Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Slika

Gordan Paunović je jedan od nosilaca beogradske klupske scene već skoro dve decenije. Uvek inovator, uvek neko ko gura napred. Jedan je od osnivača Radio B92, bio je urednik i postavljao na noge web-site ove medijske kuće, koji većina od nas poseti barem jednom dnevno. Čovek koji se mnogo pitao oko Lucky Strike (British American Tobacco nije platio ovu reklamu) Urban Experience festivala, i koji se i danas pita oko Beck'sperience (ni Beck's ne plaća ovu reklamu, iako služimo njihovo pivo) žurki koje su uvek događaj u našem velom mistu.

I ne samo to... Gordana Paunovića smo sreli maja 2004. godine u tadašnjem Bassmentu i zamolili ga da radi za prvu Loud & Queer žurku. Bez razmišljanja je rekao: Pristajem! Ostalo jeste istorija. I sadašnjost, jer nam Gordan poklanja svoj set na trećoj završnoj Frigay Countdown žurci. Hvala mu.

Drugi koji će nastupiti na Frigay Countdown 3 je Dragan Ivković, jedini DJ koji je preživeo start organizatora gay žurki i ostao dan danas dragi prijatelj sa njim. Hvala i njemu. :) Uvek energičan, veseo, funky obezbeđuje vrhunsku zabavu.

Vidimo se u Apartmanu u petak 10. aprila 2009. godine u 23h.

Ulaz do ponoći je džaba, od ponoći je 150 dinara.

Rezervacija je itekako potrebna.

+381 64 212 79 63
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Ima li neki dress code da se složi sa ova tri prsta?

Neke brade četnikuše? :cheer:

A i trebalo je da pozovete Funky Šljivu da pušta muziku. :D
By Hans
Sinoc je bilo super. Fenomenalno....On :love: , ja i par drugara. Divno drushtvo, ok muzika. Dugo me nije bilo tamo.
Korisnikov avatar
By Egmont
Ja obično pobegnem oko 2, 2.30. Ovog puta sam ostao do samog kraja :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!