Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Najšljokičastiji hrvatski electro bubblegum trash VIS Lollobrigida i beogradska indie atrakcija Petrol, nastupiće zajedno na velikom beogradskom koncertu koji će se održati u petak, 18. decembra u Domu omladine Beograda sa početkom u 21h

Karte će se naći u prodaji na blagajni Doma omladine od ponedeljka, 30. novembra po ceni od 800 dinara.

Ovo će biti prvi veliki beogradski koncert benda Lollobrigida koji su ovogodišnji dobitnici MTV nagrade za najbolji regionalni bend. Da se očekuje veliko interesovanja za ovaj nastup govore, ne samo činjenica da je bend Lollobrigida dobio nagradu na osnovu glasova publike iz regiona, već i činjenica da je poslednji beogradski koncert benda u maloj sali Studentskog kulturnog centra bio rasprodat!

:trampolina: :trampolina: :trampolina: :trampolina: :trampolina: :trampolina: :trampolina: :trampolina: :trampolina: :trampolina: :trampolina: :trampolina: :trampolina: :trampolina: :trampolina: :trampolina: :trampolina: :trampolina: :trampolina: :trampolina: :trampolina: :trampolina: :trampolina: :trampolina: :trampolina: :trampolina: :trampolina: :trampolina:
Korisnikov avatar
By haemoglobin
au jbte ne znam gde cu pre!!! 18. je u NS-u Hladno Pivo a Lollobrigida u BG-u...uh!!!!!
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ijaooo ja njih obozavam gledao sam te bitcharke na Exitu ali bi ih rado odgledao i na jos nekom koncertu

Jos ako ima bude gosca i ex Bitcharka na travi...Una :cheer:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Jos samo da smislim nacin da opeljesim roditelje. :zavera:
Korisnikov avatar
By but_thats_not_Artistic
idem idem idem idem idem idem idem idem idem idem idem idem idem idem idem idem idem idem idem :)
Korisnikov avatar
By Hys.
Ako bude zdravlja, cem dodjem :dance:
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Baš su trash i ne vrede 800 dinara! Ovo sam rekao i svom dragom, koji će na pomenuti koncert otići po svemu sudeći bez mene jer se moja malenkost odlučila za Hladno Pivo i to bez dvoumljenja :P
Korisnikov avatar
By m..
ja pod obavezno. za idu bih i na mars. :D
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
a jes, ida je baš nekakvo dražesno stvorenje. :sweet:
ja ću da ih sačekam malo zapadnije i to sva u šljokicama (ako mi temperatura dozvoli :D ).
Korisnikov avatar
By ElectricB
Bila,videla,malo fotkala i super se provela:)
Korisnikov avatar
By ElectricB
Originally posted by Lepa Krepa

a kod mene 'vamo su otkazale. :sniff:
ee, jbg, ovamo kod nas Dom omladine pun pedera, sto muskih sto zenskih, diiivna atmosfera,divna publika i jos divnija Ida...joooj:bale:
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Njaaah, sad će one za dve nedelje u NS, na Trg, pa ko voli nek izvoli :=)
Korisnikov avatar
By Egmont
Ida ima zgodnog dečka koji zna da mora na koncertima da nosi uske majice kako bi povećao posećenost. Čak mu se i vene ocrtavaju na bicepsima.
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Meni je onaj dečkić iz pesme "Moj dečko je gej" predobar.. Dao bih mu da mi radi kućne poslove :D
A da se ne lažemo, neka ga povedu na turneju i imaće jednog fana sigurno - mene :P
Korisnikov avatar
By ElectricB
evo par fotografija, ne citirati, molicu lepo

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By TheBoy
:))))))))))))))))))))) Bioooo... bilo je veoma Queer vece...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!