Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By rainbow-party
VAZNO! Caffe My-Way ce uskoro poceti sa BESPLATNIM kursom samoodbrane. Kurseve ce nam drzati pripadnici antiterostickih jedinica, opet napominjem potpuno besplatno! Na kursu cete nauciti kako da se odbranite u slucaju napada, pogotovo u slucaju napada oruzjem (nozeva, palica, sipki itd). Ja sam nalozalost bila u jednoj takvoj situaciji pre godinu i po dana, i zelim da dam sve od sebe da ako dodjete u tu situaciju bar mozete da se odbranite. Zainteresovani se mogu javiti u inbox ili smsom na 0656655760, pa cemo oformiti grupe i dogovoriti vreme.
Angelina

https://www.facebook.com/angelina.zezel ... n=timeline" target="_blank
https://www.facebook.com/CaffeMyWay.Bg" target="_blank
Korisnikov avatar
By rainbow-party
Kursevi ce poceti izmedju 7. i 10. maja, bice dva ili tri puta nedeljno, samo da vidimo koliko ima zainteresovanih i bice oko 10h. Trajace dok se ne savlada "gradivo". Ja se iskreno nadam da ce biti sto vise zainteresovanih, i da nece sve ostati na podrsci, lepim recima, "lajkovima" i dobroj volji.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
I'm in :)
mislim da nakon svih napada, svih nasih reci da "moramo da ucinimo nesto", ovo je idealna prilika da nesto ucinimo za sebe. Svaki izlazak je potencijalna pretnja, ajd da pretvorimo svaki sledeci napad na "potencijalni" napad.
Potrebno je samo vreme i volja.
Korisnikov avatar
By Blady
I ja se nadam.
Ovo treba svakome.
Korisnikov avatar
By gossip
kao neko sa braon pojasom u karateu skroz podrzavam ideju :up: :)
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Super je ideja, rado bih ucestvovao da mogu... :)

@gossip
:wow: Pa, za tebe nema zime! :D
Korisnikov avatar
By gossip
zbog alergije sam morao da prestanem
ali sada je sve ok po tom pitanju pa se razmisljam da nastavim :)
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Na forumskim zurkama ne treba da brigamo, ima ko ce da nas cuva. :wundy:
Korisnikov avatar
By gossip
jos kad bi bila neka u skorije vreme :sigh:
Korisnikov avatar
By olga_diktator
Ja skroz hoću da idem, al ne mogu u 10 sati ujutru, jbg, radi se :/
Korisnikov avatar
By rainbow-party
Prvi cas kursa samoodbrane ce se odrzati u ponedeljak 20.05. u 10h (ne 22h), molim sve zainteresovane da se pojave kako bi formirali grupe i dogovorili se oko rasporeda za ubuduce. Za treninge ce vam biti potreban peskir, trenerka, patike. Vidimo se u ponedeljak u My Way-u. :*
Korisnikov avatar
By rainbow-party
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2538488#p2538488]olga_diktator napisao:[/url]Ja skroz hoću da idem, al ne mogu u 10 sati ujutru, jbg, radi se :/
Ja ne mogu nikako drugacije da organizujem ljude koji ce drzati casove, a i koristimo prostor kafica dok ne pocne radno vreme. Uslova nemam da zakupim drugi prostor u kom bi se odrzavali casovi. A da ne pominjem da ni jedna NVO nije sharovala dogadjaj niti pomogla da se za kurs sazna, kamoli nesto drugo. Ja sam ljudi zaista dala sve od sebe, poceli smo kasnije nego sto sam najavila, zbog renoviranja itd.
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Čuo sam da je prvi čas prošao veoma uspešno :)
Pitanje: da li je problem ako se malo zakasni na čas? sutra bih trebao do socijalnog, pa pojma nemam koliko ću tamo da se zadržim, a došao bih....
Korisnikov avatar
By Marvin
super ideja
i ja bih ishao, al nema shanse u tom terminu :(
Korisnikov avatar
By rainbow-party
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2543218#p2543218]Noctis Lucis Caelum napisao:[/url]Čuo sam da je prvi čas prošao veoma uspešno :)
Pitanje: da li je problem ako se malo zakasni na čas? sutra bih trebao do socijalnog, pa pojma nemam koliko ću tamo da se zadržim, a došao bih....
Pa, znas kako, nama nije problem. Problem ti mozes da napravis sebi, jer pre svakog treninga moras da se "zagrejes" inace moze doci do sportskih povreda (misica, tetiva, ligamenata). Tako da ako zakaznis moraces da optrcis bar 2 kruga oko kafica :)
Vidimo se sutra! :)
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Doći ću pešice od Vojvode Vuka do Zelenjaka, brzim hodom. Dovoljno zagrevanja? XD
Korisnikov avatar
By Neutron
Za slucaj da je neko hteo da se pojavi sutra, ja da vam javim da je sutrasnji cas otkazan. U Utorak se verovatno nastavlja normalno. :bicikl:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!