Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By Pending-For-A-Bending
Da li biste otvorili gay klub da imate sredstava? I da li bi vam bilo svejedno da vasi poslovni partner znaju da ste vlasnik gay kluba (znali oni za vas ili ne da ste gay). Koliko mislite da je opasno biti vlasnik gay kluba zbog netolerancije u Srbije?
Kad biste ga imali na sta biste posebno obratili paznju? Kakva muzika bi se pustali i da li mislite da li je ona "profitabilna". Da li mislite da se na pederima i lezbejkama moze dobro zaraditi i da zapravo ne treba dosta uloziti u klub? Da li je samo dovoljno da je klub "za gay osobe" da bi ljudi dolazili? Da li na prostoru ima mesta za neki "elitni" klub? Da li mislite da bi ovde mogao da opstane tematski gay klub (i kakav)?
Korisnikov avatar
By sofia
Otvorila bih!Ne bi me bilo briga za probleme i rizike,dohotke,rashode i ostala pitanja,otvorila bih rock,jazZ & blues gay klub i to bi bio planetarni bum!!!

:rock:
Korisnikov avatar
By toni79
jao, previse pitanja za subotu... "nemoj sreco nemoj danas" :lol:
al ajde... ne bi otvorila gay klub jer je to previse zajebancije. otvorila bi kafic s dobrom kavom, dovoljno mjesta za live singer/songwriter muziku, i za okaciti nekakve slike po zidu (pa izlozba fotografija/slika tu i tamo). nesto di se ljudi osjecaju ka doma. s udobnim kaucem...

u hipotetskoj situaciji otvaranja gay kluba, partneri bi znali da sam gay. odavno mi se vise ne da to skrivati. mislim da je rizik posla na "medium". mozda bi me neku presreo na ulici ili razbio prozore ili nesto sl. mozda i ne. ne znam.

pustala bi razlicitu elektronsku muziku. mozda nekakvu komercijalu subotom, nesto malo bolje petkom, i imali bi posebne zurke na odredene datume. npr. drag show, ladies' night, male strippers i sl.

na pederima i lezbama se moze dobro zaraditi sto ne znaci da se u klub ne treba uloziti. osobno bi volila da sam ponosna na svoj klub a ne da je zadnja rupetina u gradu.

do odredene mjere je dovoljno da je klub gay da bi ljudi dolazili zato sto nema dovoljno takvog sadrzaja, ali bi trebalo da se ljudi osjecaju ugodno, slobodno, cijenjeno, dobro. onda ce dolaziti i bolja ekipa, i vlasnik ce zaraditi vise love i svi sretni.

na zadnja 2 pitanja: ne znam.
Korisnikov avatar
By Sunce
Pending-For-A-Bending, otvori gej klub i izvodi nam trbusni ples svakog petka. :duh:
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Bih otvorio klub. Poslovni partneri bi znali da je klub koji vodim gay friendly (ili str8 friendly) jer je korektno da znaju u šta ulažu novac. Opasno je imati klub ovoga tipa jer bi pre ili kasnije bio na udaru homofoba. Kao vlasnik ne bih previše brinuo za ličnu bezbednost, ali bi mi živci definitivno popustili zbog ulaganja koja bih morao da pravim....
Muzika bi bila raznovrsna ali ne bi zalazila u grand vode (možda ne bi uopšte bilo domaće)
Najviše bi išao neki house techno i drum n basse... Preko dana verovatno neka laganica od mešavine pop-a i rock-a....
Korisnikov avatar
By sofia
Pa,ja sam ozbiljna.Mada se osecam neozbiljno :pervert:
Korisnikov avatar
By ns.happy
imao sam nesto slicno - gay komunu koja je znala da okupi dosta ljudi, nekad i vise nego prosecan g klub bez narodnjaka...
Korisnikov avatar
By Darling
Originally posted by sofia
Otvorila bih!Ne bi me bilo briga za probleme i rizike,dohotke,rashode i ostala pitanja,otvorila bih rock,jazZ & blues gay klub i to bi bio planetarni bum!!!

OMG :hail2:

Ali...ipak je ovo zemlja, fuckin', Srbija, i nisam sigurna bas da bi se isplatila takva investicija... :sigh:
Korisnikov avatar
By LordOfSex

:up:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Da imam kesha otvorio bih neki elite klub. S jeftinim picem i mesechnom chlanarinom.
Muzika bi bila neki ambient, chill, psy, vocal t.
A deshavanja tipa:
white socks falus only night
estrogen rampage say no to bra party
leather piglets & pigs cum in surprise

Klub bi bio otvoren za sve seksualce, ali s ogranichenjima...kada je girls only ili guys only onda bi bio zabranjen ulaz osobama suprotnog pola..(bez obzira na rod.)
Korisnikov avatar
By tamanoir

Ovo mi se svidja, sigurno bih bila najredovnija musterija.. :D

Inace, vec duze vreme mastam o tome da imam svoj kafic.. Svaki dan u nedelji bi bio rezervisan za odredjenu vrstu muzike (rock, jazz, blues, pop, raznorazne varijacije navedenih, itd.).. Jedno vece bi bilo kao Open Mic night, gde bi ljudi mogli da izadju na stage, mozda otpevaju nesto, odsviraju, odigraju, recituju, procitaju, upute nekome lepe reci, podele neka svoja razmisljanja sa prisutnima, pokazu neki svoj specijalni talenat, dolazi u obzir ma sta god ljudima padne napamet, a dobronamerno je.. Posto obozavam kreativnost kod ljudi, odrzavale bi se neke izlozbice slika, fotografija, radova, odece, nakita, modnih detalja, itd.. Svirke, zurke, nista bez toga.. Eventualno sa vremena na vreme po koji maskenbal, knjizevno vece, tribina, projekcija filma ili koncerta.. U sustini, sve sto bi zainteresovalo musterije, a naravno da bi se predlozi uzimali u obzir i realizovali ako su interesantni i ostvarivi..

Mozda sam malo off-topic, jer pricam o kaficu, a ne o klubu.. No, vise bih volela kafic nego klub, jer sam i ja sama vise osoba za kafic..

Sigurno da je opasno u ovakvom okruzenju otvoreno biti gay i drzati gay kafic ili klub, jer UVEK ima extrema koji ce svoju mrznju i neodobravanje da pokazu na ovaj ili onaj nacin, bilo to fizickim napadom na vlasnika i/ili musterije, bilo to lupanjem prozora, iscrtavanjem grafita ili cega se vec sete.. Naravno da ne bih volela da dovedem svoju musteriju u bilo kakvu opasnost, unajmila bih obezbedjenje, obavestila policiju, sta god je potrebno..

Ne znam sta jos da napisem, a da nije vec receno, pa cu pretpostaviti da je i ovo sasvim dovoljno.. :)
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Otvorila bih strejt-frendli gej kafic/kafanicu, imena ,,Kafana kod vesele veverice/ Gay Squirl's Cafe".

Gosti bi mogli birati izmedju kisele vode/gustog soka od breskve/domace kafe/5 vrsta caja/ tocenog piva/ 5 vrsta domace rakije.
By Kragi
Ne bih otvorio gay klub nikada .... Mislim da se novac moze mnogo pametnije investirati .....
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Pending-For-A-Bending
Da li biste otvorili gay klub da imate sredstava? I da li bi vam bilo svejedno da vasi poslovni partner znaju da ste vlasnik gay kluba (znali oni za vas ili ne da ste gay). Koliko mislite da je opasno biti vlasnik gay kluba zbog netolerancije u Srbije?
Kad biste ga imali na sta biste posebno obratili paznju? Kakva muzika bi se pustali i da li mislite da li je ona "profitabilna". Da li mislite da se na pederima i lezbejkama moze dobro zaraditi i da zapravo ne treba dosta uloziti u klub? Da li je samo dovoljno da je klub "za gay osobe" da bi ljudi dolazili? Da li na prostoru ima mesta za neki "elitni" klub? Da li mislite da bi ovde mogao da opstane tematski gay klub (i kakav)?

Bozheeeeee... Ako na prvo pitanje odgovorim sa DA, chemu ostala pitanja? :nerd:

Otvorila bih!
Korisnikov avatar
By Val
Ovo je yapravo trebala da bude ozbiljna, realna tema
Onda se potrudi da tvoje teme deluju ozbiljno! Mozhda i umesh... :sigh:
Korisnikov avatar
By jukie
Da li biste otvorili gay klub da imate sredstava?
Ne, otvorio bih privatnu školu.
Korisnikov avatar
By mirth
Originally posted by jukie
Da li biste otvorili gay klub da imate sredstava?
Ne, otvorio bih privatnu školu.
E to. :deda:
Korisnikov avatar
By KiWi
Ne. Otvorio bih diskoteku ... klasičnu ... Sa velikim podijumom i desetinama separea oko podijuma .... Povremeno bi gostovala živa muzika ...

Smislio bih neki način ili sistem da pridobijem dosta gay klijentele (privatne promocije, žurke, besplatne degustacije uz pozivnicu) pa bi to nezvanično bio gay klub ...

Sigurno ne bih otvorio klub koji bi se zvao Adonis, Big-Tik-Dik, Diskohomo ili tako nešto ... jer bi mi došlo 20 potpuno outovanih ljudi, a ostatak gay populacije bi zaobilazio klub ...

Ne mislim da je opasno biti vlasnik gay kluba ... Ne mislim da bi ovde zaživeo tematski gej klub ... Ne mislim da na pederima i lezbejkama može dobro da se zaradi, mnogo više zarade splavari koji imaju sisate cicke koje vise sa plavona dok svira turbo folk ...
Korisnikov avatar
By zivotjeljut
Originally posted by KiWi
Ne. Otvorio bih diskoteku ... klasičnu ... Sa velikim podijumom i desetinama separea oko podijuma .... Povremeno bi gostovala živa muzika ...

Smislio bih neki način ili sistem da pridobijem dosta gay klijentele (privatne promocije, žurke, besplatne degustacije uz pozivnicu) pa bi to nezvanično bio gay klub ...

Sigurno ne bih otvorio klub koji bi se zvao Adonis, Big-Tik-Dik, Diskohomo ili tako nešto ... jer bi mi došlo 20 potpuno outovanih ljudi, a ostatak gay populacije bi zaobilazio klub ...
:up:
Korisnikov avatar
By Kylender
Hm, ako ikada budem dovoljno bogat da mogu jednostavno da eksperimentišem u životu, otvorio bih nešto poput "mesta - komune - kafića - kluba" prikazanog u filmu Shortbus.

Na jednom takvom mestu, čak i kolektivne orgije i sveopšta panseksualnost deluju prosvećeno i dubokoumno.

Vapim za nekim aspektom gay društvenog života koji će nositi snažan i dubok pečat mog seksualnog identiteta. Dosta mi je ispraznih kopija loših str8 mesta koja opstaju zbog određenih društvenih krugova koji dominiraju kao i monopolskog položaja...
By alexandermagic
:misli:

Ne bih ga otvorio na ex-YU prostorima, pošto investicije koje su unaprijed osuđene na propast mi ne djeluju osobito stimulativno.
Korisnikov avatar
By BellyButton
Ako izuzmemo chinjenicu da nemam sposobnosti koje bi mi omogucile da budem privatni preduzetnik, da - otvorio bih gay klub. Ne bi mi bilo narochito bitno shta ko o tome misli (izuzev posetilaca). Muzika bi bila jedne vecheri (recimo petkom) rock/pop/alternative, druge vecheri (recimo subotom) house/electro...
Ne mislim da bi u Srbiji mogao da opstane tematski gay klub (jedva opstaju i netematski), al' nadamo se boljim vremenima... Ja bih, recimo, voleo gay klub u kome bi se organizovale zive svirke...
Korisnikov avatar
By m..
Jao, ne bih, ne zbog sveopce homofobijem, nego zbog nelojalne konkurencije disko i ine mafije i slicnog.

Mogla bih da projektujem gay klub. :D
Korisnikov avatar
By Jovanaaa
Originally posted by toni79
Ne bih otvorila gay klub jer je to previse zajebancije. Otvorila bih kafic
Eventualno.............
I to bi bilo za neku dnevnu, opustenu varijantu sa laganom muzikom u prijatnom ambijentu koji je uradjen u modernom, mladalackom stilu :) .....
Idealno bi bilo da se lokal nalazi blizu centra, ali da je zavucen i kao takav nezanimljiv ili nepristupacan onima koji nisu krenuli planski u njega, tj. str8 populaciji........... Za njega bi se znalo u gay krugovima...........
I to bih uradila cisto da moje gay drustvo i ja imamo gde da visimo preko dana :lizalica: ..................
Tako da, dragi moji Novosadjani, ako uradim nesto po tom pitanju bicete obavesteni :D ... Mada, poznavajuci sebe i svoje preduzetnicke sposobnosti ne bi to zazivelo :kafa:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Darling

OMG :hail2:

Ali...ipak je ovo zemlja, fuckin', Srbija, i nisam sigurna bas da bi se isplatila takva investicija... :sigh:
Ja bih se usrala od srece, da prostis! To sam videla samo jednom, davno, u Madridu :sigh:
By polarlicht4.1
Ah, Madrid... :sigh:

Baš me briga za otvaranje gej klubova, dođoh da zajedno sa Hys uzdišem čeznutljivo za Madridom. :saksofon:
By Hans
Otvorio bih neshto shto bi pomoglo emancipiripipaciji gay ljudi u Srbiji, neshto gde se netje gutati suzavac i gde nece biti estradnih pogleda i shljokica. To je postalo demode. Ljudi se upoznaju preko Romea, Facea i slichnih sajtova a ne u klubovima. Tamo se ogovaraju na kraju nedelje posto isprobaju odredjen broj ljudi od jednog petka do drugog. U klubovima je monotono. Ponekad sam, dok je radio Floyd, mislio da sam dosao na neki buvljak, neku Terra Nova rasprodaju ili nesto slichno...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Moj brat je jednom prilikom izjavio, da ako ikada bude imao pare za otvaranje kluba, da ce to biti gay klub.

Ja licno, ne bih otvarao ni gay, niti bilo kakav klub.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!