Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Nuriel
jel se stvarno otvora novi klub ovog vikenda?

i zasto nista nigde ne pise?
ja cujem to od str8 ljudi koji o tome pricaju najnormalnije dok od gejeva cujem samo neko james bond-nindza-vukodlak mumlanje u polu mraku. Sve neka tajnovitost nicim izazvana.
Ne mozes nikoga ni da pitas.

Kad je bila ta famozna zurka sa skupom svatova na minus 10, zapucao sam u izvesni klub sa poetskim nazivom vitalnog organa i on nije radio :(
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ja sam cula isto da se otvara, na mestu gde je bio Trezor... :)

Eto.. Petak otvaranje.. Pa lepo se provedi.. :)
Korisnikov avatar
By Delete
Zweki, hoces da ides na otvaranje? :D
Korisnikov avatar
By ns.happy
ja dobio na fb:

19.02.2010. Petak

Team kluba HRAMA otvara

Night Club PLEASURE (Ex Trezor)

Start:22.-06h

Adresa:Kneza Milosa 9

Za korak blize Evropi!

DOBRODOSLI!!!!!!
Korisnikov avatar
By blabla54380
jel to znaci da ce da dolazi ista ekipa ko iz hrabrog srca?
Korisnikov avatar
By horus.
njah... here we go again... the oldest story in the book... boy open the club... gay people don't like it... boy close the club... :zeva:
Korisnikov avatar
By cornflakeboy
malopre se vratih.
sasvim pristojan prostor, najveci do sad (bar mi se tako cini) i fino je uradjen. klab ima dva sprata, sem sto je drugi sprat iskljucivo dostupan ako se rezervise, mada su u toku veceri pustali ljude da se slobodno penju gore, verovatno zbog guzve.
ekipa je manje vise ista kao i u HS-u, mada videh i neke nove (lepe) face. muzika standardna (tehno od 11-02h, kasnije narodnjaci).
jedina zamerka - u muskom toaletu ne postoje vrata, tako da svako moze da vas vidi dok piskite :O

sve u svemu, lepo sam se proveo i definitivno cu opet posetiti klab. :)
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Jel to znaci da klub Hrabro Srce to jest Hram X vise ne radi i da je sad taj isti gazda otvorio ovaj novi klub Pleasure u Kneza Milosha? :alexis:

I am sooo thereeeee this or next weekend :D
By Hans
:volinevoli:
Dakle, i dalje niko ne spominje dobru ventilaciju, pristojno obezbedjenje, normalnu garderobu, vrata na toaletima(?)... :nono: A jos su i na mestu za koje ce svi misliti da je "Trezor" vaskrsao a u stvari se reinkarnirao u svog gay hibrida.Meni je to pomalo mazohisticki. Neka mesto radi par nedelja, pa cemo videti. :sesir:
Drago mi je u svakom sluchaju shto postoji neko novo mesto. Ali uvek je samo jedno ili dva(najvise)...Neka neko ozhivi Alliance!! :sesir:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Sutra vec ocekujemo ovde pljuvacke komentare od pojedinih forumskih histerik-tetaka i pojedinih vecno nadrkanih lez-riba...nemojte nas izneveriti ni ovaj put sa vasim "objektivnim" komentarima :tepih:
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Originally posted by Lakiboy_ns

Sutra vec ocekujemo ovde pljuvacke komentare od pojedinih forumskih histerik-tetaka i pojedinih vecno nadrkanih lez-riba...nemojte nas izneveriti ni ovaj put sa vasim "objektivnim" komentarima :tepih:
Tim histerik-tetkama uvek nesto smeta i nikada im se ne moze udovoljiti...

:roll: :nokti:
Korisnikov avatar
By Pauceti
Veliki prostor, bilo dosta ljudi :) Dosta ljudi iz HS-a...
Otisli kad je pocela Jeca :eifranloo:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Trezor opet? Sta je sledece, zurka na H2O? :lol:
Korisnikov avatar
By banne_nsad

Slazem se sa tobom, nekima stvarno ne mozes udovoljiti ma kako klub izgledao jer su sami sobom nezadovoljni pa im svaka sitnica smeta kao npr. vrata na wc-u :) . Meni je ovaj klub najbolji do sada. Veliki prostor, dosta ljudi, dobra lokacija..... Jedina zamerka je izbor nekih turbo folk pesama koje se pustaju pri kraju veceri ali nista strasno.... Sve u svemu bilo mi je ekstra sinoc.
Korisnikov avatar
By KvaziModoPop
Nije bilo zagusljivo. Garderoba super radila. Pa sta ako muski WC nema vrata- stavise drago mi je posto izvesni idioti nece moci da ga okupiraju kako bi se jebali u istom i normalan svet ne moze da ode da pisa

Mesto je bilo puno iako je ogroman prostor. Nije bila ipak tolika guzva da se ljudi pentraju jedni drugima po glavi.

Zamerka: sto i opet pice narodnjaci posle nekog vremena
Korisnikov avatar
By Galadriel
prepun je bio klub, osoblje ljubazno, samo rano sam otisla... ko je voleo hrabro srce s ovim ce se oduseviti jer je isto + moze da se dise
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Wooohoooo :cheer:
Jedva cekam da dodzem :D

Prica se da se i u NS uskoro otvara jos jedan novi veliki gay klub :cheer:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
^
Nemam ali kruzi sms najava naokolo za novi klub u NS ali jos uvek bez detalja tipa adrese i to.

Coming soon :D
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Heartkiller

Tim histerik-tetkama uvek nesto smeta i nikada im se ne moze udovoljiti...

:roll: :nokti:
Znam, upravo o tome pricam.
Oni izadju u klub i onda ga ispljuju zato sto recimo DJ nije pustio bas njihovu omiljenu pesmu...ili jeste pustio ali ne onaj remix koji je po njima najbolji :lood:
Kao da je klub Jukebox za ispunavanje muzickih zelja i razlicitih ukusa...ko ce svim komplikovanim tetkama i nadrkanim lezbama udovoljiti.....sizifov posao....
By Hans
:alexis:

Pa dobro. Videcemo sta ce doneti subota...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!