Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Jel neko u toku?

Danas mi koleginica reche da je videla oglas na TV Banker za ovo chudo iz naslova topic-a, sa tachnom adresom deshavanja. :drama:
Em shto me to zbunilo, em shto sam se shlogirao kada mi je rekla da je u pitanju kafic koji mi se bukvalno nalazi u dvorishtu zgrade. :shok: :drama: :lol: :misli: :serlok: :misli: :drama:
Korisnikov avatar
By maka
laki ju! :)

blago tebi ako je sve to tacno.. :)
Korisnikov avatar
By Mars

Što blago njemu?? Ako reši da ide tamo ne mora daleko da se cima? ... Ili zbog situacije u elektronskim medijima u Nišu možda?

Gorilice: provokacija? Koja crna tačna lokacija...
Korisnikov avatar
By gorilica
Pa ti Mars barem znash gde zivim, a valjda znash i shta mi se nalazi u dvorishtu.
Ne znam da li je provokacija. Zbog toga i otvorio topic da vidim.

et maka

Uopshte nisam laki.
Ukoliko se ispostavi da je tachno, buducio da zivim u prizemlju, moracu da razmishljam i o tome da li ce mi prozori biti polupani, ukoliko dodje do nekog sranja, s obziromn da se javno reklamira. Ja i radim u komshiluku, u trgovini, a nisam outovan pred komshijama, tako da ne mogu da idem jer sve to moze da mi se obije o nos...
Generalno, boli me dupe shta ce ko da pomisli ali buduci na opshtu homofobiju, to i te kako moze da se odrazi na posao, i dodje vest do gazde, koji je inache homofob parekselans, a neshto mi se bash i ne ostaje bez posla.
Korisnikov avatar
By Mars
Zbog svega toga ja i rekoh crna lokacija, tj. njeno o-be-lo-da-nji-va-nje. Teška reč, morao sam ovako...

Ti nemaš šta da brineš, šta te briga šta se dešava po komšiluku. Mada i dalje nije eliminisana mogućnost da te ta koleginica provocira?
Korisnikov avatar
By Daliborka
Uf, moracu da razmislim, pa da te savetujem sta da radis.
Slucaj je dosta viseslojan, pa cemo ga razmotriti sloj po sloj.
:)
Korisnikov avatar
By gorilica
Ma ja se njoj outovao josh pre par meseci.
Zapravo, sama me pitala, poshto sam se izlajao kako sam u vezi, a nigde zensko oko mene, dok mi tadashnji dechko nije izbijao iz stana i sa posla. :lol:
Nije ona u tom fazonu zavlachenja.
Korisnikov avatar
By gorilica
LOL
Odoh ja da radim, a posle posla cu verovatno da se komiram, s obzirom da nocas nisam spavao.
Nadam se da ce se do vecheras javiti neko sa nekom informacijom.
Prijatan vam ostanak na forumu. :D
Korisnikov avatar
By Mars
Ma ko zna šta je to videla.
Korisnikov avatar
By schatzist
ja nisam znao da tvoja zgrada ima drboriste i jos grdje da tu postoji neki kafic... :)
ali ovo stvarno jeste shok!!!
bas ima da se raspitam oko toga, ja ovde banker nemam....
Korisnikov avatar
By bisvasta
U ovom novom klubu gostuje Aleksa Jelic, treba li josh vise da bude Gay od toga.Ja idem tamo 100%
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by bisvasta
Aleksa Jelic, treba li josh vise da bude Gay od toga
Željko Joksimović?
Korisnikov avatar
By Rei
Gorilice iznajmljuj stan za kres :)
Korisnikov avatar
By ns.happy
stvarno reklama za gay docek na tv?! :qqlele: kuda ide ovaj svet... pa to je nekad bilo tajno ... :lol:
By polarlicht4.1
Originally posted by bisvasta
U ovom novom klubu gostuje Aleksa Jelic, treba li josh vise da bude Gay od toga.Ja idem tamo 100%
Ja ovo ništa ne razumem.

:deda:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!