Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By take_the_lead
A sta ima da se prica toliko o tome????
Bilo-proslo
Sad samo moze da se nagadja ko je to uradio
A svako ce da ima neku svoju teoriju
Ja sam bio na nekoliko mesta gde se slicno desilo....i nikad se nista ne zna
By RACABG
ajde ljudi navikavajte se polako .... treba skidati vlast ponovo , ponovo demonstrirati, bacati jaja i gutati suzavac.

nego meni je u jednom trenutku strasno smetao miris marihuane u klubovima i onda sam reshio da ne izlazim na ta mesta.
By J...
Originally posted by sexygay21

Sad bi mogli svi vi da se organizujete i tuzite klub da se takve stvari vise ne ponavljaju. Takav stav "bilo pa proslo idemo dalje" nista dobro ne moze da donese, nikakvo poboljsanje, samo valjanje u istom dosadasnjem blatu.
By OKTIPBG
Koja tema po redu??!?!

Slazem se sa J...

:maljkovic:
By stefansworld
srce je zaista klub koji wodi racxhuna o posetiocima.....eto izmakao se problem...to se desi...a i swi mi treba da budemo swesni da kada izlazimo po takwim mestima...izlazimo na sopstweni rizik...jer tebe nije obezbedjenje pozwalo na party///....tako da....srce ostaje najbolji klub do sada...
Korisnikov avatar
By take_the_lead
Originally posted by J...

Sad bi mogli svi vi da se organizujete i tuzite klub da se takve stvari vise ne ponavljaju. Takav stav "bilo pa proslo idemo dalje" nista dobro ne moze da donese, nikakvo poboljsanje, samo valjanje u istom dosadasnjem blatu.
Ma naravno...ne kazem ja da sad svi trebaju to da zaborave i da nastave dalje.....
Ali ovde ne moze nista da se uradi
Mozemo samo medjusobno da se prepucavamo i opet cemo biti na pocetku.......
Korisnikov avatar
By Dirrty

Mnogi su prokomentarisali na slican nacin.
Slazem se, ali da li ce ovo nase divno sudstvo bilo sta uraditi povodom takvih optuzbi? :nesiguran:
By OKTIPBG
Stefanka, opet brabonjas???

Ccc ...
Korisnikov avatar
By take_the_lead
Originally posted by OKTIPBG
Stefanka, opet brabonjas???

Ccc ...
hehehehe
Ocigledno da neki ljudi ne znaju kad je dosta
vec kao pokvarena ploca vrte jednu istu stvar........
By Pending-For-A-Bending
Nema opravdanja za taj propust. A sto se tice "opanjkavanja"- imaju oni svoja usta na forumu i nemoj da se pravis blesav Unic0rne

Isto tako izuzetno su mi jadni likovi koji imaju stav povodom ovoga ali moraju da otvore novi nalog da se slucajno ne bi nekome zamerili. Bedno
By stefansworld
MA WAZHIIII...pazite moje rechiii....widimo se u h.s za wikend....
Korisnikov avatar
By Rei

Kako ne :)

Tuzhba u srbiji je sama po sebi dovoljno komplikovan, spor i neizvestan proces, i bez komplikacija oko organizovanja gomile ljudi, pa outovanja drugoj gomili ljudi u procesu, shto bi bio veliki problem i stres chak i za one koji su outovani roditeljima.

Mislim da je ovo konkretan sluchaj za aktiviste konachno, samo je problem shto je jedan deo (onaj najglasniji svakako) povezan sa konkurencijom, pa je tu sukob interesa...

Umrsheno :)
By ~ Le Saint X ~
Ne znam cemu ova tema?
A pogotovu mi nije jasno kako doticni stefansworld nije banovan
ako zbog iceg
sto vredja svojim postovima sve one koji su ikada krocili u klub ( taj ili bilo koji drugi!)
By OKTIPBG
Ma ne mora tuzba, dovoljno je da pederi pocnu da ignorisu klub a to mislim da ce se i desiti ....

Ovi su zavrsili sa karijerom ...

I to ne mislim samo na HS vec i na toxic i na floyd i na vip, sve je to ista bagra ...
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Originally posted by stefansworld
Sledeće nedelje, umesto PENE -- SUZAVAC PARTY! Svi u HS na đusku do jutra, plakaćete suze radosnice koliko će da bude dobro!

Dress code:

Slika
Korisnikov avatar
By KiWi
Meni samo nije jasno kako pojedini (množina) posle onolikog pljuvanja nisu zaradili ban ...

toliko o pravednom moderiranju.
Korisnikov avatar
By take_the_lead
[quote]Originally posted by Dušan Maljković
Sledeće endelje, umesto PENE -- SUZAVAC PARTY! Svi u HS na đusku do jutra, plakaćete suze radosnice koliko će da bude dobro![quote]

Hahahaha
Ova ti je dobra skrozzzzzzzzz

:lol: :lol: :lol: :lol:
By RACABG
u jednom kradu u drgom suzavac kako god se okrenes dupe ti je pozadi
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Dušan Maljković
Originally posted by stefansworld
Sledeće endelje, umesto PENE -- SUZAVAC PARTY! Svi u HS na đusku do jutra, plakaćete suze radosnice koliko će da bude dobro!

Dress code:

Slika
kako je lepo igrati se u udobnosti sopstvenog dvorišta.
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
A što je sada sarkazam nedozvoljeno sredstvo subverzije? Ljude tamo doveli u životnu opasnost, a ja ne mogu na taj račun i ovako da iskažem svoj protest? A zašto? I kako treba reagovati, po tvom mišljenju?
Korisnikov avatar
By KiWi
A što je sada sarkazam nedozvoljeno sredstvo subverzije? Ljude tamo doveli u životnu opasnost, a ja ne mogu na taj račun i ovako da iskažem svoj protest? A zašto? I kako treba reagovati, po tvom mišljenju?
Šta ja znam. Možda postoji neki ljudskiji način iskazivanja protesta? Hajde sad svaku ozbiljnu situaciju da izvrnemo ruglu zarad razonode korisnika ... Stvarno Dušane, očekivao sam više dunsta od tebe.

Ima nešto što se zove kreativan predlog i poziv na akciju ... Probaj sa tim ...
By RACABG
jadan je ovakav marketing bilo kog kluba
a pljuvanje po drugom zarad licne koristi je toliko jadan cin da zasluzuje svaku osudu.
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Originally posted by KiWi
Ima nešto što se zove kreativan predlog i poziv na akciju ... Probaj sa tim ...
Da, rakao sam već -- TUŽBA. KAo što sam OZBILJNE kritike uputio u temi koja je iz meni enjasnih razloga završila u đubretu, a na kojoj se oglasio novokomponovani PR kluba. Ko želi, neka pročita u Do You Recycle.

A to što braniš od izvrtanja ruglu one koji su ugrozili tuđe živote mi je zaista neshvatljivo.
Korisnikov avatar
By KiWi
Onda se lepo tako napiše, a ne postuje "dođite ponovo, ali ovaj put sa maskama ...".

I odakle ti da ja ikoga branim? Ni jednim svojim postom nisam stao na stranu uprave Hrabrog Srca jer je jasno da je greška većim delom njihva. Ne prebacuj loptu.

Džaba sve te OZBILJNE kritike, kada se pokopaš ovakvim postom i druge huškače nazivaš pokojnima. Gde je onaj stil koji si nekad gajio? Pet redi' teksta, sve sta stilom, pravopisom i leksikom, od problema do rešenja. Sada su tu samo ismevanja i ilustracije.

Glavno pitanje je koji klub ti preferiraš ...

Što se mene tiče, svaki klub je isti .. jedan ima lošu ventilaciju, drugi loš ulaz izlaz, treći profiterski orijentisanu upravu ... gde god da izađeš - lutrija.

Možda se u nekom drugom ne bi desio suzavac (kojoj budali je samo to palo na pamet), ali bi se loše snašli u slučaju požara, zemljotresa ili neke pete nepogode koja može da te strefi i u rođenoj kući, a kako tek u provodu...

Što se tiče tužbe, ako je pravno postizljivo, podržavam!
By Pending-For-A-Bending
Dusanu je ovo doslo kao KEC na DESET. I do sada je uvek pljuvao po HS. I ne bi me cudilo da je srecan zbog jucerasnjeg dogadjaja
Korisnikov avatar
By KiWi
Ja bih samo hteo da čovek dobije ban, barem na dva dana. Ne iz pakosti ili rivalizma, već iz principa.

Kada drugi nekog nazovu budalom, debilom ... opala, ban! A on nekog prozove POKOJNIM!!!! to je potpuno OK i po JUSu ...
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Izvini molim te, sve sam lepo napisoa, pa je neko pobrisao.

Sarkazam je uvek bio legitiman vid kritike. Ili misliš da treba spaliti Nušića i Domanovića, na primer?

Dotičnog nazivam "pokojnim forumašem" misleći na njegov virtualni identitet koji kao da je došao sa onog sveta, pošto o ovome nema pojma, svakodnevno bljujući ovde rasizam, homofobiju i transfobiju, što ti vidim ne smeta previše, jer na te konstatacije ne reaguješ. To o pokojnom forumašu, dakle, metafora, a ne insunuacija da je neko mrtav -- pa valjda vidimo da piše po forumu, sem ako zaista nije prvi duh na ovim potencijalno HAUNTED diskusijama. Hmmm, vidiš, nije to loše -- PfaB ne kao poltergajst, nego kao forumgajst!
Korisnikov avatar
By Dr. M
KAo što sam OZBILJNE kritike uputio u temi koja je iz meni enjasnih razloga završila u đubretu
Mene takodje interesuje iz kojih konkretnih razloga su teme zavrsile u kanti?

Ali cisto sumnjam da ce me iko udostijiti odgovora.... :evilwait:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!