, prijatno mesto da se u njemu provede veče.
Korisnikov avatar
By gossip
verujem da ce se u septembru/oktobru opet otvoriti :)

u Apartman izlazim od svoje 19te
iako jeste imao dosta mana...iz tog kluba imam samo lepe uspomene :love:
a Britney vece ne propustam! :D
By Kragi
Ne dotice me licno ali generalno gledano mislim da je lose po lgbt zajednicu.
Cini mi se da je to manje vise sudbina svih lokala tog tipa. Otvore se, rade, budu in neko vreme a onda se zatvore. :)
Korisnikov avatar
By Pauceti
Bas mi zao, voleo sam Apartman bas. Cesto smo izlazili tamo pre nekoliko godina, takodje vezem neke lepe uspomene. Nisam doduse odavno bio posto nisam vise u Bgu. Nadam se da je privremeno.
Korisnikov avatar
By Timothy
Znam kad sam dolazio na Rijana žurke da je bilo krcato, znači prepuno....ali da čuh da ima sve manje i manje mase...jbg, lepo rečeno, neku ulože koji dinar u prostor i organziaciju.
Korisnikov avatar
By V25
Mesto gde se većina mojim ljubavnih drama, histerija i nervnih slomova odigrala. Moram overiti one last time.
Korisnikov avatar
By kyrgyz
Citiram:

U gay klubu sam zadnji put bio početkom januara 2013 - i to u "elitnom" gay klubu Apartman u BG - Veća je rupčaga i baruština od onih neelitnih gay klubova...Ne možete disati od duvanskog dima, krcat je " diskretnim antisex OK likovima van gay scene" koji se diskretno ližu jezicima isplaženim poput palačinke ... jedna razlupana WC šolja na vas 1000... osoblje neljubazno i antipatično...Zgrada u kojoj je smešten jeziva - kao da je sam pakao silovao...kao neka Ukleta kuća gore na litici...bez prozora i zidova koje proždire plesan ... iz podnožja joj izviru i razlivaju se potoci nekog tečnog otpada... Atmosfera je katastrofalna i u njemu nisam snimio nikoga zanimljivog u bilo kojem smislu!
Korisnikov avatar
By castor
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2547160#p2547160]Waldorf napisao:[/url]

Ali upravo se setih da ne znam gde ću sad da slušam Aleca van Staana u takvom nekom okruženju. Mislim, poseban je ugođaj (i ljubav) kad ti na gej žurci puste "Let the Bodies Hit the Floor". :rock:
AvS je supeer.. Lepo je se djuskalo tamo vise puta. Slazem se sa komentarima za WC, odrpanost enterijera, cene, precesto ponavljanje muzike, ali sve u svemu nije bilo lose..
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!