Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By AbD
dragi moji :grouphug:

drugi tjedan napokon darling et moi odosmo na kraći dopust, i to u beograd, pa samo vas da zamolim za par savjeta:

- gdje izaći na cugu + mjuzu (čet) nešto ležerno, ne zanimaju nas cool nego friendly ljudi, pozitivna atmosfera, optional dobri kokteli ali nije presudno, gay-friendly mjesto je cool ali nije uopće neki faktor.

- gdje izaći plesati+piti+zezati se (pet/sub) bio sam s friendom prošle godine u apartmanu i baš mi je bilo okay... pa sad nešto takvo s top40 muzikom, simpa i neušiljenim ljudima. ako sam dobro skontao, sad je to u van helsingu?

- gdje chillati preko dana... ono, kad ti dojadi hodanje po gradu ili kad jednostavno hoćeš uzeti sat-dva da se negdje udobno smjestiš i da svira dobra muzika... recimo mjesto gdje bih odmorio uši od madonne i lady ga ga, a slušao bloc party, roxy music, talking heads, depeche mode, muse, bob marleya i sve in between. pio bih što mi daju.

eto, puno vam hvala na prijedlozima, tih par dana mi je jedini dopust ove godine i stvarno bih htio da nam bude lijepo. :chilling:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
e bolje ce ti reci bgdjani a te dnevne varijante...

ja samo znam da je Apartman sada u Van Helsingu...

a odgovaram, jer mi se skroz nekako dopalo kako si sastavio sta te zanima...bas precizno...

idem ja sad, posto nisam korisna ovde, a i lupetam, jer nisam popila kafu..
Korisnikov avatar
By Combo
Slažem se sa Hef.

Meni je od prvog reda zasijala suza u oku.

Hvala ti, AbD

:grouphug:

(možda je samo malo napravio taktičku grešku što je rekao da dolazi sa dečkom)
Korisnikov avatar
By greek_lover
Elem,

za cetvrtak vece, dobri kokteli i friendly atmosfera u kaficu CENTRAL BAR u ulici Kralja Petra, jako lepo mesto, dobra muzika, kokteli neverovatno dobri!
Petak i subota moze VanHelsing ali posle ponoci, do ponoci mozete Smajli, prekrasna je atmosfera, dobra je muzika, jest malo skuceno ali sad .... ljudi su fantasticni! :D :dance:
A za predah od pederaja iskreno preporucujem 20/44, splav ispod Brankovog mosta, jako kul mesto : :dancingfever:
Preko dana mozete se opustati na NBG delu reke Save, hodajte Zemunskim kejom, navratite do Kalemegdana, Kalimegdanska terasa je jako lepo mesto za predah .... i tako :D
Hajd' dobro dosli i uzivajte! :kiss:
Korisnikov avatar
By AbD
puno hvala na prijedlozima, našao sam i web stranice za bar central ako nekoga zanima:
http://www.bar.rs/pages/barc00.html

sad još moram izguglati di je smajli, skučenost uopće ne smeta. :dancingfever:

splav 20/44 sam isto skontao gdje je, pa to nam je blizu hotela što je super a jedino mi nije jasno jel to radi i preko dana? :kesa: bilo bi super izvaliti se tamo, gledati rijeku, pijuckati polako i ne raditi ništa. :dj:

za van helsing sam također skontao da trebaju neke iskaznice ali i to ćemo riješiti. :)
Korisnikov avatar
By Srklet
a da odete i do jugoslavenskog dramskog pozorista? :D ili vas takve stvari ne zanimaju? :P

kada bih ja isao u beograd, definitivno bih isao gledati nesto u JDP. :snob:
Korisnikov avatar
By AbD
@ popeye: ti bi kao vrsni poznavatelj kazališta trebao znati kada počinje sezona. :roflmao:

inače, sigurno da bih rado išao gledati recimo... bilo što od nušića u jdp i neki mainstream hit te sezone u atelje 212. seka sablić, rožica sokić, đuza stoiljković, mira banjac... :love:

a za operu ne vjerujem, ne bih nosio smoking na put samo zbog toga.
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by AbD
@ popeye: ti bi kao vrsni poznavatelj kazališta trebao znati kada počinje sezona. :roflmao:
:lol: fakat, totalno sam zaboravio da trenutno nigdje nista ne igra! :lol:

burn. :kesa:
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Preporucujem:
Book-a Bar kod Trga republike. Zatim "underworld".
mozete otici i na Kalemegdansku terasu, fenomenalan je pogled...
I sto se tice frindly mesta "republica" u skadarliji je sasvim o.k.
"ana i 4 pistolja" je fino mestasce, a opet mozete otici i u "Dorian Gray" ako zelite dobru klopu!
Eto..za sada toliko od mene...
Korisnikov avatar
By AbD
hvala lijepo na pomoći, ja sam u međuvremenu izguglao neke restorane koji me zanimaju:

supermarket
pizzeria campo de fiori
trattoria all’angolo
majik

od kafića sam uz vaše prijedloge skontao da me zanima još i ben akiba.

pa nećemo valjda samo jesti i piti? :lol: :drama:
Korisnikov avatar
By WhereIsTheLove
Originally posted by AbD
hvala lijepo na pomoći, ja sam u međuvremenu izguglao neke restorane koji me zanimaju:

supermarket
pizzeria campo de fiori
trattoria all’angolo
majik

od kafića sam uz vaše prijedloge skontao da me zanima još i ben akiba.

Supermarket i Majik su meni jedni od omiljenih.

Od restorana dobri su jos i Little Bay i Dorian Grej.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Uskoro će i meni biti potreban vodič.

Šta je sa Van Helsingom? Radi li to mesto? Ima li vazduha?
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by AbD
Pa moramo da te pretvorimo u bear-a
na tome treba raditi :meda:
Korisnikov avatar
By AbD
hvala hvala hvala :grouphug:

lijepo smo se smjestili u hotel i evo čekamo frienda da dođe po nas pa ćemo negdje na cugu i kasnije klopu. meni se čini da danas nema šanse za restoran, više neki roštilj... :kesa: ali ipak u srbiji treba najviše klopati domaće specijalitete. :D nije da sam ja protiv.

btw, dečko je delighted i jako mu se sviđa tu, prvi puta je sad imao priliku biti u srbiji. :)
Korisnikov avatar
By AbD
Originally posted by jukie
Pa moramo da te pretvorimo u bear-a
na tome treba raditi :meda:
ali ja sam proždrljiv i bez ikakvih dodatnih napora. :lol: i svejed. and that makes me a bear, right. ;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!