Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By sponzorusa
sve se desilo u 2:45 h ispred ulaza gde su bez ikakvog povoda monstrumi iz obezbedjenja gazili momke bez obrazlozenja. Izlazak gazde napolje (crnog) bio je vise nego sramotan, Od svega sta je uradio zatrazio je da momka sa polomljenim nosom operu id krvi i da mu skinu kosulju da svi ne gledaju. Na sve to obezbedjenje je pogle svega izjavilo da ok ova dva momka su n eduzna dobila ali treci nas je zezao kao da je englez. Zaboravili su da su te neduzne sutirali nogom u facu. Ja tamo vise u zivotu necu uci posle svega vidjenog a momcima zelim da sto pre podnesu prijavu i ne pohapse olos
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by bananica
ajde da se svi kolektivno zgrozimo:drama:

nemoj tako, sta da se to desilo tebi ili nekom tvom bliskom prijatelju...
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by sponzorusa
moja greska znam i izvinuo sam se
izvinio ;) "Izvinio sam se zbog greške." "Izvinuo sam se u vazduh" (dobijeno od vinuo)

:kiss:
By sponzorusa
Hteo sam temu da obrisem jer vec postoji ali zbog ovolike zlobe u KiWi sam odlucio da ostavim pa citajte
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Ja bih se zgrozio kad bi iko od mojih bliskih prijatelja i privirio u tu rupu.
Takodje, ko ide svjesno na minsko polje, treba da ocekuje da moze lako da odleti u vazduh.
Pun mi je ovih tema gdje se mi svi zgrozimo, Dusan Maljkovic pise parodiju u 3 cina, 20 novajlija daje info iz prve ruke, i onda ona prsotina od kvazi-menadzera sve to demantuje.
Neka, neka biju, pozlatile im se obje do lakata, sto ono vele.
Ja sam prestao da izlazim u jedan kafic u KO zbog toga sto sam vidio gazdu da samara konobara-dakle,izbjegavam mjesto gdje su moguce neprijatnosti,pa makar sjedio kuci mjesec dana.
Svi znamo da tamo tabaju pedere za svaku sitnicu,i svi znamo da ce tako uvijek biti. E, pa izbor je ne ici na mjesto, ili ici spreman na mogucnost batina. Ovi momci su izabrali ovo drugo.
Korisnikov avatar
By KiWi
Hteo sam temu da obrisem jer vec postoji ali zbog ovolike zlobe u KiWi sam odlucio da ostavim pa citajte
citiraj tu zlobu. ja sam prava negacija zlobe
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by KiWi
moja greska znam i izvinuo sam se
izvinio ;) "Izvinio sam se zbog greške." "Izvinuo sam se u vazduh" (dobijeno od vinuo)

:kiss:
sumljam da je tako :lol:
Korisnikov avatar
By Combo
Ko bih rekao.

:D

Bože...upravo shvatih da imam tendenciju da mi se svaka budala posle određenog vremena koje prođe - pretvori u uspomenu i bude simpatična!

Moram da se borim protiv toga!

:lol:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by shut
sumljam da je tako :lol:
Pa ti pogledaj u rečnike. Ja nemam problem sa tim da me neko ispravi ako i kada grešim. Tužno je što neki imeju.

Šutko, drago mi je ako te je to nasmejalo :D
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Combo
Kiwi i mene, i mene.
tebe ignorišem :P
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
A zar nikome ne bi palo na pamet da im priskoci u pomoc?
By RuznaGlupaZla
Originally posted by Strix
A zar nikome ne bi palo na pamet da im priskoci u pomoc?
:maji:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
^
Yeah, what, the hell, was I thinking?

:retard:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Pederska solidarnost.
:lol:

Dobar vic.
Korisnikov avatar
By Combo
Imao sam u vidu mitsku fantastiku, al dobro.
Korisnikov avatar
By m..
Ajme, a ja bila sinoc da vidim kako izgleda taj HC. Osim sto je bilo pakleno vruce i sto je 2x isla neka stvar "momci hoce ekstazi" (posle mi je objasnjeno da ide "kazu extra si"), i sto je muzika bila potpuno protivna mom muzickom ukusu, videla sam i krv malo niz ulicu. Od ostalih utisaka mi je bio vrh neki u belim gacama sto je sa sanka vrteo dupetom u svim smerovima ala centrifuga i potom netragom nestao. Not my cup of tea, svakako.
Korisnikov avatar
By Combo
Originally posted by m..
Od ostalih utisaka mi je bio vrh neki u belim gacama sto je sa sanka vrteo dupetom u svim smerovima ala centrifuga i potom netragom nestao.
To se kaže: Isključi mešalicu da ne uključim bušilicu.
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by m..
videla sam i krv malo niz ulicu. .
menzis? ili fajt?
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by m..
Od ostalih utisaka mi je bio vrh neki u belim gacama sto je sa sanka vrteo dupetom u svim smerovima ala centrifuga i potom netragom nestao.
To se kaže: Isključi mešalicu da ne uključim bušilicu.
:lol: cist hilti
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by ns.happy
Originally posted by m..
videla sam i krv malo niz ulicu. .
menzis? ili fajt?
odgovor ce biti na drugoj temi, sizofrenije radi.
Korisnikov avatar
By olga_diktator
Originally posted by m..
Ajme, a ja bila sinoc da vidim kako izgleda taj HC. Osim sto je bilo pakleno vruce i sto je 2x isla neka stvar "momci hoce ekstazi" (posle mi je objasnjeno da ide "kazu extra si"), i sto je muzika bila potpuno protivna mom muzickom ukusu, videla sam i krv malo niz ulicu. Od ostalih utisaka mi je bio vrh neki u belim gacama sto je sa sanka vrteo dupetom u svim smerovima ala centrifuga i potom netragom nestao. Not my cup of tea, svakako.
uf, propustila si neke tetke i hegice koji su simulirali seks na onom stolu/sanku. i dj. koja razbija flase u sevdahu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!