Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By desnicashakic
Da li neko ide na BF?

ovo je masovan dogadjaj u bg, koji je prosle godine posetilo 600 000 ljudi, bar tako kazu na dnevniku!

kada se vrecam popodne iz grada, imam osecaj da skoro ceo bg dolazi na koncerte, a na ovim stranicama niko ni da ga spomene!? da li je u pitanju gay bojkot :ua: ili vam samo ne odgovara muzika!?

mislim ima dosta elemenata da se svidi dajk lezbama: pivo, rock muzika, video sam dosta motorciklista (vristeci dajk momenti) :hiphip:

inace, nastupao je i rundek sa kargo orkestrom, i bilo je zanimljivo, kada u svojim pesmama govori protiv fasizma sa svojom supertrans violinistkinjom, a cela publika ga prati ...
Korisnikov avatar
By Blady
ja bih isla.. ali ne znam zasto nisam,...
Korisnikov avatar
By starsailor
Originally posted by desnicashakic

inace, nastupao je i rundek sa kargo orkestrom, i bilo je zanimljivo, kada u svojim pesmama govori protiv fasizma sa svojom supertrans violinistkinjom, a cela publika ga prati ...
da rundek je fenomenalan. a violinistkinja :klap:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by Black Lady
ja bih isla.. ali ne znam zasto nisam,...
Ja bih išla večeras, kad ne bih morala da zurim u ovaj ekran do jutra. :sigh:
Korisnikov avatar
By Azdaja
ja bi isla, da sutra u So nije punk dan :yay:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
A nama ovde u Nisu otkazali Beer Fest, mamu li im jebem. {bar me tako obavestise}
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by Azdaja
jedan je Sombolend :love:
Joj sad mi se lize Snesko
By Swanheart
posto pivo ne podnosim, od motora mi je vise muka a rock muziku nesto i ne varim, a sama pomisao da me u PMS-u trenutnom neko zgazi-gurne-udari ( sto je jelte neminovno )mi se bas i ne svidja, odlucih da mirno provedem vikend bez izlazaka posto me ceka ludilo za Hernana i foam fest
By ...Sitnicava...
Ne znam zašto nisam došla na beogradski, a htela sam.
25-od idem na zrenjaninski. :yay:
Korisnikov avatar
By jenny
ja sam bila u četvrtak i bilo je ništa posebno.. ne sviđa mi se što je na ušću.
bio mi je kul kad je bio na kalemegdanu i bilo je više stejdzeva..ili sam ja samo bila mlađa tad :)
By ...Sitnicava...
Uništile te te sede. :giggle:

Vidiš, ja bih otišla na Kalemegdan.
Isto kao i kad sam rešila da zapalim za Planet koji se renovira već duže vreme. :doh:
Korisnikov avatar
By jenny
da, danas mi je drugarica rekla da se moram podhitno ofarbati jer stanje postaje alarmantno :lol:

od prošle godine je na ušću. ništa nisi propustila što nisi došla..

a za planet ni ja nisam znala dok mi ti ne reče..tako da eto, ima i gorih :)
By ...Sitnicava...
Ne slušaj drugaricu.

Furaćeš fazon Čede Jovanovića, to je kul. :lol:
By Çâðê_DUP
bila na rundeku ali sam kasnila jer sam 2 sata pre toga doputovala, izvozala me lepa euforija i bilo mi je ok, mada definitivno je mnogo bolje na kalemeganu, mislim da to svima nedostaje...
Korisnikov avatar
By ultraviolet
u četvrtak bejasmo tamo, oni kanađani su boga oca pokidali, svaka im matora čast. nikad za nji' čula pre, a najjači su bili.
a od rundeka.. malo je reći da sam očekivala.. da SMO očekivali sjajnu svirku, međutim kad ono. bledo bledo bledo.
ostalo manje više. car nam je bila ekipa, pa smo se car i provele.

razmatram kampovanje sledeće godine, ako ne zabodem u guču.

a, da.
guča. :)
Korisnikov avatar
By Mr Dee
odusevise me dva piva: neko sa limunom (probah od drugarice) i irsko, tamno sa ukusom kafe. :)

njam.
Korisnikov avatar
By sofia
Originally posted by Black Lady
@sofia ti si luda :zeka:
Ko ti je to rekao?
Korisnikov avatar
By ROYAL
Pivo ne volim i ne pijem, pa mi mali bzv da idem na beerfest da pijem Coca Colu (pošto ne verujem da ima vinjaka) :lol:
Korisnikov avatar
By sofia
Originally posted by ROYAL
Pivo ne volim i ne pijem, pa mi mali bzv da idem na beerfest da pijem Coca Colu (pošto ne verujem da ima vinjaka) :lol:
Pa ni ja!To je jedno od retkih napitaka koje bas ne mogu da pijem....ali snadje se covek...ima tu i drugih pića i moze se dogovoriti sa prodavcima da ti iste sipaju u casu za pivo :D Cisto da ne odudaras od druge dece!
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
Originally posted by ...Sitnicava...
Ne znam zašto nisam došla na beogradski, a htela sam.
25-od idem na zrenjaninski. :yay:
da li se zna vec nesto sta ce biti u zrenjaninu? tj. ko?

on: ove godine nisam isla, iako sam jako jako jako htela u petak da idem.
a pogotovo sam htela ici jer su nama ukinuli i ono "novi sad s'ljubavlju" i nas "krigla fest" ... :rida:
Korisnikov avatar
By castor
Originally posted by sofia
Originally posted by ROYAL
Pa ni ja!To je jedno od retkih napitaka koje bas ne mogu da pijem....ali snadje se covek...ima tu i drugih pića i moze se dogovoriti sa prodavcima da ti iste sipaju u casu za pivo :D Cisto da ne odudaras od druge dece!
hehehehe
belo vino
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!