Originally posted by Leonheart
Kako je zhalosno chitati tvoje postove... pogotovo kada te znam i uzhivo pa imam upotpunjenu sliku u glavi o tebi... Ok, shvatili smo svi da si krajnje nezadovoljan sobom i da je zajedljivost i cinizam za tebe nachin zhivota, ali bolje da svoje frustracije praznish na nekoj pokretnoj traci za trchanje nego ovde na forumu
Dj Leonheart, toliko zadovoljan svojim životom i realizovamn u svakom smislu, svojevremeno je radio za klub VIP koji je ulaz zabranio Romima i transvestitima, a ovaj to objavljivao i ovde na forumu, kao deo propagande kluba. NA moje pitanje zašto je na to pristajao, odgovorio je da je u pitanju bila zarada. Kada je, kasnije, poslovno raskinuo sa gazdom kluba i u nekoj svađi popio šamar, Leonhearta je posebno užasnula činjenica da je to uradio Musliman -- dakle ne akt fizičke agresije, nego nacionalnost onoga koji ga je počinio.
Dečko je dakle realizovani rasista.
A van toga, kada je u VIP bačen suzavac neodgovornošću obezbeđenja, on je takođe to sve negirao, ne bi li ljudi i dalje dolazili i sebe izlagali opasnosti u klubu koji nije sposoban da zaštiti ni svoje goste. Dečko je prosto profiter koji ne preza ni od čega da bi zaradio novac -- od rasističkih ispada do pravdanja neodgovornosti kluba zbog koje je moglo da bude i fdizičkih žrtava.
Realizacija u svakom smislu!
Btw -- ovo je upućeno protiv persone Leonhearta, a ne protiv kluba, jer sam se sprdao sa njegovom bombastičnom i preteranom najavom u svom sakrastičnom maniru. Klub, naime, podržavam -- jer što više klubova to bolje -- samo ne znam šta im je trebao Leonheart... A da, dečko pušta narodnjake posle tri, mora neko i da radi i taj "prljav posao", bar iz perskektive "urbanog" DJ-a... Ništa se en brinite, sve će to Leonheart da uradi za dobar honorara, kao svaki rpavi profesionalac!