To je živa istina da je scena jako loše razvijena, no vjerojatno je to zato što nismo nešto jako poduzetni a ako i jesmo onda se nađe barem 300 pederki da te svaki vikend pljuje zbog sitnica koje stvarno nisu nikome bitne. U svakom slučaju je jako nezahvalno imati gay klub u Zagrebu, jer neki naši pederi misle da je dvoljno da se oni tamo pojave i to je to, klub će opstat samo na njihovom sjaju, ne moraju potrošiti ni kune a ako ih pitaš da plate upad budi siguran da će ti čitav sljedeći tjedan, ravno do subote bojkotirati klub i olajavati te na svh 480 kava koji će taj tjedan obaviti.
Enihju, sada je otvoren G-Bar, radi Rush koji je malo ali bar postoji i počeli su se, napokon, organizirati queer partyiji
Ali, nije u pitanju Zagreb, nego Osijek, zar ne?
Mislim da taj Time zapravo nikad i nije bio nikakav gay-club, nego da je to razglaslila neka lokalna žena. Čini mi se da sam jednom bio ispred tog "gay kluba" i da sam tamo vidio neke sumnjive ljude koji mi nisu izgledali ne gay, nego ni gay friendly. Koliko ja znam, nekakvi gay friendly klubovi su bili u Tvrđi ali moram nazvat supruga da mi kaže, on je otamo, valjda će znati bolje