Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Moram da obavestim sve da klub ove nedelje 22. i 23. maja nece raditi zbog tehnichkih problema :(
Zgrada je stara pa su instalacije crkle kada su majstori isprobavali mashinu za pena party...
Od sledece nedelje 29. i 30. maja ce klub normalno raditi...
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
To je ta nova era u gej klabingu... Posetioce posaditi na bicikle što prave struju, pa da pedalaju do u besvest, ako hoće da im pena pada po glavama...

P.S. Ima li neko sem mene deja vu na onaj događaj kada su umesto magle u čuveni VIP ubacili suzavac? Ako se ovde sprema pena, ne bi me izenadilo da se po posetiocima izlije za te prilike posebno pripremljen sadžaj septičke jame...:shrug:
By RACABG
trazite donacije da popravite struju BRE !
Korisnikov avatar
By Leonheart
Originally posted by Dušan Maljković
To je ta nova era u gej klabingu... Posetioce posaditi na bicikle što prave struju, pa da pedalaju do u besvest, ako hoće da im pena pada po glavama...

P.S. Ima li neko sem mene deja vu na onaj događaj kada su umesto magle u čuveni VIP ubacili suzavac? Ako se ovde sprema pena, ne bi me izenadilo da se po posetiocima izlije za te prilike posebno pripremljen sadžaj septičke jame... :shrug:

Kako je zhalosno chitati tvoje postove... pogotovo kada te znam i uzhivo pa imam upotpunjenu sliku u glavi o tebi... Ok, shvatili smo svi da si krajnje nezadovoljan sobom i da je zajedljivost i cinizam za tebe nachin zhivota, ali bolje da svoje frustracije praznish na nekoj pokretnoj traci za trchanje nego ovde na forumu
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Leonheart
bolje da svoje frustracije praznish na nekoj pokretnoj traci za trchanje nego ovde na forumu
:smeh: :lol:
Izvinite...nisam mogla da iskontrolisem smeh. :lol:
By Bombina
Originally posted by Delete
bolje da svoje frustracije praznish na nekoj pokretnoj traci za trchanje nego ovde na forumu
:smeh: :lol:
Izvinite...nisam mogla da iskontrolisem smeh. :lol:
hahahah trcanje nego vetropir
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Kako je zhalosno chitati tvoje postove... pogotovo kada te znam i uzhivo pa imam upotpunjenu sliku u glavi o tebi... Ok, shvatili smo svi da si krajnje nezadovoljan sobom i da je zajedljivost i cinizam za tebe nachin zhivota, ali bolje da svoje frustracije praznish na nekoj pokretnoj traci za trchanje nego ovde na forumu
Dj Leonheart, toliko zadovoljan svojim životom i realizovamn u svakom smislu, svojevremeno je radio za klub VIP koji je ulaz zabranio Romima i transvestitima, a ovaj to objavljivao i ovde na forumu, kao deo propagande kluba. NA moje pitanje zašto je na to pristajao, odgovorio je da je u pitanju bila zarada. Kada je, kasnije, poslovno raskinuo sa gazdom kluba i u nekoj svađi popio šamar, Leonhearta je posebno užasnula činjenica da je to uradio Musliman -- dakle ne akt fizičke agresije, nego nacionalnost onoga koji ga je počinio.

Dečko je dakle realizovani rasista.

A van toga, kada je u VIP bačen suzavac neodgovornošću obezbeđenja, on je takođe to sve negirao, ne bi li ljudi i dalje dolazili i sebe izlagali opasnosti u klubu koji nije sposoban da zaštiti ni svoje goste. Dečko je prosto profiter koji ne preza ni od čega da bi zaradio novac -- od rasističkih ispada do pravdanja neodgovornosti kluba zbog koje je moglo da bude i fdizičkih žrtava.

Realizacija u svakom smislu!

Btw -- ovo je upućeno protiv persone Leonhearta, a ne protiv kluba, jer sam se sprdao sa njegovom bombastičnom i preteranom najavom u svom sakrastičnom maniru. Klub, naime, podržavam -- jer što više klubova to bolje -- samo ne znam šta im je trebao Leonheart... A da, dečko pušta narodnjake posle tri, mora neko i da radi i taj "prljav posao", bar iz perskektive "urbanog" DJ-a... Ništa se en brinite, sve će to Leonheart da uradi za dobar honorara, kao svaki rpavi profesionalac!
By RACABG
Dečko je prosto profiter koji ne preza ni od čega da bi zaradio novac -- od rasističkih ispada do pravdanja neodgovornosti kluba zbog koje je moglo da bude i fdizičkih žrtava.
rece dusan maljkovic koji je pozvao pedere na paradu 2001 godine a na istu se nije pojavio, jer je morao da broji novac koji je dobio od donacija.

maljkovicu ova deca ne poznaju tvoj "posteni" aktivizam ali na tvoju veliku zalost ima nas starijih koji se secamo svega.

zato nemoj ti nekoga da nazivas profiterom jel si ti dosta profitirao preko grbace pedera i lezbejki u srbiji.
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Sad si me uhvatio, Raco. A jel ti imaš neki dokaz za te tvoje tvrdnje? Recimo, da nisam bio tamo -- ja imam svedoke da jesam i da sam pri tome dobio kamen u glavu isped Autonomnog ženskog centra, npr. Jel si spreman ovde da napišeš pod punim imenom i prezimenom tu tvrdnju pa da ti dam priliku da svoje klevete dokazuješ na sudu? Koje donacije, koliko i kada, i šta je tu nezakonito? Jel imaš neke konkretne informacije ili samo blebećeš gluposti koji si čuo od odrugih ljudi?

Uzgred budi rečeno, što se tiče donacija, one se ne dobijaju iz džepa pereda i lezbjeki -- dakle, ulaznice se ne naplaćuju! -- nego do fondacija koje ti daju za određeni projekat koji sam radiš. Tako da ne vidim kako si ti ili bilo ko drugi time materijalno oštećen.

Daklem još jednom -- ili imaj neki konkretan dokaz pa to lepo iznesi u javnost, ili češ to da radiš na sudu.
Korisnikov avatar
By Leonheart
Originally posted by RACABG
Dečko je prosto profiter koji ne preza ni od čega da bi zaradio novac -- od rasističkih ispada do pravdanja neodgovornosti kluba zbog koje je moglo da bude i fdizičkih žrtava.
rece dusan maljkovic koji je pozvao pedere na paradu 2001 godine a na istu se nije pojavio, jer je morao da broji novac koji je dobio od donacija.

maljkovicu ova deca ne poznaju tvoj "posteni" aktivizam ali na tvoju veliku zalost ima nas starijih koji se secamo svega.

zato nemoj ti nekoga da nazivas profiterom jel si ti dosta profitirao preko grbace pedera i lezbejki u srbiji.

Ha, pa da, k'o shto sam i mislio Dushane, jedna poslovica kazhe "we often do not see things as they are, we see them as we are" ;)
A to da sam rasista, nacionalista, i shta sve, kako si povezao kockice i napravio krupnu sliku, od svih sitnih informacija koje si dobio, svaka ti chast, rodjen si novinar, pravac u Kurir
Korisnikov avatar
By Delete
Eh da, Leonheart, da li je istina da se turbo folk prslog vikenda pustao i pre 3 sata?
Korisnikov avatar
By bas bleu
hahahahahahahaha
kako se niko nije ranije setio da pusti maljkovica na racu/peneza?
Korisnikov avatar
By Leonheart
E da, shto se rasizma josh tiche, moram da dodam samo, da su svi moji fejsbuk prijatelji imali prilike da vide koliki sam rasista, kada su nedavno saznali da moja najbolja drugarica iz srednje, koja trenutno umire od raka plucja u jednoj bolnici, se zove Mirsada Mustafa... A mnogi pederi znaju i da mi je jedan musliman jako dobar drug, do te mere da se kumovima zovemo.
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Ha, pa da, k'o shto sam i mislio Dushane, jedna poslovica kazhe "we often do not see things as they are, we see them as we are" ;)
A to da sam rasista, nacionalista, i shta sve, kako si povezao kockice i napravio krupnu sliku, od svih sitnih informacija koje si dobio, svaka ti chast, rodjen si novinar, pravac u Kurir
Zanimljivo je da ništa nisi negorao od mojih navoda. Jasno je -- zato što su tačni. Uostalom, nije li to ono št si mi sam rekao? Baš me zanima da li ćeš i dalje nastaviti da lažeš.

Btw, evo corpus delicti -- poziv Leonhearta na otvaranje VIP-a u kome pipše da ulaz nije dozvoljen Romima.

http://gay-serbia.com/forum/viewthread. ... 333&page=5

Inače. zanimljivo je da je RACI i dalje dozvoljeno da svoje bljuvotine ovde plasira, nakon što je pod drugim nikom napisao seldeće:

Originally posted by penez27

"pederi i lezbejke pravac parada vi ne zasluzujete da zivite vi ste stoka koju treba voditi na klanje. vas treba na toj paradi ne ubijati nego polivati hlorovodonicnom kiselinom da od vas ne ostane nista kako nebiste zagadjivali zemlju u koju bi vas zakopali.

obrazovci nacisti navijaci i ostali pobite ovu marvu koja izadje da paradira mi normalni pederi se stidimo sto medju nama ima ovakog narkomansko pederskog olosha.

braco nacisti pridruzicu vam se na paradi kako bi sa vama tukao pedere koji ne zasluzuju da zive i obitavaju na ovom svetu.

krv do kolena ubi nenormalnog pedera."
Korisnikov avatar
By Leonheart
Zanimljivo je da ništa nisi negorao od mojih navoda. Jasno je -- zato što su tačni. Uostalom, nije li to ono št si mi sam rekao? Baš me zanima da li ćeš i dalje nastaviti da lažeš.

Btw, evo corpus delicti -- poziv Leonhearta na otvaranje VIP-a u kome pipše da ulaz nije dozvoljen Romima.

http://gay-serbia.com/forum/viewthread. ... 333&page=5
Shto nisam negirao? Negirao sam, samo se nemilo upushtam u svaku raspravu sa tako isfrustriranim sluchajevima, ispod chasti mi je da ih udostojim bilo kakvog obracjanja pazhnje na njihove komentare i vapaje za pazhnjom... iako si jako inteligentan chovek, no, nije ni chudo, pored takvog izgleda, samo ti je to i preostalo za razvijanje i siguran sam da ti je sada TOLIKO extremno razvijen, da si sada sushta suprotnost nekog praznoglavog prenabildovanog bodybuildera... u svakom sluchaju, oba extrema su jadna
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Meni je fascinantnod a si uprkos dokazima spreman da lažeš.

Jel nisi pozivao u klub koji je zabranio ulaz Romima i bio njihov DJ?

Jel nisi prigovara nacionalnosti vlasnika kluba? Jel si mi rekao u više navrata da ti smeta činjenica što je on Musliman?

Evo sad i mene napadaš zbog fizičkog izgleda... A treba da nekog uveris da si tolerantna i osoba širokih shvatanja.

I još jedno pitanje -- u čije ime sada nastupaš, s obzirom da si napisao ovo:

Citat:
Originally posted by ~anAMORphOsé~

Klub je sasvim okej, cak mozda - po meni - najbolji prostor od svih do sada...Otprilike kao sto bila Alijansa, sa tim sto ispred ima bastu, pa mozete i sesti napolju ako Vam bude zagusljivo

Ipak, muzika (strana) nije bila do 3k KAO STO JE OBECANO!!!! OVDE JAVNO!
vec je u 1.20 vec pocela JK!
Koliko sma ja primetio ni za vreme strane ni domace (bar u narednih 20ak minuta dok sam istrpeo) ljudi nisu se 'pomerili' nista drasticno, tako da price da ce muzika poceti da bi se ljudi pokrenuli... Flop!

Elem, izmedju ovog kluba i Toxica...I chose the 2nd one

et toq!

highlight veceri
Lady gaGa -Poker Face (Dave Aude remix)

ipak, neki forumasi: Azdaja2,Vukodlak, Deni, Greek_Lover... su bili tamo, te bilo je ok

Leonheart:
"Pa ne, gazda kaze da je "20% gostiju vec otishlo", pa je brzhe-bolje naredio da se momentalno preseche sa narodnjacima, a on je pricao tu prichu koju si spomenuo... Ja sam samo ispao budala shto sam uopshte stao iza ovog kluba i reklamirao ga u svoje ime. Slazem se u potpunosti sa svim shto si napisao ovde i moram da napomenem javno da od sad pa u buduce nemam vishe nikakve veze sa menadzmentom ovog kluba."
By Pending-For-A-Bending
Kakav si ti Maljkovicu smor. Ocenjujes druge kakvi su DJevi, a sam si mi veliki i strucni aktivista koji zna samo da prica o Mu Mu plemenima i fura kvazi-intelektualni fazon. Ne bih ti dao ni da zastupas onu prasinu koja mi se nahvatala ispod stola za kompjuter...

Ti od svih ne bi trebao druge da osudjujes. I odakle ti pravo da objavljujes privatne stvari. Jel to hoces da opet pofasujes bancic?

Tebe taj decko ne ugrozava nicim, pa ne znam sta si se okomio na njega. Bolje idi gledaj svoja posla, ili jos bolje u Sunce...
By RACABG
e dushane dushane ....... kafan izlog tralalalalala......... donacije tralalalalala sajt tralalalalalala mislim nemoj mene tralalalalalala.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Bla, bla...morate koristiti svaku priliku da se posvadjate...tetkurache jedne komplicirane :roll:

Nego on topic-ja taman planiram sledeci vikend da pohodim novi klub, reakcije ljudi koji su bili su pozitivne :)
By Hans
Ne verujem da cu doci. I ono malo zhelje koju sam imao pojela je kiselina iz zheluca kad sam prochitao sve ovo...Nosite se i vi i vashi klubovi, i vash aktivizam i vasha "razlichitost". Mozhete biti i marsovci ako hocete, ali od svog ponashanja i mentaliteta karakteristicnog za srbende nikako ne mozete pobeci. To ste jednostavno vi. Zhivot u Srbiji vas je tome nauchio i jednostavno tako funkcionishete- iz lazi u laz, iz tracha u trach. Na sve moguce nacine materijalizujete neciji seksualni zivot i namecete te rupcage od klubova sa losom ventilacijom kao jedini nacin da nekome dokazete svoj seksualni identitet. E, sa tim istim identitetom mozete na neki od stadiona zajedno sa onom marvom tamo. Sto si ti veci covek od nekoga ko je Rom? Sram vas bre bilo vise. FUJ!!!!!!
Korisnikov avatar
By KiWi

P.S. Ima li neko sem mene deja vu na onaj događaj kada su umesto magle u čuveni VIP ubacili suzavac? Ako se ovde sprema pena, ne bi me izenadilo da se po posetiocima izlije za te prilike posebno pripremljen sadžaj septičke jame... :shrug:
ako ti se već nešto ne dopada, daj neku kritiku uz predlog kako taj problem rešiti ... post nema smisao
By Hans
O cinjenicnom stanju stvari u svim sferama naseg divnog drustva a to je licemerje.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by the1whowished
Okej.
sasvim genijalno!
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Originally posted by Hans_87
Ne verujem da cu doci. I ono malo zhelje koju sam imao pojela je kiselina iz zheluca kad sam prochitao sve ovo...Nosite se i vi i vashi klubovi, i vash aktivizam i vasha "razlichitost". Mozhete biti i marsovci ako hocete, ali od svog ponashanja i mentaliteta karakteristicnog za srbende nikako ne mozete pobeci. To ste jednostavno vi. Zhivot u Srbiji vas je tome nauchio i jednostavno tako funkcionishete- iz lazi u laz, iz tracha u trach. Na sve moguce nacine materijalizujete neciji seksualni zivot i namecete te rupcage od klubova sa losom ventilacijom kao jedini nacin da nekome dokazete svoj seksualni identitet. E, sa tim istim identitetom mozete na neki od stadiona zajedno sa onom marvom tamo. Sto si ti veci covek od nekoga ko je Rom? Sram vas bre bilo vise. FUJ!!!!!!
Da li sam ti ikada rekao koliko te volim==???===!!!!====

:up: :up: :up:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by just_me
Originally posted by Hans_87
Da li sam ti ikada rekao koliko te volim==???===!!!!====

:up: :up: :up:
Pa iznajmite sobu :D
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Pih ti... Ja njega volEm platonski :D
Jedva čekam da ga upoznam :)
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
@Just_me...jeste kako da ne :D
On je svaba pa hoces drzavljanstvo da dobijes preko njega :lol:

Nego ja bih u subotu dosao da chekiram ovaj klub Hrabro Srce nadam se da ce raditi i molim tacnu i egzaktnu adresu na u2u od promotera kluba.
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Laki, ponašajte se!
Što se kluba tiče, šaljem ti pvt...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!