Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Sledece nedelje (petak i subota, 15. i 16. maja) je otvaranje novog gay kluba "Hrabro Srce". Prostor ima 220 kvadrata.
Za vishe informacija, moracete da se raspitate...

ONO STO JE NAJZANIMLJIVIJE je da klub ima sve uslove za "Pena Party" koji se vec planira za jun ili jul!
Tako da, braco i sestre, spremite se za novu eru gay clubbinga! ; )

Moja malenkost, nekima sa neta poznata kao Leonheart, nekima kao DJ "Vip-a", kasnije i "Toxik-a", ce se pobrinuti za izbor pesama, tako da,
bez brige po tom pitanju ; )

Na stranu to shto cu biti DJ ovog kluba, i helping hand menadzmenta, i ja, kao gay, kao i svi vi, naturally, za sebe i svoje prijatelje, svoju bracu i sestre po sexualnoj orijentaciji, zhelim pre svega jedan dobar klub u kome ce biti lud provod, i pre svega ZATO mi je drago da sam u poziciji da maximalno dam svoj doprinos provodu nashe populacije, preko jednog od najbitnijih elemenata... naravno, muzike.

Sto se iste tice, koncept je, kao i do sada... prilagodjen vecini sa scene...... need I say more...
No, bice i house, pop, r'n'b hitovi, sa najslushanije radio stanice kod nas - TDI, i house hitovi iz kompilacija svetski popularnih muzickih brendova poput Ministry Of Sound, ali repertoar nece biti i "previshe" komercijalan, tipa TopFm-trash-komercijalan : P)

E sad! Sto se tice toga dokle ce trajati popularna strana a dokle popularna domaca pop i folk muzika:

>>OD VAS ZAVISI<<

Menadzment kluba ne zeli da vam namece ni jedan zanr muzike! Oni samo zele da vide da se ljudi dobro provode uz istu, tako da, ja vam pichim najbolji moguci komercijalni house, dok vidim da se svi dobro provode uz isti, chim vidim da masa pocinje da cupka, pushtam narodnjake! (Neki to mogu slobodno shvatiti i kao pretnju : P)
Svakako narodnjaci ne idu pre 2, pola 3, i nadam se da ce strana bar do 3 trajati... potrudite se, jer cu se potruditi i ja...

Zato u sledeci petak i subotu vas pozivam sve da dodjete u klub "Hrabro Srce", da se spremite za dobar provod, da se opustite i otkachite, jer cemo 15. i 16. maja svi zajedno kreirati novu eru gay clubbinga u Beogradu!
Shta cemo od ovog kluba napraviti, OD NAS ZAVISI!
Korisnikov avatar
By ns.happy
jesi ti onaj dj koji je svojevremeno izazvao skandal nekakvim rasistickim ispadima?
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Novi klub...yeaahh :rock:

Sledeci vikend ne mogu...zenim se :D
Al dolazim uskoro da overim i to mesto :dance:
By ~ Le Saint X ~
Cek, sta je ovo?
Gde je tema od juce?
|Izbrisana zbog komentara???

:wtf: :jbg:
Korisnikov avatar
By V25
Mislim da treba uvesti klub u kom su narodnjaci zabranjeni.
By ~ Le Saint X ~
Okej...ponovicu svoj epitanje od juce

Ako masa pocne da CUPKA vec u 0.30
znaci li to da ce vec u to vreme krenuti turbo folk????

Po napisanom, da, to znaci...
Cisto da se spremim da odem na vreme

et toq!
:snob:
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Originally posted by ns.happy
jesi ti onaj dj koji je svojevremeno izazvao skandal nekakvim rasistickim ispadima?
Jeste. Kad je radio za VIP i kao portparol tog nesrećnog kluba, gazda mu je naložio da objavi kako "Cigani i trandže" nisu dobrodošli. Onda se on nešto izvlačio, vrdao, da bi na kraju sve priznao.

Nadam se da novi klub neće imati slične ideje.
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by ~anAMORphOsé~
Cek, sta je ovo?
Gde je tema od juce?
|Izbrisana zbog komentara???

:wtf: :jbg:

O, dobro je...skoro sam sebe ubedio, da sam istripovao da je ta tema uopste postojala...sad mi je lakse....

Sto se kluba tice, ja kapiram da je to isto sranje kao i svaki prethodni, samo drugo pakovanje...
Isti ljudi, ista muzika,samo drugi prostor...Pitanje je dokle ce ovaj potrajati...

Mada, mozda i ne bi bilo lose overiti novo mesto nakon toliko vremena, nisam posetio ni jedan gay klub vec skoro tri godine ( od koncerta Cece Raznatovic na Uscu ), pa sam se malko i uzeleo...

PS. Ima li jos nekog sem mene da ga ime " Hrabro Srce " ,podseca na devedesete,silikonseke plavuse i baje sa kajlama???
Jbt, tako se zvao ili se jos uvek zove jedan od naj trash splavova u Beogradu ikad...
Ako su koncepciju provoda,kao i naziv kluba, skinuli odatle onda je ipak bolje preskociti sve to...
Korisnikov avatar
By V25
Ali gay klub "Hrabro srce"... Majko mila! Samo jos da otvore i "Vidovdan", "Club 1389" ili "Resolution 1244"...

Ja bih jedino dosao ako bi pustili "Klosar, klosar, taj mali klosar" od Lady GoGe :ples:
Korisnikov avatar
By TheBoy
Ceeeek... Hrabro Srce ? Hm... Koliko se secam tu su se skupljali djaci iz gimnazije na neke zuraje :S Ako je to taj isti klub...

A zasto moraju da budu uopste narodnjaci ? Za takve stvari postoji drugi sprat Toxica...
Korisnikov avatar
By Rei
Ja kontam, ako mislite da pushtate narodnjake od 2h, mozhete slobodno da pochnete od 11 ili od kad pochinjete da radite, jer oni koji budu doshli - doci ce zbog narodnjaka. Oni koji dolaze na sat-dva vremena samo malo da izvise, ce opet doci da izvise i vide kakav je provod bez obzira na muziku. Nisam ekspert, ali mi se chini da je tako.

Tako da, bicete 'narodni' klub, sa svim shto uz to ide... pushtali narodnjake od 11 ili od dva... Nema tu udovoljavanja vecini, ili se udovoljava jednoj grupi, ili drugoj.
By iWanna
Originally posted by TheBoy
A zasto moraju da budu uopste narodnjaci ? Za takve stvari postoji drugi sprat Toxica...
:lol:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Rei
Ja kontam, ako mislite da pushtate narodnjake od 2h, mozhete slobodno da pochnete od 11 ili od kad pochinjete da radite, jer oni koji budu doshli - doci ce zbog narodnjaka. Oni koji dolaze na sat-dva vremena samo malo da izvise, ce opet doci da izvise i vide kakav je provod bez obzira na muziku. Nisam ekspert, ali mi se chini da je tako.

Tako da, bicete 'narodni' klub, sa svim shto uz to ide... pushtali narodnjake od 11 ili od dva... Nema tu udovoljavanja vecini, ili se udovoljava jednoj grupi, ili drugoj.
:up:
i onda samo preostaje da svi dodju u ns, posto u y nema narodnjaka (koliko se secam) :D
Korisnikov avatar
By TheBoy
Originally posted by iWanna
Znam da sam to napisao kao neka baba od 90 godina koju sve nervira, ali stvarno, zar ne treba da ovaj klub zameni nas dobri, stari Apartman u kome je narodna muzika bila tabu tema ?

I miss you APT :usamljen:
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
A sta je konkretno novo u vezi ovog kluba, ako je vec naslov teme ovakav? (osim tih pena-partija) :kolo:
Korisnikov avatar
By ns.happy
kako ne kapiras da su oni nova era-udovoljice svima. u odgovarajucem terminu. :vegi:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Mmmm pena...jel jestiva?
Ili sam ja pobrkao shecernu vunu i penu... :misli:
Ali bilo bi lepo da se ima kupiti shecerna vuna/pena unutar kluba, ne samo zato shto mi se sada jede vec zato shto se SVASHTA mozhe raditi s njom.
By iWanna
Znam da sam to napisao kao neka baba od 90 godina koju sve nervira, ali stvarno, zar ne treba da ovaj klub zameni nas dobri, stari Apartman u kome je narodna muzika bila tabu tema ?

ma meni se dopalo :baba:

narodnjaci :ua:
By iWanna
Originally posted by V I V I S E C T
Mmmm pena...jel jestiva?
Ali bilo bi lepo da se ima kupiti shecerna vuna/pena unutar kluba, ne samo zato shto mi se sada jede vec zato shto se SVASHTA mozhe raditi s njom.
nikad nisi bio na pena party-ju? :mazi:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by V I V I S E C T
Mmmm pena...jel jestiva?
nikad nisi bio na pena party-ju? :mazi:
Ne, niti planiram.
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Clockwork Orange
Pa ovakve teme se tretiraju kao reklama pa se brishu.
je suis pas...
Korisnikov avatar
By Dr. M

Ja koliko sam cuo, u Apartmanu je samo muzika i vredela...

:closet:

Btw, ja nemam nista protiv narodnjaka ( naprotiv ) ali kapiram da treba razdvojiti babe i zabe...

Mada i mi pederke smo cudo...Cim dobijemo mogucnost izbora odmah krece proseravanje...Te ovo, te ono...

Izgleda da se niko ne seca kluba " X " koji je godinama bio pun samo iz razloga jer je tad bio jedino gay mesto u gradu...Svi su ga pljuvali, a opet svi su dolazili tamo jer je to bio jedini izbor...Bez obzira na svoju muzicku opredeljenost....

" X " sam spomenuo samo iz razloga sto kapiram da se ovaj klub ni po cemu nece razlikovati od njega ili od Floyda ili bilo kog drugog koji smo imali.
Svi idu na provereni recept, podici sto vecem broju pederki i uzeti pare...
Dok se ide tom logikom od postenog gay kluba u Beogradu nema nista, imacemo samo bolje ili gore varijante vec pomenutog " X " kluba...

:whatever: :whatever: :whatever:
By ~ Le Saint X ~
Meni je X bio i ostao najbolji club
et toq!

Valjda zbog sjajnog provoda i tolikih decaka koji mi se svidjali i sa kojima se muvao i svega

X
:drama:
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by ~anAMORphOsé~
Meni je X bio i ostao najbolji club
et toq!

I meni, realno govoreci...

Ako ni zbog cega drugog, onda jer je tamo moglo opusteno da se duva...

Gde hoces,kad hoces,a da te niko ne smara zbog toga...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!