Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Slika

Loud & Queer i Dom omladine sa ponosom predstavljaju

Rainbow Warriors (Barcelona)
Maja Uzelac & Tijana T (Belgrade)

Možda je do sada bilo puno dobrih, veselih, masovno posećenih Loud & Queer žurki, ali ovo sada postaje ozbiljno! Hteli ste evropski gej klabing, e pa evo vam ga!

L&Q vas poziva u Dom omladine Beograda 26. februara na prvi u nizu događaja koji će se dešavati na ovoj lokaciji.

Posle skoro četiri godine renoviranja Doma omladine, Loud & Queer među prvima ima tu čast da organizuje događaj u ovom prelepom prostoru. U sali Amerikana (bivši Pogon) u kojoj će se održati naša sledeća žurka 26. februara, nastupali su razni uvaženi izvođači, kako sa svetske, tako i sa domaće scene.

Za ovu specijalnu priliku L&Q je pozvao poznati DJ dvojac iz Barselone (Rainbow Warriors) i prve dame beogradskog klabinga (Maju Uzelac i Tijanu Todorović) da otvore jednu sjajnu prolećnu sezonu Loud & Queer klabinga i početak naše uspešne saradnje sa Domom omladine Beograda.

//Rainbow•Warriors

Ekscentričan i zabavan dj duo iz centra Barselone koji čine dva Katalonca: Messy Boy i Rumblefish.

Projekat Rainbow•Warriors startovao je početkom 2009 godine na jednoj od od BCN (Barcelona City Tourist) žurki. Obojica su već tada bili poznati DJ-evi koji plasiraju kvalitetan i pozitivan zvuk. Pojedinačno su punili klubove u samom centru Barselone i bili poznati po najboljim kućnim žurkama plasirajući nesvakidašnji ritam koji svakoga obara sa nogu.

Spoj Rumblefisha i Messy Boy-a bio je prirodan i očekivan a rezultat je mešavina kvalitetne elektronske, vintidž i jungle melodije zapakovane u zvuk osamdesetih sa atmosferom koja miriše na dobar ples i odličan provod.

Osim u najpoznatijim klubovima u Barseloni, malim i andergraund klubovima i naravno privatnim žurkama, internacionalna publika je ludela za ova dva ekscentrika u skoro celoj Evropi. Momci su nastupali čak i u klubu Paramaunt u zgradi Center Point, ujedno i najvišoj zgradi u celom Londonu.

Ovaj dvojac je dobro poznat i po kinky afterima kojima se nikad ne nadaju, ali se skoro uvek dese. :x

Momci iz Rainbow Warriors-a su jako uzbuđeni dolaskom u Beograd i nastupom na Loud And Queer žurci. Potrudićemo se da vas i malo bolje upoznamo sa njima pre nego što vas obore sa nogu 26. februara.

//Maja Uzelac & Tijana T

Ove dve dame su vrlo dobro poznate beogradskoj klupskoj kao i Loud & Queer sceni. Devojke koje se uvek nalaze u formuli dobrog izlaska u gradu, bilo iza DJ pulta ili ispred njega. Prave gužvu na densfloru ali i u medijima. Zaslužne su dobitnice Loud & Queer nagrade za najbolju TV emisiju 2010. godine.

Paket koji vam Maja i Tijana spremaju sadrži sve od elektronike, gitarskog i alternativnog zvuka i ponekog hita koji ste samo čekali da zapevate na žurci.

Messy Boy, Rumblefish, Maja Uzelac i Tijana T. su savršena četvorka za jednu Loud And Queer žurku na kojoj ćete moći da đuskate kao nikada do sad.

----

Dom omladine

Dom omladine je tačka susreta generacija mladih ljudi već 47 godina. U poslednje četiri godine USAID, Evropska komisija i Grad Beograd potrudili su se da dobije potpuno novi izgled.
Loud & Queer vam obećava gej klabing kakav do sada niste imali u Beogradu. Prostrana sala Amerikana Doma omladine ima kapacitet hiljadu ljudi, tako da sigurno nećete gaziti jedni druge i imaćete dovoljno vazduha. Zvuk, rasvetu, video nećemo opisivati, jer to može samo da se doživi.

REZERVACIJA nije potrebna - karte se kupuju na ulazu od 23:00h na veče žurke.
Cena je 400 dinara do ponoći, a posle ponoći 500 dinara.

Vaš
Loud And Queer

P.S. Stay tuned for (even) more info.

''''
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Tek 26og?

iiiiidiiiii breee ja se vec napuderisao
Korisnikov avatar
By nsc
i nemoj se sminkati spahtlom :doh:
Korisnikov avatar
By EYA
:yay:

muzika za moju dushu :dancing:
Korisnikov avatar
By EYA
:doh:
26-og nisam u bgd... kme kme kme :drama:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
zvuči jako, jako, jako dobro, samo ako uspem da se organizujem za prevoz. :sigh:
Korisnikov avatar
By Kittrie
joj, ja sam nocas SANJALA ovu zurku !! :lol:

a tesko da sam tad u bg. :sigh:
ali potrudicu se. :D
{ako bi neko da me finansira, nek se javi :kosa: }
By Elenitzza
Originally posted by Kittrie

joj, ja sam nocas SANJALA ovu zurku !! :lol:

a tesko da sam tad u bg. :sigh:
ali potrudicu se. :D
{ako bi neko da me finansira, nek se javi :kosa: }
:rock:
tražimo sponzorke zajedno pa idemo :mackodlak:
Korisnikov avatar
By ISEESKIESRBLUE
Da li neko moze da preporuci povoljniji smestaj u Beogradu za nas koji bi da prisustvujemo ovakvim desavanjima, a nismo iz BG?
Hoteli su papreno skupi.

Unapred hvala i veliki pozdrav svim forumasima
By Elenitzza
Originally posted by ISEESKIESRBLUE

Da li neko moze da preporuci povoljniji smestaj u Beogradu za nas koji bi da prisustvujemo ovakvim desavanjima, a nismo iz BG?
Hoteli su papreno skupi.

Unapred hvala i veliki pozdrav svim forumasima
probaj ovde, moja bivša devojka iz Berlina je odslea ovde prošle godine

kul je
i cena

pitala bih je koliko je platila ali :testerica:

link - http://www.chilltonhostel.com/
Korisnikov avatar
By ISEESKIESRBLUE
Hvala Elenizza :)

P.S. nemoj da je pitas, ne zelim da dodje do goreprikazane aktivnosti ;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!